facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijles Specialist

Rijles Specialist

Info

Wij zijn gespecialiseerd in spoedopleidingen vanaf 3 weken. Ook ben je bij ons op het juiste adres als je last hebt van rij- en/of faalangst.



"Wil jij in een korte tijd jouw auto rijbewijs halen? Vindt jij een persoonlijke aanpak en lessen in een ontspannen sfeer belangrijk? Wij zijn vanaf 1997 gespecialiseerd in kwaliteit spoedopleidingen voor een betaalbare prijs.Misschien ben je onzeker van jezelf of heb je ooit een ongeluk meegemaakt in de auto. Dan is onze rijangst/faalangst rijopleiding iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat je tijdens en na deze opleiding meer zelfvertrouwen hebt en weer kan genieten van autorijden.Kenmerken van de rijschool specialist:- Vlot je rijbewijs halen.- Persoonlijke aanpak en lessen in een ontspannen sfeer.- Lescamera aan boord om de les terug te kijken.- Slagingspercentage rond 75%- Altijd onbeperkt herexamens CBR."
Adres:
Telefoonnummer: 0416278540
Stad: Kaatsheuvel


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: LANDER Rijopleidingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Mika Verkeersschool Mika 1 km Top service.zeer tevreden over deze verkeersschool waar een ander bedrijf stopt , hee...
Lander Rijopleidingen Lander Rijopleidingen 2 km Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede lessen van Lander. Met h...
Recensies
Nadat mijn broer erg tevreden was over de rijlessen bij Johan. Heb ook ik gekozen voor deze rijschool en ben ik In korte tijd In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dat heb ik zeker te danken aan de fijne manier van lesgeven door Johan. Hij is altijd erg rustig, ontspannen en heel duidelijk in wat hij van je verwacht. De lessen worden heel persoonsgericht ingedeeld, zodat je precies werkt aan de punten die voor jou nog te verbeteren zijn. De communicatie is altijd erg prettig en soepel verlopen en de afspraken zijn altijd erg goed nagekomen. Johan denkt goed met je mee om de lessen zo effectief mogelijk in te zetten. Ik raad de Rijles Specialist daarom ook zeker van harte aan !
Ik heb een ontzettend positieve ervaring gehad bij Johan! Je leert op je eigen tempo. Er wordt tijd besteed aan wat je lastig vindt en je blijft oefenen tot het goed gaat. Zo kan je uiteindelijk zelfverzekerd in de auto stappen. Hij is altijd eerlijk en je weet waar het op staat. Hij helpt je en is erg flexibel met de lessen plannen. Zo heb ik uiteindelijk in 1x kunnen slagen!
Ik heb hele goede ervaringen met Johan. Hij heeft mij heel goed geholpen met het halen van mijn rijbewijs. Ook is het fijn dat hij altijd eerlijk en oprecht is, hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Johan vertelt wat je nog kan verbeteren, zodat je weet waar je aan moet werken en hoe je dit moet doen. Het is fijn dat je altijd privéles hebt, zodat je de volledige tijd van de rijles kan besteden aan de rijles zelf en niet aan het ophalen/thuisbrengen van anderen. Ook is het prettig dat hij je vaste rij-instructeur is. Ik beveel hem van harte aan bij anderen!
Johan heeft mij echt super geholpen met het halen van mijn examen! Ik kon lessen op mijn eigen tempo en ben hierdoor in 1x geslaagd. Ook zijn de rijlessen altijd gezellig en is die in voor een grapje. Ik zou het iedereen aanraden!
Vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen! Johan geeft duidelijk aan wat je elke les kan verwachten en laat daarin genoeg ruimte voor jou om aan te geven wat je wilt oefenen. Hij staat open voor feedback en doet daar ook echt wat mee. Ik leerde hier veel omgaan met moeilijke verkeerssituaties, waardoor het uiteindelijke rijexamen niet meer zo moeilijk was en ik nu met vertrouwen de weg op kan. Bedankt Johan!
Een hele fijne rijschool! Je leert rijden op je eigen tempo en er wordt overal rekening mee gehouden. Johan de rij-instructeur is een hele aardige man en is ook erg relaxt. Wat ik erg prettig vond tijdens de lessen. Ook de manier van lessen is fijn vooraf kun je al oefenen door middel van filmpjes en in de les krijg je ook nog een demo. Wat ook weer erg verhelderend is, want je ziet dan ook in real life hoe het moet en waar je allemaal op moet letten. De lessen zijn dan ook zeer efficiënt en als je iets moeilijk vindt, wordt daar dan extra aandacht aan besteed. Kortom als ik opnieuw een keus voor een rijschool moet maken zou ik zeker de keus voor deze rijschool opnieuw maken.
Voor de Rijles Specialist had ik wat minder leuke ervaringen met andere rijschool / instructeurs. Ik had daardoor weinig zelfvertrouwen gekregen en dacht dat autorijden niet voor mij was neergelegd. Johan liet me zien dat het ook anders kan, dankzij hem ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Hij legt je alles heel goed uit, op een manier die bij jouw het beste past. Tijdens de rijles heerst er een goede sfeer, maar wel met 100% inzet even stoppen om koffie te drinken zit er niet bij, hij zit ook niet op zijn mobiel tijdens les en zo. Johan leert je echt om het verkeer te begrijpen. Echt een aanrader!
Echt een aanrader, vandaag in 1x geslaagd! Johan legt alles op een hele rustige manier uit, waardoor je op je eigen tempo kunt lessen. In de auto was er altijd een hele goede en ontspannen sfeer. Voor degene die nog een rijschool zoekt, raad ik het 100% aan om hier naartoe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid