facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Ingrid van Perlo

Verkeersschool Ingrid van Perlo

Info

Verkeersschool Ingrid van Perlo is al ruim 20 jaar actief in Nijmegen en omstreken. Als echt familiebedrijf staan wij voor uitstekende service en rijopleidingen van hoge kwaliteit. Kom lessen bij Verkeersschool Ingrid van Perlo en rijd als een echte VIP!



"VIP is een familiebedrijf wat zich inzet om de kwaliteit van lesgeven te verenigen met plezier in de rijles. De interne opleiding van rijinstructeurs, maakt dat VIP hier de vinger aan de pols heeft. Ons steeds jonger wordende team is een voorbeeld van hoe het moet. Enthousiast, vrolijk, vakkundig en ambitieus zijn termen, die op onze instructeurs en instructrices van toepassing zijn."
Adres:
Telefoonnummer: 024-7111071
Stad: Nijmegen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Creatief Rijschool Creatief 628 meter 1. NIET ALLEEN EEN LEERLING OPHALEN EN EEN ANDERE TERUG BRENGEN 2. OPTIMALE LES VOOR ...
Rijschool Speed Rijschool Speed 876 meter Ik had eerder bij een andere rijschool les gehad en was daar niet tevreden. Nu heb ik...
Autorijschool Irene Autorijschool Irene 1 km Autorijschool Irene, het adres voor de betere rijles
Smits Opleidingen Nijmegen Smits Opleidingen Nijmegen 2 km Opleidingen voor het rijbewijs: Vrachtwagen; vakbekwaamheid; Code95; BE aanhangwagen...
Paul Lam Verkeersschool Paul Lam Verkeersschool 4 km Top! Heb er geen andere woorden voor, super fijne verkeersschool.
OJ MultiDiensten OJ MultiDiensten 4 km Wij zijn de Onderneming vóór Ondernemers. U bent de personen of transportchauffeur, ...
Rijschool 024drive Rijschool 024drive 5 km Vandaag ben ik binnen 3.5 maand in één keer geslaagd bij deze Rijschool. Ik zou deze ...
SnelGeslaagd SnelGeslaagd 5 km Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed ...
Recensies
Yay! Ik ben vandaag geslaagd. Maar dit rijavontuur was niet zo gemakkelijk. Van corona lockdowns naar een instructeurwissel. Ik heb er wat langer over gedaan, maar het resultaat mag er zijn. Door de wissel van rij-instructeurs heb ik de flexibiliteit en diversiteit goed kun ervaren. De rijschool is teamgericht met elkaar. De kennis van het vak dragen ze goed over. Ik wil even een shoutout doen naar Erick. Hij was mijn tweede rij instructeur. Als iemand mij op mijn gemak stelde achter het stuur was hij het wel. Heel erg bedankt voor de leerzame lessen. En eerlijk gezegd ga ik de gezelligheid wel missen. Al met al raad ik deze rijschool zeker aan! Leuk, leerzaam en gezellig.
Hele fijne rijschool met erg goede privé begeleiding, eigen terrein voor het oefenen van de AVB oefeningen, fijne motoren en een veilige leeromgeving. Les gehad van Suzanne. Een fijne instructrice met veel kennis en passie voor het lesgeven en motorrijden. Rijd altijd op de motor mee ook als het regent! Fijne, duidelijke en enthousiaste manier van lesgeven en zegt wat goed gaat maar ook zeker wat minder goed gaat. Je krijgt een eerlijke feedback. Tussen het rijden door krijg je tips en tops en bij de kleine tussentijdse pauze een korte evaluatie van de gereden rit. Voor, tijdens en na het rijden is er ook tijd voor gezelligheid. Kortom mijn lesperiode bij VIP rijschool als erg positief ervaren en vandaag door oa de goede lessen mijn motorrijbewijs gehaald!
Ik heb helaas niet zo’n goeie ervaring met deze rijschool. Ik had een proefles van de zoon van Ingrid en dat ging verder goed. Hij heeft mij het lespakket uitgelegd en we hadden afgesproken de week erop te starten met mijn echte eerste rijles. Ik heb die les nooit meer gehad er is 3x afgezegd 2 uur van te voren dat ik mijn rijles had. Dat kan gebeuren dat vond ik ook nog niet het ergst. Toen werd er tegen mij gezegd dat ik een gratis les kreeg, omdat ik mijn afspraak had verzet voor de les. Ik had vorige week alle datums doorgegeven dat ik kon lessen en vervolgens word er nu al meer dan een week niet op mij gereageerd. Ik heb ondertussen een andere rijschool gevonden, maar vind het jammer dat het zo gelopen is. En dat de communicatie niet goed is verlopen.
Ons jongste kind heeft hier rijlessen gevolgd en zijn rijbewijs mogen behalen!! Hij kreeg les van Suzanne en dat heeft hij als erg prettig ervaren hij heeft dan ook met vol enthousiasme de lessen gevolgd. Aangezien Suzanne ook motorrijles geeft heb ik eerst een opstap les genomen om te kijken of ik zelf rijden wel iets vond .. Ben dus meteen begonnen met rijlessen .. wauw wat waren die lessen leerzaam vertrouwd en ook gezellig! AVB en AVD in 1 x gehaald! Ik raad dan ook zeker deze rijschool aan Onze oudste onlangs ook bij suzanne de lessen gevolgd en ook hij voor beide examens in 1 x geslaagd dat is toch zeker wat je wilt!!!
Na veel onderbrekingen door corona en een niet betrouwbare rijinstructeur bij een andere rijschool, was de overstap naar VIP zeer prettig. De rijlessen met Mike hielpen me snel vooruit. Hoewel ik nog twee keer gezakt ben, bleef hij vertrouwen houden. Zijn stijl beviel mij erg goed: direct, positief en opbouwend. En verder gewoon een gezellige kerel. Een echte aanrader dus!
Erick als rijinstructeur heeft ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd !!! Een fantastische rijinstructeur die me altijd gerust kon stellen en die het beste in mij naar boven heeft gehaald. Zelfs met mijn faalangst zat ik bij Erick altijd met een fijn gevoel achter het stuur. Had me geen betere rijinstructeur kunnen voorstellen! Verkeersschool Ingrid van Perlo is een enorm fijne rijschool die altijd meedenkt met zijn leerlingen. Ik heb nooit problemen gehad met de rijschool en alles uitermate fijn ervaren. Ik kan alleen maar complimenten geven!
Zeer fijne rijschool met goede instructeurs en lessen. Het duurde bij mij wat langer om mijn examen te halen maar ze hielpen mij iedere keer om ervoor te zorgen dat ik het de volgende keer wel zou halen, en uiteindelijk is dat gelukt. Ik kan de rijschool zeker aanraden.
Vandaag in 1 keer geslaagd! Zeer goede ervaring gehad bij Verkeersschool Ingrid van Perlo. Ik heb les gehad van Ruurd, een erg fijne instructeur. Hij legde alles duidelijk uit en nam echt de tijd. Ik was hierdoor goed voorbereid op mijn praktijkexamen. Bedankt Ruurd voor de leerzame en gezellige lessen!! Verkeersschool Ingrid van Perlo is zeker een aanrader!
Super fijne rijschool! Ze zijn erg flexibel met lessen inplannen en ze helpen je tijdens de lessen met het voorbereiden op alle examens. Echt een aanrader om te lessen bij deze rijschool, en ik kom zeker terug voor lessen voor mijn motorrijbewijs!
Afgelopen maandag geslaagd voor de AVD op de motor, na les gehad te hebben van Suzanne. Ik moest na mijn AVB switchen van rijschool omdat de vorige school stopte met lessen in Nijmegen. Dit is allemaal pro-actief opgepakt en soepel overgezet gelukkig hadden ze nog een plekje voor een examen zodat ik niet opnieuw zou moeten wachten. Suzanne is geduldig en duidelijk, en voordat ik het wist kon ik af rijden. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid