facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool 024drive

Rijschool 024drive

Geschiedenis

Welkom bij 024drive!

Je bent bij rijschool 024drive aan het juiste adres voor rijlessen tegen scherpe tarieven en met flexibele tijden. Wij hebben geen wachtlijsten en zorgen er graag voor dat je snel je rijbewijs kunt halen.
Wij hebben speciaal voor jullie nu een hele mooie -tijdelijke- actie: 20 lessen en een praktijkexamen voor maar € 649,00!! Meer aanbiedingen? Kijk even naar www.024drive.nl

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om in Nijmegen en omgeving snel, veilig en met plezier te leren autorijden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Hieronder zie je een lijst met alle plaatsen waar wij rijlessen verzorgen.

Tot ziens bij 024drive!

Adres: Malderburchtstraat 176, 6535ne Nijmegen
Telefoonnummer: 0031683673598
Stad: Nijmegen
Route: Malderburchtstraat 176
Postcode: 6535ne


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Rijlessen Nijmegen prijzen, Kleine rijschool Nijmegen, Rijschool Tempo Nijmegen, Rijschool rijangst Nijmegen, Rijles automaat Nijmegen, Rijschool meteoor Nijmegen, Rijschool Didactiek, Rijbewijs in termijnen betalen Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OJ MultiDiensten OJ MultiDiensten 665 meter Wij zijn de Onderneming vóór Ondernemers. U bent de personen of transportchauffeur, ...
Autorijschool Irene Autorijschool Irene 4 km Autorijschool Irene, het adres voor de betere rijles
Paul Lam Verkeersschool Paul Lam Verkeersschool 4 km Top! Heb er geen andere woorden voor, super fijne verkeersschool.
SnelGeslaagd SnelGeslaagd 4 km Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed ...
Rijschool Creatief Rijschool Creatief 4 km 1. NIET ALLEEN EEN LEERLING OPHALEN EN EEN ANDERE TERUG BRENGEN 2. OPTIMALE LES VOOR ...
Rijschool Speed Rijschool Speed 4 km Ik had eerder bij een andere rijschool les gehad en was daar niet tevreden. Nu heb ik...
Smits Opleidingen Nijmegen Smits Opleidingen Nijmegen 5 km Opleidingen voor het rijbewijs: Vrachtwagen; vakbekwaamheid; Code95; BE aanhangwagen...
Verkeersschool Ingrid van Perlo Verkeersschool Ingrid van Perlo 5 km Yay! Ik ben vandaag geslaagd. Maar dit rijavontuur was niet zo gemakkelijk. Van coron...
Recensies
Vandaag ben ik binnen 3.5 maand in één keer geslaagd bij deze Rijschool. Ik zou deze Rijschool dan ook aanraden aan iedereen! Sami is een fijne en aardige rijinstructeur die veel gezelligheid brengt bij je rijlessen, maar die je bovenal heel veel leert. Hij kan streng zijn op momenten dat het moet en hij laat je goed en duidelijk inzien wat beter kan. Dit brengt hij altijd over op een fijne manier, waardoor je goed weet hoe je verder moet. Op deze manier leer je snel en effectief wat er voor zorgt dat je snel progressie maakt. Daarnaast is Sami super flexibel met het inplannen van rijlessen en examens. Ondanks de lange wachttijden bij het CBR zoekt Sami altijd naar gaatjes in de planning waardoor mijn tussentijdse toets en het examen beide binnen drie weken gepland konden worden. Als je dus een rijschool moet kiezen dan zou ik dus zeker voor 024Drive gaan!
Afgelopen week ben ik hier in één keer geslaagd, binnen 5 maanden. Als je dat ook wil, zou ik deze rijschool ook zeker aanraden. Sami, de rijinstructeur is gezellig en flexibel. Hij zorgt ook voor goed contact met zijn leerlingen. Dit zorgt voor grote voordelen wanneer het komt tot inplannen van tussentijdse en praktijk examens. Beide konden als het nodig was al binnen een week tot een maand in plaats van de lange wachtrij bij CBR zelf. Hij kan ook zeker streng zijn wanneer het nodig is, maar als hij dit niet zou doen dan zou je telkens weer de fout in gaan. De prijzen zijn goed te doen en Sami heeft goed voorspeld hoeveel lessen ik nodig had, dus ik heb niet veel extra betaald. Deze rijschool is dus zeker aan te raden!
Binnen 4 maanden heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald bij Sami! Sami is erg betrokken, kan je niveau goed inschatten en let op alle belangrijke details. Na de les neemt hij alles nog een keer door en vertelt hij ook wat je goed hebt gedaan! Iets wat mij zelfvertrouwen gaf in de auto die er vooraf niet was en mij daarom erg gemotiveerd hield. Ik zou 024drive 100% aanraden aan anderen!
Sami is een hele fijne rij-instructeur. Niet streng, maar wel rechtvaardig. Elke week kreeg ik meer vertrouwen in mij rij-gedrag en nu heb ik mijn rijbewijs! Elke les geeft hij naderhand feedback op een hele fijne manier. Ook is er ruimte om in de auto te kletsen en Sami is een man met humor. Ik zou hem als instructeur aan iedereen aanraden!
Hele fijne rijschool! Van begin tot eind goede begeleiding. Fouten en dingen die beter kunnen worden op een fijne maar duidelijke manier uitgelegd waardoor je voortdurend weet wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Verder is er met de instructeur van de rijschool ‘Sami’ waar het kan zeker plaats voor gezelligheid. Zeker een aanrader!
Ik heb een enorm goede ervaring gehad met deze rijschool. Ik heb altijd met heel veel plezier rijlessen gehad. Sami is een supergoede instructeur, is heel geduldig, wat bij mij ook wel van pas komt. Ik zou het zeker aanraden om bij 024drive te gaan lessen!
Deze week geslaagd voor mijn rijbewijs. Sami is een goede en fijne rij instructeur en hij zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Hij weet precies waar je aandachtspunten liggen en hoe hij je hierbij kan helpen. Ondanks de enorme drukte bij het CBR zijn mijn tussentijdse toets en examen snel gepland, hij probeert gaatjes te vinden voor zijn leerlingen. Ik zal iedereen 024drive aanraden om hier te komen lessen!
Sami is een fijne instructeur die je goed helpt en er voor zorgt dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Naast serieus zijn kan je ook met Sami lachen en al met al heb ik een top ervaring gehad.
Een geweldige rijschool en instructeur! Sammie heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen heb in mijn rijden. Hij geeft je altijd goede tips en hij weet precies hoe hij jou kan voorbereiden voor het rijexamen. Hij probeert je altijd zoveel mogelijk te helpen zodat je rijbewijs kan halen. Ik ben daarom zo erg dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb gehaald bij 024drive Rijschool.
Echt een suoer fijne rijschool! rij instructeur is erg goed en ook heel gezellig! Na mijn super slechte proefles als nog snel mijn rijbewijs in 1x binnen gehaald dankzij Sami. Ga de lessen missen. Als je opzoek bent naar een rijschool, zoek dan niet meer verder!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid