facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Hugo van Egmond

Verkeersschool Hugo van Egmond

Info

Auto-en vrachtautorijschool sinds 1956 een begrip in de regio

Geschiedenis

Sinds 1956 is verkeersschool Hugo van Egmond uitgegroeid van een eenmanszaak tot een begrip in de Duin & Bollenstreek (en ver daarbuiten), met een gouden team op ons kantoor ter ondersteuning van onze instructeurs en om u te woord te staan.

Wij verzorgen opleidingen voor de aspirant automobilist en vrachtwagenchauffeur, zowel theorie als praktijk, standaard of versneld, wij hebben de geschikte opleiding in ons pakket.

Door onze jarenlange ervaring en zeer goed opgeleide instructeurs kunnen wij opleidingen aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s. Tevens zijn wij als één van de weinige rijscholen in Nederland door de Bovag onderscheiden met het Bovag drie sterren kwaliteitslabel.

Dat onze opleidingen zeer succesvol zijn blijkt wel uit het feit dat het aantal cursisten die zich bij onze verkeersschool aanmelden nog steeds groeit, zowel op zakelijk als particulier gebied.

Op onze site vind je de meest relevante informatie over de rij en theorie opleidingen die wij verzorgen, waaronder onze zeer populaire pakket-opleidingen. Heb je na het doorlezen van onze website nog vragen, neem dan contact op met de dames bij ons op kantoor of via Facebook/Twitter en zij zullen je vragen graag beantwoorden of je gegevens noteren.



"Al sinds 1956 verzorgen wij jouw complete rijopleiding. Voor de auto, motor, auto + aanhangwagen, vrachtwagen en de trekker + oplegger."
Adres: De Roysloot 9a, 2231 NZ Rijnsburg
Telefoonnummer: 071 40 2323 5
Stad: Rijnsburg
Route: De Roysloot 9a
Postcode: 2231 NZ



op zoek naar gerelateerd: Slagingspercentage hugo van egmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Martijn Rijschool Martijn 2 km In 1x geslaagd voor brommer en auto rijbewijs! Martijn weet precies wat cbr zoekt, en...
Recensies
Echt een goede en gezellige rijschool nemen goed de tijd voor je in de les uren en ook daar buiten. Heb hier mijn rijbewijs B en C gehaald en voor de toekomstige bewijzen zou ik zeker weer voor deze rijschool kiezen .
Super fijne rijschool! Altijd informatieve, leerzame en gezellige rijlessen gehad. Goede en gezellige instructeurs : Bedankt voor alles!
Hele leuke rijschool, heb er zo'n 30 tot 40 uur gereden en mijn rijbewijs gehaald, super gezellige en informatieve instructeurs en een fijna manier van leren.
Super goede rijschool. Super leuke rij instructeurs gehad altijd heel gezellig en leren het je goed. Na 30 lessen in 1 keer geslaagd, dus dat zegt wel genoeg.
Super goede rijschool, gezellige rij instructeurs en altijd gelachen met hun!!!
Top ervaring gehad met Freek en Jordy. Laten je niet meer lessen nemen dan nodig en zijn eerlijke, leuke mensen. Ook in 1x geslaagd!
Echt een goede en gezellige rijschool. Je wordt goed begeleid en er worden altijd tips gegeven waardoor je goed en veel leert. Zeker een aanrader. En ook echt leuk om met deze mensen te kletsen.
Een goede rijschool hele lieve eigenaars alle 2 mijn kinderen afgereden met personen auto en 1 vrachtwagen en trailer en de ander is nog aan het lessen en manlief heeft ook zijn vrachtwagen daar gehaald vroeger dus zolang bestaat het al. Echt een top bedrijf.
Top gasten zeer vriendelijk en echte vaklui!!!
Top instructeur Leo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid