facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Martijn

Rijschool Martijn

Info

http://www.rijschoolmartijn.nl
[email protected]
06-46097581

Geschiedenis

Wij bieden u een enthousiaste en gemotiveerde rij-instructeur met inmiddels 10 jaar ervaring die u in een zo kort mogelijke tijd naar het examen begeleidt.



"U heeft ons gevonden als mogelijk de rijschool waarmee u in de toekomst uw auto, motor- en/of bromfietsrijbewijs wilt gaan halen.Erg belangrijk bij de keuze welke rijschool te nemen is dat u er met plezier les krijgt en er moet een stuk kwaliteit in uw opleiding zitten.De kwaliteit staat hierbij voorop, u kunt beter een goede opleiding hebben genoten dan met veel geluk uw rijbewijs te halen, want wij zijn er van overtuigd dat u met een goede opleiding in de toekomst veel minder bij schade betrokken bent!Dank u voor uw aandacht, met vriendelijke groet, Martijn Cornielje.KNMV Gecertificeerd Motorrijinstructeur."
Adres: Collegiantenstraat 89, 2231HG Rijnsburg
Telefoonnummer: 0646097581
Stad: Rijnsburg
Route: Collegiantenstraat 89
Postcode: 2231HG



op zoek naar gerelateerd: Correct rijschool, Be rijbewijs Katwijk, Motorrijles Lisse, Motorrijbewijs halen Katwijk, Motor rijles Sassenheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Hugo van Egmond Verkeersschool Hugo van Egmond 2 km Echt een goede en gezellige rijschool nemen goed de tijd voor je in de les uren en oo...
Recensies
In 1x geslaagd voor brommer en auto rijbewijs! Martijn weet precies wat cbr zoekt, en omgekeerd kent cbr hem ook als klasse rijinstructeur die leerlingen het autorijden haarfijn aanleert; de cijfers spreken voor zich. Tijdens de lessen wordt aan alles gedacht en probeert Martijn je zo perfect mogelijk te laten rijden, waardoor je snel alles leert. Al met al een zeer goede ervaring!
Mijn ervaring motorrijbewijs A met deze rijschool is enkel positief. Martijn is heel duidelijk en direct in zijn communicatie en neemt z’n werk erg serieus. Met rijden op de motor kan een kleine fout ook van anderen nou eenmaal fataal aflopen en ook hier geldt; “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. De lessen zijn persoonlijk, er is altijd een goede sfeer en hij zal er alles aan doen om je klaar te stomen voor het examen; indien nodig rijdt hij met je in de stromende regen. Tijdens de lessen laat hij duidelijk weten wat er niet goed gaat en blijft er net zolang op hameren totdat het wel goed gaat. Tijdens de lessen zag Martijn alles; “Knippertje uit!”, “Voetrem gebruiken!”, “In de dooie hoek kijken!”, als ik een euro kreeg voor iedere keer dat ik dit hoorde van em had ik m’n lessen gratis en kon ik er een vrachtwagen rijbewijs bijhalen . Maar het was nou eenmaal nodig en ben in 1 keer geslaagd. Ik kan hem voor iedereen aanraden die veilig wil deelnemen in het verkeer met een rijbewijs. Martijn, bedankt voor je geduld, inzet en prettige manier van lesgeven!
Mijn motorrijbewijs in 1x gehaald bij Martijn! Hij kan dus echt wel streng zijn en legt alles duidelijk uit,bereid je goed voor op het examen en leert je veilig rijden. Als ik iemand moet aanraden om daar rijles te nemen dan is het echt Martijn! Alleen maar positief Ik zal de lessen nog een soort van missen! Dusssssss wil je gaan lessen? Dan is Martijn echt de enige juiste! Bedankt Martijn!
Bij Rijschool Martijn in 1x geslaagd!!! Bij Martijn eerst gekomen voor mijn bromfiets rijbewijs, na deze fijne ervaring zonder twijfel ook mijn autolessen later bij hem gestart. Martijn geeft fijne lessen, geeft duidelijke uitleg, stelt je op je gemak, en geeft gewoon duidelijk aan wat wel en niet te doen. Tijdens de lessen altijd ruimte voor een geintje of een gezellig kletspraatje. Ik raad iedereen deze rijschool aan!
Echt super! In 1x geslaagd voor mijn bromfiets rijbewijs en auto rijbewijs. Fijne manier van lesgeven, ziet iedereen als prioriteit en altijd goede en duidelijke uitleg. De lessen worden uitgebreid besteed aan alle onderdelen en er is overal ruim de tijd voor zodat je alles goed beheerst. Ik ben bij beide examens met een heel goed gevoel er in gegaan en er geslaagd uit gekomen.
Bij Martijn in 1x geslaagd, alles was vanaf het begin duidelijk en Martijn zorgde ervoor dat je met vertrouwen de weg op gaat! Waren gezellige lessen, zeker een aanrader!
Bij Martijn in één keer voor mijn auto geslaagd! Martijn heeft altijd aandacht voor je tijdens de lessen. Wanneer dat nodig is zal Martijn duidelijk en/of strenge uitleg geven, hierdoor zijn de lessen zeer leerzaam. Daarnaast is Martijn een hele gezellige man waardoor er ook vaak genoeg gelachen wordt tijdens de rijles. Nogmaals dankjewel!
Martijn is een toffe gast en erg goede instructeur, ik heb door hem in één keer mijn autorijbewijs gehaald. Hij is af en toe wat streng, maar dat zorgt er wel voor dat je het gelijk goed gaat doen. Zeker aan te raden en bedankt voor de lessen!
Echt een fantastische goed les gehad van Martijn. Hij heb me echt heel goed voorbereid op het examen. Ben daardoor ook in 1 keer geslaagd. Top instructeur!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid