facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verdoes Fietsen

Verdoes Fietsen

Info

De fietsenzaak van Den helder, waar wij service heel belangrijk vinden en veel fietsen zelf bouwen naar de wens van de klant.

Geschiedenis

Verdoes fietsen heeft service hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij naast de reguliere openingstijden ook op afspraak in de avonduren beschikbaar.

Adres: Drs.F.Bijlweg 242, 1784mc Den Helder
Telefoonnummer: 0223-614797
Stad: Den Helder
Route: Drs.F.Bijlweg 242
Postcode: 1784mc



op zoek naar gerelateerd: Fiets kopen, Fietsenwinkel Den Helder Schooten, Den Helder fiets, Fietsenwinkel Julianadorp, Duo fiets huren Den Helder, Fiets shopping, Fietsenwinkel Den Helder molenstraat, Fiets Shopping Centre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Halfords.nl Halfords.nl 2 km Toen ik zojuist vanaf station Den Helder wilde fietsen, braken twee spaken van m'n ra...
Recensies
Heel fijn bedrijf waar je ongedwongen maar wel profesioneel word voorgelicht over de mooie producten die verkocht worden.
Klasse! Je word altijd vriendelijk kundig en goed geholpen. Alle tijd om je te informeren en proef te laten fietsen.
DE fietsenwinkel van de Noordkop. Hier komen klantvriendelijkheid, kennis van zaken, vakmanschap en een goed assortiment samen. Laat je niet tegenhouden door de website, maar loop er eens binnen wanneer je op zoek bent naar een racefiets of mountainbike. Je zult versteld staan!
Een specialistische fietsen speciaalzaak waar je voor diverse sportfietsen terrecht kan. Keurig geholpen tijdens de verkoop met mogelijkheid tot bike fitting. Na aanschaf bieden ze 2 gratis service beurten ter onderhoud en controle.
Super vriendelijk personeel en betaalbaar...
Prima service. Gastvrijheid
Top zaak, goede service met veel kennis van zaken. Ik kom er graag
Reparatie aan fiets snel en vakkundig uitgevoerd. Ik wilde nog een achteruitkijkspiegeltje gemonteerd hebben, ook geen probleem. Erg prettig!
Fijn bedrijf waar kwaliteit bovenaan staat ,mensen met passie voor het vak, snelle service en ook nog concurrerende prijzen.
Je word hier goed geadviseerd, krijgt de tijd, zitten niet achter je aan om maar te verkopen. Gewoon fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid