facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Halfords.nl

Info

Halfords Den Helder

Geschiedenis

Franchisevestiging Halfords Den Helder, for people on the move. (elektrische) fietsen, accessoires en -vervoer, auto-accessoires en -navigatie.

Iedere laatste zondag van de maand geopend.



"De specialist op het gebied van elektrische fietsen, fiets- en autoaccessoires én fietstechniek. Professionele full-service werkplaats waar uitsluitend vakkundige en uitstekend opgeleide fietstechnici uw fiets in topconditie maken en houden. Wij hebben de hoogst gecertificeerde werkplaats en zijn wij o.a Bosch e-bike expert, officieel Shimano service center en 1 van de slechts 35 Magura pro-shops in de Benelux! Tevens verhuren wij elektrische fietsen. Wij zijn trots dealer van Hercules, Pegasus, Bulls, Wanderer, Qwic en Vogue fietsen en hebben wij het grootste assortiment Volare kinderfietsen in Den Helder. U bent altijd welkom om onder het genot van een vers bereidt kopje koffie kennis te maken met onze winkel en haar kundige mensen."
Adres: keizerstraat 24, 1781 GG Den Helder
Telefoonnummer: +31223625635
Stad: Den Helder
Route: keizerstraat 24
Postcode: 1781 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Halfords Fietsen, Halfords vestigingen, Halfords Openingstijden, Halfords Fietsen uitverkoop, Halfords Fietsendrager, Halfords Steenwijk, Halfords Elektrische fiets, Halfords folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deallerleukste.nl Deallerleukste.nl 458 meter Op Deallerleukste.nl vind je de meest hippe armbanden van dit moment. Een leuk cadeau...
Verdoes Fietsen Verdoes Fietsen 2 km Heel fijn bedrijf waar je ongedwongen maar wel profesioneel word voorgelicht over de...
Fashion Donkey Fashion Donkey 3 km Fashion and More
Toetiebellie, de mooiste kinderspullen Toetiebellie, de mooiste kinderspullen 5 km Toetiebellie, dé webwinkel met de mooiste kinderspullen! Bij ons vind je kwaliteit en...
Recensies
Toen ik zojuist vanaf station Den Helder wilde fietsen, braken twee spaken van m'n racefiets af. Even naar de Halfords gelopen en werd gelijk geholpen. Had schijnbaar platte spaken nodig die niet op voorraad waren, maar ze zijn toch met een tussen oplossing gekomen zodat ik weer verder kon fietsen. Zeer vriendelijk personeel, hartstikke bedankt!
Na vandaag een ongeluk gehad te hebben met mijn fiets deze gelijk naar halfords gebracht zodat deze gerepareerd en nagekeken kon worden. Na 4 uurtjes stond mijn fiets alweer helemaal veilig klaar en bleek deze helemaal gerepareerd te zijn zonder dat ik daarvoor hoefde te betalen Super aardig en erg fijn Als er ooit nog iets met mijn fiets is zal ik zeker weer terugkomen naar halfords den helder.
Hele fijne winkel en goede service. Ik had een fietsje besteld en kreeg meteen een belletje en werd er een betere aangeboden. Ben erg blij met mijn Bimas Transport Fiets. Als ik wat nodig heb kwa fiets onderdelen of reparatie kom ik zeker nog een keertje terug :D
Top service! Gister direct nadat mijn dochter uit school kwam even langs de winkel gegaan met haar fiets waarvan een klem voor de standaard kwijt was geraakt. Ze hebben er direct een nieuwe op geplaatst en nog wat oude roestige schroeven vervangen voor nieuwe. Sinterklaas kwam heel vroeg dit jaar ; er werden geen kosten in rekening gebracht. Jullie zijn toppers!!
Wij zijn al een paar jaar trouwe klant bij Halfords den helder Dit komt door goede service duidelijk informatie die word gegeven over de fietsen en de passie en de tijd die ze in het gesprek stoppen om samen met jou de juiste fiets te vinden niks is te gek en alles is mogelijk Vorige week samen met mijn man nieuwe fietsen gekocht en zijn erg blij hoe wij zijn geholpen door Ralph! Dus om het kort te maken gewoon een aanrader op bij Halfords den helder je fiets te kopen!
Hele goede service, had een velg met een kapotte spaak concurrent was die "vergeten" te maken!!. Op maandagochtend langsgeweest en hebben ze bij Halfords den helder kosteloos gemaakt. Top service!!! En op maandag ook nog open in vergelijking met de concurrenten.
Vandaag de winkel ingelopen omdat er een kabel vastzat in mijn zadelpen van mijn mountainbike! De onwijs drukke vriendelijke fietsenmaker hielp mij en was er een ruime 20min mee bezig om het te fiksen! Ik hoefde niks te betalen! Wat een top winkel!
Betreffende de fiets reparatie service Ze lijken wel altijd alle tijd van de wereld te hebben, wordt altijd zo snel en goed geholpen. Vraag niet eens meer naar prijzen want is altijd zo laag dat ik me af vraag of ze er wel op verdienen Goed bezig!
Weer een nieuwe fiets gekocht bij Halfords Den Helder. Zeer tevreden over de service en het personeel de afgelopen vijf en half jaar. Hartelijke dank voor de goede service en begeleiding van Ralph en zijn team. Inmiddels bijna 100km ermee gereden op de nieuwe bolide. Hij rijdt als een zonnetje.
Hele goede service. Kwam binnen met een fiets waarvan de stuurlagers helemaal aan elkaar vast zaten. Geen probleem! Heb de fiets als nieuw terug gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid