facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ventimon

Ventimon

Info

Op zoek naar een totaalinstallateur? Een organisatie met kennis van zaken. Een bedrijf dat u ontzorgt. Ventimon Technische Installatiebedrijven in Wijchen is uw vakkundige partner als het gaat om nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, service en onderhoud.

Geschiedenis

Ventimon Technische Installatiebedrijven is al sinds de jaren ’70 actief. Tot begin 1990 was de onderneming gevestigd in Nijmegen. Daarna nam Leo Smits de zaak over en verhuisde Ventimon naar de Copernicusstraat in Wijchen. In 2009 nam zoon Heino het stokje over van zijn vader.

In veertig jaar is Ventimon van een bescheiden familiebedrijf gegroeid tot een middelgroot Uneto-VNI-installatiebedrijf en heeft het bedrijf 25 vakmensen in dienst. Stilstaan is achteruitgaan en vooral in onze branche dien je met de tijd mee te gaan. Innovatie, duurzame oplossingen, het ontzorgen van de klant en uitbreiding en verdieping van ons dienstenpakket zorgen ervoor dat onze klantenkring steeds groter wordt. Hierdoor groeit Ventimon zelf ook nog steeds. Zo maakte recent het oude bedrijfspand plaats voor een nieuw dynamisch gebouw.

Verleden, heden en toekomst
Ondanks onze innovatieve blik hechten we veel waarde aan de oorspronkelijke familiecultuur van ons bedrijf. Deze is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor onze klant, sneller, beter en efficiënter kan.

Ventimon Technische Installatiebedrijven blijft de ‘vakman van weleer’, maar met een blik gericht op de toekomst.

Ventimon Technische Installatiebedrijven onderscheidt zich door vakmanschap, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Al meer dan veertig jaar hebben wij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Onze gedreven specialisten zetten graag een stapje extra. En dat werpt zijn vruchten af! Van een bescheiden familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot Uneto-VNI-installatiebedrijf met als opdrachtgevers.

Elektrotechnisch bedrijf Ventimon

Elektrotechnisch bedrijf Ventimon heeft alles in huis om elektrotechnische installaties in bedrijf te krijgen én te houden: van advies en ontwerp tot reparatie en inspectie.

Installatiebedrijf Ventimon

Installatiebedrijf Ventimon is hét adres voor sanitair, cv-techniek, ontstopping, zink en koper, gas, water en riolering en dak-bedekking. Kies voor zekerheid, kies voor Installatiebedrijf Ventimon!

Onze vakmensen zijn ons kapitaal

Ventimon Technische Installatiebedrijven is al meer dan veertig jaar een begrip in Wijchen en omgeving. Ons kapitaal bestaat uit onze 25 medewerkers. Vakmensen op het gebied van installatie- en elektrotechniek die over de juiste kennis en mentaliteit beschikken. Professionals met liefde voor hun vak, persoonlijke aandacht voor de klant en hart voor de zaak. Dat uit zich in lange, trouwe dienstverbanden. We mogen bij Ventimon dan ook regelmatig een jubilaris feliciteren.

Wij kennen de klant!

Door het minimale verloop kennen onze medewerkers de klant. Dat zorgt voor korte communicatielijnen. Hierdoor zijn we uiterst slagvaardig in de besluitvorming en flexibel, snel en praktijkgericht in de uitvoering.

In onze branche volgen de ontwikkelingen zich in rap tempo op, dus zorgen we ervoor dat de kennis van onze mensen up to date blijft. Bovendien beschikken al onze buitendienstmedewerkers naast hun uitgebreide vakkennis over een veiligheidsdiploma.

Als u kiest voor zekerheid'

Bij de keuze voor een installatiebedrijf kiest u vooral voor zekerheid. U wilt garanties voor betrouwbaar advies, deskundige en duurzame installaties en een betrokken service. Dat eist u als ondernemer, maar ook als particulier. Bij Installatiebedrijf Ventimon in Wijchen krijgt u die zekerheid. Al meer dan veertig jaar loopt kwaliteit als een rode draad door onze organisatie. Tevens is ons bedrijf aangesloten bij de Uneto-VNI (de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche).

Installatiebedrijf Ventimon richt zich op nieuwbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, VVE’s en particulieren. Maar wie de klant ook is, bij ons is hij of zij altijd koning!

Totaalinstallateur

Installatiebedrijf Ventimon is samen met Elektrotechnisch bedrijf Ventimon onderdeel van Ventimon Technische Installatiebedrijven. Bij deze innovatieve totaalinstallateur vindt u alles onder één dak!

Adres: Copernicusstraat 13, 6604 CR Wijchen
Telefoonnummer: 0246450585
Stad: Wijchen
Route: Copernicusstraat 13
Postcode: 6604 CR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lelie Installatiebedrijf Lelie Installatiebedrijf 5 km Vandaag een telefoontje gepleegd naar uw bedrijf inzake de aanleg van een gasleiding ...
Recensies
Ventimon heeft 5 jaar terug in ons nieuw gebouwde huis oa de verwarming aangelegd. wij hadden destijds een onderhoudscontract bij een andere partij die het onderhoud in hun beheer namen. Nu hadden we problemen en belde ik met eigenaar H. Smits voor info. Hij beloofde iemand terug te laten bellen en idd wat later werd er terug gebeld en hebben zij het zekeringen geleverd voor het bewuste onderdeel. Omdat het probleem niet opgelost is stuurt dhr. R. de Graaf morgen een monteur. Wat een service; Top eigenlijk niet hun probleem maar wel meedenken dat maak je niet veel meer mee. dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid