facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lelie Installatiebedrijf

Lelie Installatiebedrijf

Info

Installateur voor onderhoud, vervanging en vernieuwing van installaties. verwarming, luchtbehandeling, airco, water- en gasleidingen.

Geschiedenis

Meer dan alleen installeren!
Lelie Installateurs uit Wijchen is een regionaal installatiebedrijf wat met een team van 20 medewerkers werkzaamheden op het gebied van installatietechniek verzorgd.

Ons werkterrein wordt steeds complexer. Technische installaties innoveren om het energieverbruik te minimaliseren, dit past bij het duurzaam energieverbruik. Daarnaast stelt de mens steeds hogere eisen aan comfort. Door de ontwikkeling van de meet- en regeltechniek en ICT volgen de nieuwe technische mogelijkheden elkaar snel op.
Wij bereiken onze doelstellingen door klantgericht te werken. Een open houding en duidelijke communicatie spelen hierin de grote rol.

Wij installeren hoogwaardige installaties. Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven leren, niet alleen door opleidingen maar ook van onze klanten, leveranciers en van elkaar.

Adres: Graafseweg 35, 6603 CA Wijchen
Telefoonnummer: 0246412488
Stad: Wijchen
Route: Graafseweg 35
Postcode: 6603 CA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ventimon Ventimon 5 km Ventimon heeft 5 jaar terug in ons nieuw gebouwde huis oa de verwarming aangelegd. wi...
Recensies
Vandaag een telefoontje gepleegd naar uw bedrijf inzake de aanleg van een gasleiding en of er zicht is wanneer de nieuwe hetelucht unit bij ons geplaatst wordt. Begin oktober hebben wij een offerte hiervoor gekregen en deze voor akkoord ondertekend opgestuurd. De prognose toen: ongeveer een half jaar, dus rond eind maart. Naar mijn idee stelde ik een hele normale vraag, maar kennelijk vond de telefoniste dit niet, want deze snauwde me af, liet me niet uitpraten en zei alleen maar dat wat ik wilde - een monteur spreken over de gasleiding - dat dit niet kon. Geen moeite nemen om e.e.a. door te nemen. Ze bleef maar snauwen. Als je toch zó met klanten omgaat, dan krijg je spijt dat je een order hebt geplaatst bij Installatie bureau De Lelie. Verschrikkelijk! Eén ster is nog teveel. Later op de dag nog eens geprobeerd. Ik kreeg toen iemand anders aan de lijn. Wát een verademing: een hele vriendelijke, nette dame die mij keurig te woord stond, behulpzaam was en mij kordaat aan de juiste informatie hielp. Mijn vraag - en de daaraan gekoppelde afspraak - was in een mum van tijd beantwoord geregeld, waarvoor mijn dank. Het aantal sterren stijgt hierdoor.
Maandagmorgen, verwarmingsketel doet het niet, dus een koude douche en koude huiskamer. eerst geprobeerd zelf op te lossen maar na meerdere recet's geen resultaat. om 10.00 uur gebeld voor de storingsmelding. om 12.00 uur kwam de monteur en had het binnen een kwartier gefikst. Top gedaan en heel tevreden
Oplichters! Zij communiceren niet goed intern waardoor ik 2x voor een monteur moet betalen! Voorrijkosten€ 84.15 ook 2x moeten betalen. En probleem, gaslek, niet opgelost. Wel bijna € 500,-- kwijt. En verplicht wurgcontract.
Ik ben al weken bezig in contact te komen met Lelie. Email, telefoon, terugbelnotities maar er wordt nergens op gereageerd. Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen maar die was nog al kortaf op mijn vraag: 'ik wil graag een offerte...' ik zou teruggebeld worden maar dat is inmiddels ook al 3 weken geleden. Jammer dat er zo weinig bedrijven zijn die Brink installeren, anders had ik wel een alternatief gezocht.
ruim 10 jaar geleden hele cv-installatie door hen laten vervangen. Meteen een onderhoudsabonnement bij afgesloten. In december 2021 kreeg ik de mededeling dat 1 Het contract in prijs werd verhoogd en 2 dat het contract werd aangepast en dat bij storingen niet meer direct werd gereageerd. Ik heb toen besloten om dat contract te beëindigen want ruim € 175,-- voor een jaarlijkse controle van 3 kwartier is wel rijkelijk aan de hoge kant. Nu bel ik het bedrijf voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt en vervolgens word ik ermee geconfronteerd dat ik een onderhoudsabonnement moet afsluiten. Eenmalig onderhoud wordt gewoon geweigerd. Wat een verschrikkelijke service bij dit bedrijf.
Jammer dat er niet bij de openingstijden de pauze tijden er niet bij staan.
De lelie installateurs een topbedrijf ! was al langer aan het kijken voor een nieuwe CV en een warmtepompboiler. Cv van intergas en een Daikin warmtepompboiler + een Ducoton ventilatie na wat onderzoek had ik alles op een rijtje. toch nog extra advies gekregen over de warmtepomp. uiteindelijk alles besteld en deze week alles geinstalleerd. Marcel en Richard 2 zeer fijne monteurs om over de vloer te hebben. de eerste dag beiden monteurs bezig geweest om de enorme boiler boven te krijgen.de laatste 2 dagen heeft Richard de verdere afwerking gedaan. zeer netjes en mee-denkend in oplossingen. Richard en Marcel bedankt ! foto's volgen nog
Toppers! Super blij met mijn nieuwe cv ketel en airco! Nog even doorsparen voor de hybride warmtepomp en dan ben ik helemaal klaar. Top service en vakkundig, mij zie je zeker terug.
sinds de doorstart bergaf gegaan met klantgericht denken: binnenharken van geld voert de boventoon helaas. Prijsopgaves doen wordt geweigerd. Een monteur die langs zou komen om een storing te beoordelen zodat prijsopgave gemaakt kon worden ook om te kijken of oude ketel wellicht beter vervangen kon worden... begint zonder overleg gewoon te repareren . Helaas niet bij gebleven, we waren al 5 jaar klant en dachten vertrouwen te kunnen hebben, niet meer dus...Gaat weg met mededeling dat ie nog terug moet komen ivm een ""onderdeeltje"", wat incl montage en opnieuw rekenen van voorrijkosten... nog meer kost dan de rest van de klus. Daarna apparaat nog niet goed, maakt herrie. Het traject erna zal ik het helemaal maar niet meer over hebben, betaald zal en moet er worden. De rest is niet ter discussie te brengen. Jammer , over naar een ander installatiebedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid