facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velvet

Adres: Velperbuitensingel 17 , Arnhem 6828 CV, NL
Telefoonnummer: 026 389 3111
Stad: Arnhem
Route: Velperbuitensingel 17
Postcode: 6828 CV



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Arnhem, 'T Volk menu, 'T Volk Arnhem
Recensies
Eerste keer daar gegeten, het was goed in een fijne omgeving. Leuke bediening
Bijzonder eten tegen een betaalbare prijs. Het heeft mij zeker verrast. Hier ga ik vaker eten!
Lekker eten. Zeker een aanrader voor een mooie ervaring. Originele gerechten en leuke smaakcombinaties!
Zaterdag 19-10 gegeten met 4 personen, goede bediening en prettige sfeer. Gerechten lekker maar kleine porties. Met 4 man klein bakje sla en bakje te zoute aardappels. Fles wijn bijna €40, hadden we beter vooraf kunnen vragen, eigen schuld. Ik adviseer om niet de steak tartaar te nemen, de drie personen die het hebben gegeten incl ikzelf, waren de dag erna flink aan de........ daarom voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Voor de tweede keer wezen eten bij Velvet. Ik heb lactose intolerantie, heb dit ook aangegeven en werd goed rekening mee gehouden! Service is super, ik werk zelf in de restaurant branche dus weet wat ik zoek. Lege borden en glazen worden snel gezien, loopt genoeg bediening rond die alles in de gaten houden. Wijn arrangement sloot goed aan op het eten en meneer wist er veel over te vertellen. Toen ik aangaf meer te willen leren over wijn kreeg ik nog net een beetje meer uitleg. Eten was weer super, mooie onverwachte combinaties en de garing van het vlees en vis was on point. Achteraf nog even kletsen met de chef nadat hij serieus interesse had naar wat wij van het eten en vooral de combinaties vonden. Jullie zien ons terug!
Heerlijk gegeten. Ze hebben super goed rekening gehouden met mijn dieetwensen zwanger en lactose intolerantie. De bediening was erg vriendelijk en gaf goede uitleg over de wijn voor mijn tafelgenoten. De gerechten waren origineel en verrassend en erg lekker. Ik kom zeker vaker terug
Teleurstellend, terwijl het vroeger zo goed was. Geen zorg. Ondanks aangeven bij reservering en benoemen bij bestellen weet men niets beters dan bij het voorgerecht het vlees weg te laten voor deze vegetariër en dan maar wat zure garnering extra op het bord te leggen. Vervolgens mag je zelf gaan uitleggen dat het wijnarrangement wijntje daar dus niet bij past. Echt een sof. Rest was beter. Zeker niet wat Velvet ooit was. Maar op smaak en passend. Niet meer origineel. Dus vergane glorie zonder echte zorg voor signalen van de klant. Jammer. Overigens de espresso mschiato is erg goed. Dat dan weer wel. Al met al is dan prijs - kwaliteit - service helaas, met weemoed een twee.
Hele vriendelijke bediening met veel vakkennis. Toffe uitgebreide wijnkaart en zo ook een heerlijk verassingsmenu met eventuele uitbreidingen als een klein hapje denk aan oesters bijv. vooraf en als toegevoegde keuze uit kaas ipv dessert of extra! Na een heerlijk flesje wijn, food-wine pairings bij de kaas en het dessert gedaan, ook leuke alternatieven! Aanrader dus
Heerlijke avond! Erg lekker gegeten, fijne bediening en prettig tempo van serveren. Echt een avondje uit. Het menu was niet fenomenaal bijzonder, maar wel gewoon goed. Bijgerechten hadden wat mij betreft wel net íetsje meer gemogen, verder heel goed.
Best chic zonder meteen pafferig of 'stijf' te worden. Eten was erg lekker, we hadden een vijfgangenmenu met o.a. oesters, pittige spaghetti en heerlijk gemarineerde kip. Jammer dat ze maar twee soorten bier hebben. Wijn hebben ze daarentegen in talloze soorten en smaken, wat ik begreep van mijn tafelgenoten was de wijn erg goed. Vriendelijk maar wel beetje afstandelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Velvet.

Arnhem wi̇jnbars

openingstijden, locatie, vervoer. Velperbuitensingel 17 arnhem bi̇stro's kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Velvet adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Velvet. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Velvet delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro De Bok Bistro De Bok 753 meter Op het sfeervolle buitenterras in de vroege avondzon krijg je het gevoel dat je in Fr...
La Cannette La Cannette 2 km Gezellige buurtkroeg met mooi zonnig terras en als het wat frisser is, dan lekker ver...
Bistro Thuis Bistro Thuis 3 km Vrijdag 11 september 2015: Mosselproeverij. Wat een geweldige avond. Mosselen proeven...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid