facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro De Bok

Adres: Duizelsteeg 16 , Arnhem 6811 GS, NL
Telefoonnummer: 026 446 1043
Stad: Arnhem
Route: Duizelsteeg 16
Postcode: 6811 GS



op zoek naar gerelateerd: Bistro de Bok menu, Bistro Arnhem, Bistro de Bok reserveren, Bistro de Bok Arnhem reviews, Bistro de Bok Nijmegen, De Smidse Arnhem, Mej Janssen Arnhem, Duizelsteeg Arnhem
Recensies
Op het sfeervolle buitenterras in de vroege avondzon krijg je het gevoel dat je in Frankrijk of Italië bent. Het eten was uitstekend. Alle bijgerechten hadden een eigen geslaagd tintje en het vlees was van goede kwaliteit en perfect bereid. Het personeel was zeer vriendelijk en ook over de prijs/kwaliteit verhouding valt niks op of aan te merken. Zeker een aanrader!
Heerlijk restaurantje in Arnhem waar nog escargots op het menu staan. Een aanraderEten: 5/5
Bij bistro de Bok hebben wij prima gegeten. De sfeer van een eetcafé. Rechtoe rechtaan. Huiswijn ook goed. Vriendelijk personeel. Eten was eenvoudig en goed. Kleine kaart, maar daardoor ook met aandacht gemaakt. Ik vond de eigengemaakte koolsalade lekker en bij navraag kev ik extra. Goede service.
In een klein steegje gelegen restaurant. Nodigt gelijk uit om naar binnen te gaan. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die haar klanten een heel warm welkom heet. De kaart vind je op de muur geschreven. Hele aantrekkelijke prijs voor prima eten. Het is alleen wat krap naast elkaar zitten en luidruchtig als alles bezet is maar dat mag de pret niet drukken.
Wat een genot om in een klein gezellig informeel restaurant te eten. Menukaart staat op de muur. Eten is prima en divers. Er wordt snel geserveerd en het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Heerlijk gegeten!Eten: 5/5
Was echt onder de indruk van dit simpele maar hele fijne restaurant. Enorm lekker eten, zeer persoonlijke en vriendelijke bediening, erg nette prijs en fijne sfeer en ambiance. De spareribs waren zeker een aanrader. Met allergieën werd bovendien zeer serieus omgegaan. Niet laf een ingrediënt weg laten, maar echt iets nieuws bedenken. Werd zeer gewaardeerd. Kom hier zeker nog eens.
Leuke, sfeervolle Bistro in een van de gezelligste steegjes van Arnhem. De kaart mag dan misschien niet heel spannend of uitgebreid zijn maar de gerechten zijn van een zeer goede kwaliteit. De spare ribs waren supermals en goed gemarineerd. Het personeel is erg vriendelijk, oprecht en gastvrij. Al met al een erg fijne avond gehad. Zeker een aanrader!
Ongedwongen, hartelijk personeel, goede prijs-kwaliteit, gezellig en een kaart zonder pretenties, maar met heerlijke gerechten. Een echte aanrader!!
Weer heerlijk ouderwets gegeten leuke en gezellige inrichting en heel erg vriendelijk personeel echt een aanrader om daar lekker te eten en prijs kwaliteit erg goed TOP TOP TOPEten: 5/5
Sfeervol gezellige bistro in een leuk straatje in Arnhem. Heerlijk gegeten!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bistro De Bok.

Arnhem bi̇stro's

openingstijden, locatie, vervoer. Duizelsteeg 16 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bistro De Bok adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bistro De Bok. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bistro De Bok delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Velvet Velvet 753 meter Eerste keer daar gegeten, het was goed in een fijne omgeving. Leuke bediening
Bistro Thuis Bistro Thuis 3 km Vrijdag 11 september 2015: Mosselproeverij. Wat een geweldige avond. Mosselen proeven...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid