facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerman Juwelen

Veerman Juwelen

Info

Veerman Juwelen is al ruim 95 jaar dé juwelierszaak in het Gooi.

Geschiedenis

Kom gezellig langs in onze winkel in het hart van Huizen voor de nieuwste collecties van de populairste sieraden- en horlogemerken. Bij Veerman Juwelen willen wij u altijd zo goed mogelijk kunnen bedienen, daarom bestaat onze collectie niet alleen uit populaire trendmerken als Ti Sento, Pandora en Michael Kors, maar kunt u bij ons ook terecht voor bijzondere luxe sieraden en horloges. Wij zijn trotse vertegenwoordigers van merken als Ebel, Roos 1835, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Damiani, Chimento, Tirisi, Tissot en Hamilton. Neem snel een kijkje op onze website www.veermanjuwelen.nl!



"Veerman Juwelen is al 100 jaar hét toonaangevende juweliershuis van het Gooi en sinds 2019 officieel Hofleverancier. Wij staan als familiebedrijf voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. We weten als geen ander dat sieraden en horloges symbool staan voor bijzondere momenten of gebeurtenissen in het leven. Ons ultieme doel is daarom het vinden van een tijdloos sieraad of horloge, dat uw persoonlijke verhaal vertelt en u laat stralen. Zeer hoogstaande kwaliteit is altijd het uitgangspunt in onze collectie. Of u op zoek bent naar modieus, tijdloos of luxe, u vindt het in onze uitgebreide sieraden- en horloge collectie."
Adres: Lindenlaan 28, 1271 BA Huizen
Telefoonnummer: 0031 (0)35 5230958
Stad: Huizen
Route: Lindenlaan 28
Postcode: 1271 BA



op zoek naar gerelateerd: Juwelier bestellen, Horlogemaker Huizen, Juwelier aanbieding, Grootste collectie trouwringen, Horloge graveren, Seiko dealer hilversum, Trouwringen kopen, Colliers ketting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CaRé Juwelier CaRé Juwelier 2 km Mijn ervaring in deze winkel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Tijdens mijn bezoek...
Recensies
Wij gaan dit jaar trouwen, en we wilden iets doen met onze georven ringen. De heer Veerman heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen, en kwam met suggesties om de trouwringen meer eigen te maken door middel van het satineren en het zetten van een mooie briljant, met behoud van de originele inscripties. De ring van mijn oma wilde ik als verlovingsring gaan dragen, de verloren aquamarijn is vervangen en beter gezet. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zien uit naar onze trouwdag !
Gisteren een cadeau besteld in de webshop, vandaag al geleverd. Extra cadeautje toegevoegd met een persoonlijke boodschap! Super winkel. Bedankt voor de snelle service.
Erg goede ervaring met deze juwelier. Ik had een horloge gezien en hier over een mailtje gestuurd, horloge is toen besteld en voor mij gereserveerd zodat ik hem kon komen bekijken. In de winkel erg netjes en vriendelijk geholpen. Dit was mijn eerste aankoop bij Veerman en ben er zeer blij mij en kom zeker nog terug voor andere aankopen.
Een aangename ervaring gehad. Na online reeds een horloge te hebben aangeschaft, deze keer naar de winkel gegaan. Dit voor een horloge welke net uitgekomen was. Na levering door de producent is het horloge apart gelegd tot ik langs kon komen. In de winkel geholpen door twee enthousiaste medewerkers die keurig alles hebben uitgelegd en het horloge naar wens hebben afgesteld. En tevreden met een mooi horloge de winkel uitgelopen.
Veerman is zeer klant gericht, gastvrij en professioneel. Vandaag een Longines Legend Diver bronze gekocht en kreeg een hele mooie watch winder cadeau. Super service. Dank Veerman team en tot de volgende keer.
Online bestelling gedaan, wat een uitstekende service en wat keurig verpakt daarnaast nog een persoonlijk kaartje er bij. Zeer tevreden over juwelier Veerman
Zeer goed geholpen bij het uitkiezen van mijn horloge! Geholpen door Iris - heel vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd die ik nodig had. Heel blij met mijn horloge :
Prachtige juwelierszaak met enthousiaste medewerkers met kennis van zaken die meedenken en goed aanvoelen wat bij je past.
Eerst een telefoontje met wat vragen en dan online bestelling gedaan van een horloge in een kleur die in Belgie niet meer verkrijgbaar was. Na de bestelling werd ik op de hoogte gehouden . De levering was goed verpakt . Alles in orde. Een leuk kaartje erbij . Dus zeer tevreden van deze top service.
Mijn horloge was vertraagd omdat er iets niet goed was gegaan met de papieren vanuit de leverancier. Zeer vriendelijk geholpen en als verassing ook een mooi sieraden doosje ontvangen. Erg blij met mijn horloge en super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid