facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CaRé Juwelier

CaRé Juwelier

Geschiedenis

Welkom bij CaRé Juwelier. De juwelier van 't Gooi en omstreken. Wij voorzien u van de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges!

Adres: Oostermeent-Oost 105, 1274SL Huizen
Telefoonnummer: 0355258800
Stad: Huizen
Route: Oostermeent-Oost 105
Postcode: 1274SL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veerman Juwelen Veerman Juwelen 2 km Wij gaan dit jaar trouwen, en we wilden iets doen met onze georven ringen. De heer Ve...
Recensies
Mijn ervaring in deze winkel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Tijdens mijn bezoek merkte ik ongeduld van het personeel al in de eerste 5 minuten en ik merkte verschillende ongepaste en impertinente opmerkingen die me ongemakkelijk deden voelen. Het eerste impertinente commentaar was gericht aan mijn 8-jarige zoon die 3 chocolade paaseieren pakte en de medewerkster zei: "Heb je er genoeg gepakt?" in een toon en serieuze houding die ongepast waren. Ik besloot het voordeel van de twijfel te geven en niet impulsief te handelen door de winkel te verlaten. Maar elke minuut dat voorbijging, had ik spijt dat ik niet was weggegaan. Ik ben niet van plan om terug te komen.
Me eerste gaatje geprikt s ochtends vroeg en gistere staat een bord voor uw deur goede morguh werkze
Juwelier met leuke/mooie collectie. Personeel is meer dan vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik heb bij caré in juli een leren horloge bandje laten monteren ik ben heel blij met de prijs en kwaliteit ik loop al 5 maanden dagelijks met dit horloge en hij is nog steeds in top conditie het kostte me 35 euro om dit bandje te laten monteren ik ben heel tevreden kom naar caré!!
Mooie winkel, vriendelijk personeel. Heb armband gekocht waar ik een bedel tussen wilde en dat hebben ze gratis er tussen gesoldeerd van zilver. Heel blij mee.
Prachtige sieraden en uitstekende service en kwaliteit. Ik kom er graag.
Veel keuze, soms erg druk in de winkel waardoor je toch wel lang moet wachten. Parkeren kan in de buurt en is gratis, denk aan de blauwe parkeerkaart.
Altijd onwijs goede service, nemen rustig de tijd voor je. Geven een goed advies en hebben hele mooie sieraden in de collectie.
Van twee trouwringen één mooie ring laten maken, heel blij met het resultaat!!! Met veel dank aan Anita en haar goudsmid!!
Ik heb twee weken geleden een horloge gebracht voor reparatie is helaas niet goed gegaan en ze komen ook niet met een oplossing ! Wij kwamen hier altijd graag maar na vandaag nooit meer We werden eigenlijk zeer onbeschoft geholpen door een van de bediende die zeker niet weet wat het word service inhoud NOOOIT MEER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid