facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDH Autobanden

"De specialist in de regio voor banden, velgen en uitlijnen.Dealer van Alloygator velgrandbescherming.Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend op dinsdag t/m vrijdag van 19:00 t/m 22:00Maak telefonisch of via whatsapp een afspraak via 06-38406815Bandenwissel? Klaar terwijl u wacht!"
Adres: Getouwstraat 16, 5046 TL Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 06-38406815
Stad: Tilburg
Route: Getouwstraat 16
Postcode: 5046 TL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ProCar-Tilburg ProCar-Tilburg 9 km 5 ster voor de heren, Igor en Jos Ik ben afgelopen week bij Procar in Tilburg gewees...
Recensies
Zonder afspraak snel geholpen. Tussendoor goed meedenkend advies gekregen waardoor we zo weer nieuwe banden om de velgen hadden, zelfs bij een weinig gebruikte bandenmaat. Dat alles voor een super prijs. Hier kom ik zeker terug.
Vakkundig en goeie service. Niet duur en altijd goed advies.
Goede service en duidelijke communicatie. Dit keer motorbanden laten monteren, super blij met het resultaat. volgende keer weer terug voor autobanden. top werk VHD Autobanden!
Heel goede service. Ik had een lekke run flat achterband. Eigenaar is zeer behulpzaam en denkt mee over alternatieven nieuwe run flat, of gewone banden. 2de hands of nieuw. Direct geholpen en kon zo verder mijn reis vervolgen, en de prijs is heel goed. Een aanrader!
Zeer fijne zaak ! Vriendelijke man die met de klant mee denkt! Wij zijn weer blij met de nieuwe banden zodat we veilig op vakantie kunnen !! Super tot de volgende keer.!
Had een setje nieuwe banden nodig, dezelfde dag nog geregeld. Hij heeft echt de tijd voor me genomen om mij zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Hele goede, vriendelijke service een betere ervaring had ik niet kunnen wensen, ik kom hier zeker nog is terug!
Ben echt tevreden! Snelle service, goede advies en nog betere prijs
Zonder afspraak even langs gegaan om een probleem op te lossen. Direct en erg vriendelijk geholpen. Het is ook meteen duidelijk dat hier mensen werken met verstand van zaken en alles correct wordt gemonteerd. Schappelijke prijs is uiteraard een bonus. Zeker een aanrader.
Betrouwbaar en vakkundig personeel , ik kan VDH Autobanden iedereen aanraden . Nemen de tijd voor je , en gaan serieus behulpzaam met klant om . Ik kom hier zeker terug als klant .
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, en heel schappelijk met zijn prijzen !! Een aanrader voor wie op zoek is naar een goede bandenservice...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid