facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vd Zijden V.O.F. 'T Opstapje

"U kunt bij ons terecht voor een lekkere maaltijd, gezellige borrel of gewoon om wat te drinken. Én we zijn een kindvriendelijke locatie. We werken met een compact menu, zodat we al onze gerechten vers kunnen klaarmaken. Veel van onze gerechten worden in onze keuken bereid op de Big Green Egg en dat kun je proeven!!Ons terras is beschut, gezellig en bied voor ieder wat wils of je nu een plekje in de zon wilt of liever in wat schaduw geniet van je bezoek. Kijk voor meer informatie op onze website. Liefs, Team t ‘Opstapje"
Adres: Den Osse 5 D , Brouwershaven 4318 TP, NL
Stad: Brouwershaven
Route: Den Osse 5 D
Postcode: 4318 TP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Even Pause Even Pause 569 meter Echt buitengewoon heerlijk gegeten hier! Wat hebben we genoten. Heerlijk friet, en de...
Recensies
Ze hadden een Griekse avond! Heerlijk... nog nooit geweest en wonen dichtbij in Brouwershaven. Hele leuke, grote, ruime zaak. We hadden de gyros schotel, erg lekker. Voor mij voldoende, mijn man had iets meer verwacht. Liep veel personeel, niet allemaal even vlot maar wel vriendelijk. Ik vond t zeker geslaagd!
Gezellig en heerlijk eten. Een 100% aanrader met de beste Barman.
Gezellig restaurantje in Brouwershaven met geweldige bediening en hele prima kaart! Eten is van goede kwaliteit en ook qua bieren en wijnen is er een mooie selectie beschikbaar. Wij komen zeker terug!
Heerlijk gegeten! Gezellige en ongedwongen sfeer. Met een fantastische gastvrouw en de beste “young talent” serveerster van Nederland: Lente
Gezellig en heerlijk gegeten. Marieke wist zelfs nog wat ik een jaar eerder had gegeten en gedronken ! TopEten: 5/5
Heerlijk gegeten. Leuke gezellige sfeer. Super vriendelijke bediening.
Super lekker gegeten op het terras ondanks de kou en de regen Geweldige service en vriendelijke mensen !
Heerlijk eten, gezellige sfeer en super aardige bediening. De vijf sterren meer dan waard!
Heerlijk gegeten, super leuke sfeer, vriendelijke bediening. Gezellig spelletjes spelen tijdens het wachten. Ik vind dit restaurant een aanrader!
Vriendelijk personeel en eigenaren. Heerlijke gerechten die echt smaak hebben! Fijne speelruimte voor de kinderen. Absolute aanrader. En niet midden in de drukte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid