facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Even Pause

Even Pause
Adres: Kerkweg 4 , Brouwershaven 4318 TT, NL
Stad: Brouwershaven
Route: Kerkweg 4
Postcode: 4318 TT


Openingstijden

Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: Sushi Brouwershaven, Restaurant de Brouwerie in Brouwershaven, Even Pause menukaart, Afhalen Brouwershaven, De Brouwerie Brouwershaven, Restaurant Brouwershaven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vd Zijden V.O.F. 'T Opstapje Vd Zijden V.O.F. 'T Opstapje 569 meter Ze hadden een Griekse avond! Heerlijk... nog nooit geweest en wonen dichtbij in Brouw...
Recensies
Echt buitengewoon heerlijk gegeten hier! Wat hebben we genoten. Heerlijk friet, en de saté was ook verrukkelijk. Kids genoten van hun spareribs en kibbeling. Zeer de moeite waard! Ook die klomp is zo leuk!
Altijd heerlijk eten na een dagje duiken! Lekkere krokante frietjes en gigantische burger /uitsmijter.
Wat een mooie omgeveing om hier je zaak te hebben! Lekker gegeten, de locatie is sfeervol, gezellig en je hebt het gevoel van vakantie hier. Eveneens een divespot. Hier wordt duikles gegeven en we hebben heerlijk aan het Grevelingenmeer gekeken naar het duiken en het heldere water. Je kon zo tot de bodem kijken.
Geweldige friet, super goede klanten service. Eigenaar hele fijne man om mee te kletsen. Gaan zeker nog een keer langs! Echt een aanrader.
Super service, terwijl we toch met een grote groep binnen kwamen vallen. Lekker gegeten en ruime porties tegen een hele mooie prijs.
Mooi restaurant, vooral bij duikers in trek aangezien het een duikerslocatie is. We hebben er niet gegeten maar even gestopt voor een softijsje. Medewerkster spraak geen nederlands dus smurf dip was lastig uit teleggen De ijsjes waren erg mager voor je geld.
Heerlijke friet + kibbeling! Fijne manier ook van bedienen/bestellen nu met Corona. 1 ster minder want geen muziek dus erg veel echo je voelt je gehoord door andere bezoekers.
Het eten was zeer goed! Vooral wanneer de jongere koks er zijn loopt de keuken lekker snel en met qualiteid. Zo doorgaan!
Gisteren na 3 duikjes Zeeland de dag afgesloten bij Even Pauze. Altijd gezellig lekker! Woensdag 1830 duikers
In Nederland ga je geen betere hamburgers vinden dan hier. Vooral de 'Even Pauze' / XXL hamburger is niet alleen dat groot maar ook geweldig lekker! En de kruiden friet is ook top. Combineer dat met vriendelijke service en het plaatje is compleet. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid