facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vcreations webdesign BV

Vcreations webdesign BV

Info

Uw specialist in webontwerp, bouw en optimalisatie. Vcreations maakt van uw site een succes!

Geschiedenis

Uw specialist in webontwerp, bouw en optimalisatie. Vcreations maakt van uw site een succes! Wij maken websites op maat en zorgen ervoor dat 7% van uw bezoeker contact met u opneemt.



"Website laten maken of webshop laten maken? Ons webdesign bureau haalt meer klanten uit dezelfde bezoekersaantallen met doeltreffende websites.Professionele website laten bouwen? Wij maken uw website met een overtuigend design, goede posities in Google en met snelle technieken.Eigen webshop laten bouwen die uw doelgroep aanzet tot actie? Ons webdesign bureau haalt met dezelfde bezoekers meer omzet uit uw webshop met ons basis webshop concept.Daarnaast voorziet ons webdesign bureau u van top service. Ook na oplevering."
Adres: Einsteinweg 49A, 3404 LJ IJsselstein
Telefoonnummer: +31 30 760 3030
Stad: IJsselstein
Route: Einsteinweg 49A
Postcode: 3404 LJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G.A Design G.A Design 1 km Een bedrijf dat mee denkt met de klant/opdrachtgever. Prettig contact en een goede ui...
VTEB Creatives VTEB Creatives 1 km Martijn van VTEB is in staat om halve ideeën om te zetten in prachtige creatieve ontw...
Optima Media Optima Media 1 km Wij hebben al een langdurige prettige relatie met Optima Media. Ze hebben een prachti...
Creolink Creolink 2 km Web development, Social media & Branding
PitCrew PitCrew 2 km Personal IT Crew: uitstekende oplossingen door gedreven professionals
Beconnected-IJsselstein Beconnected-IJsselstein 2 km Best tentje, bier staat meestal koud. Goede service.
Recensies
Heel slecht bedrijf. Ze komen de afspraken niet na, alles duurt lang. Je mag maar 20 e-mails per dag versturen. Totaal niet klantvriendelijk bij problemen oplossen. Die blijven dagen oplossen. Ik heb heel veel spijt dat ik met ze in zee gegaan ben. Om even duidelijk te zijn. Zelfs mijn facturen sturen lukt niet meer. Mijn bedrijf ligt plat doordat ik geen e-mails kan versturen. En als reactie op de marketing e-mail, dat is het probleem niet. Daarvoor heb ik al aangegeven dat ik niet meer ga doen, dat snap ik zelf ook wel. Maar als je met 3 werknemers nog geen eens 20 e-mails mag versturen, dan is dat niet te doen. Een permanente oplossing wordt niet aangedragen. En mij even terug bellen is ook teveel moeite voor ze. Maar als je een slechte review zet, dan wordt er wel opeens op gereageerd.
Vriendelijk personeel en een hardwerkend team. Staan altijd klaar om samen tot een oplossing te komen!
Diverse tips ontvangen van Vcreations om onze website te verbeteren. Dit geheel belangeloos, terwijl wij nog geen klant zijn.
Erg tevreden met het werk wat Vcreations heeft afgeleverd. Ben blij met mijn webshop die zij gebouwd hebben. Als ik dan één puntje van kritiek mag geven, had ik soms iets meer communicatie van hun kunt willen ontvangen. Maar als ik hier om vroeg kreeg ik altijd antwoord. Voor de rest was alles goed en professioneel.
De samenwerking met Vcreations is erg goed verlopen. Vriendelijke medewerkers stonden altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben ze een geweldig resultaat opgeleverd! Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de website en de service daar omheen. Vcreations bedankt!
Vcreations heeft voor ons 2 websites ontworpen en gemaakt. Wat een schot in de roos. Boven aan in google en 2 fantastische websites die precies passen bij wat we willen uitstralen. Zeker iets om te vermelden is de service achteraf. Vcreations denkt mee aan het behouden of winnen van posities in google, stelt zich pro actief op en de helpdesk is goed en snel bereikbaar. Full range service, dat maken we niet vaak mee. Wat ons betreft een dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid