facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optima Media

Optima Media

Info

Iedereen kan een website maken. Maar hoe zorgt een website voor meer klanten en dus meer omzet? Volg deze pagina voor praktische tips & tricks.

Geschiedenis

Optima Media is een online marketing bureau gevestigd in IJsselstein. Onze specialiteit gaat veel verder dan alleen maar het ontwikkelen van een website. Met passie voor het vak gaan we samen voor iedere ondernemer aan de slag.

We staan voor no-nonsense online marketing.
We werken voor onze klanten keihard aan meer conversie en leads. Of je nou startend ondernemer bent of een doorgewinterde ondernemer, voor Optima Media is niets te veel. Wij werken aan het succes van jouw bedrijf.



"Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Het verbeteren van bestaande- en opzetten van nieuwe online strategieën is bij ons dagelijkse kost. Oude modellen werken niet meer en met het oog op ‘return on investment’ is het van belang dynamisch te zijn.Van ondernemersambitie naar onlineresultaat. Wij zijn niet enkel gericht op losse marketing kanalen, maar op een totaaloplossing met samenhang tussen campagnes. Met bewezen strategieën en datagedreven online marketing nemen wij je mee in onze reis. Hierin zijn wij vooral creatief, pro actief meedenkend en een tikkeltje brutaal."
Adres: Industrieweg 28, 3401MA IJsselstein
Telefoonnummer: 088-066 61 76
Stad: IJsselstein
Route: Industrieweg 28
Postcode: 3401MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Online marketing bureau Utrecht, Bijbaan online marketing, Yellowlime, Online marketing bijbaan Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Internet Marketeers Internet Marketeers 888 meter Internet Marketeers helpt bedrijven resultaten behalen op het internet
Creolink Creolink 924 meter Web development, Social media & Branding
G.A Design G.A Design 1 km Een bedrijf dat mee denkt met de klant/opdrachtgever. Prettig contact en een goede ui...
VTEB Creatives VTEB Creatives 1 km Martijn van VTEB is in staat om halve ideeën om te zetten in prachtige creatieve ontw...
Sjonic Sjonic 1 km Een ‘club’ creatieve professionals die doet wat ze belooft en ook nog eens opgewassen...
Vcreations webdesign BV Vcreations webdesign BV 1 km Heel slecht bedrijf. Ze komen de afspraken niet na, alles duurt lang. Je mag maar 20 ...
Recensies
Wij hebben al een langdurige prettige relatie met Optima Media. Ze hebben een prachtige website voor ons gemaakt en de vindbaarheid wordt door hun goed geregeld. Ook de communicatie verloopt altijd prettig. We kunnen Optima Media van harte aanbevelen.
Via google kwam ik terecht op de website van Optima Media. Contact opgenomen via de telefoon en er kon meteen een persoonlijke afspraak worden ingepland met de commercieel manager. Ik heb mijn ideeën kenbaar gemaakt en zonder aandringen werd er met me meegedacht om mijn project tot een succes te maken. Mijn project kwam even stil te liggen, maar mijn bezoek aan Optima Media kon ik niet zo gauw vergeten. Na twee maanden besloot ik er werk van te maken en Optima Media weer te contacteren. Dit keer wilde ik meteen aan de slag. Ik kreeg een offerte opgestuurd en na akkoord konden we meteen aan de slag. Een compleet online marketing plan werd opgezet en tussentijds werd er contact opgenomen om te vragen wat ik van de genomen stappen vond en of ik ergens verbetering zag. Als ik feedback had werd dat snel opgepakt. Ik kreeg de ruimte om mijn eigen ideeën tot uiting te laten komen, maar ik werd af en toe op de juiste weghelft gesleurd, omdat ze overduidelijk meer verstand van zaken hebben op het gebied van online marketing. Het ticketsysteem is een uitkomst. Als ik de voortgangen en stappen wilde bekijken, dan is het een kwestie van achter mijn laptop kruipen en in het Optima Media systeem bekijken wat er allemaal al is gedaan. Mijn project is inmiddels afgerond en ben apetrots op wat we samen hebben neergezet. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Optima Media.
Een top Online marketing bureau met vakkundige mensen. Specialisten die doen wat ze beloven. Keep up the good work!
Wij hebben onze website bij Optima Media laten maken en we zijn zéér tevreden. Optima Media luistert echt naar wat wij willen en de communicatie is echt top! Het lijkt wel alsof Optima Media 24 uur bereikbaar is. Ik raad Optima Media dan ook bij iedereen aan die een website of webshop wil laten maken.
Een professioneel team dat onderling goed communiceert en duidelijke afspraken heeft. Toen ik mijn website wilde laten maken en SEO activiteiten wilde laten uitvoeren ben ik door Optima goed geholpen. Feedback en aanpassingen worden snel opgepakt, korte lijntjes, daar houd ik van!
Optimamedia, de naam zegt het allemaal! Ze halen het optimale uit zichzelf en zijn bereid om extra en meer te geven voor de klanten. Creatief, meedenkend en klantgericht. Na het opleveren van de website ben ik telefonisch nagebeld om te peilen of alles naar wens is. De SEO-optimalisatie heeft mijn website op de kaart gebracht. Top service! Een bedrijf naar mijn hart.
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media. En Maatschappelijk Bewust Ondernemen staat ook hoog in het vaandel. Toen Optima Media hoorde dat wij een benefiet gingen organiseren plus veiling, hebben ze spontaan aangeboden om de veilingsite te bouwen en ons te begeleiden bij het promoten via FB. Veel meer mensen dan wij zelf hadden kunnen bereiken, hoorden nu van ons goede doel. Mede dankzij hen -en veel vrijwilligers- hebben wij een bedrag van 10.000 euro binnen kunnen halen voor het kindertehuis Tinkerbell. Vijf gouden sterren voor Optima Media, gekregen van een goede fee voor het vele goede werk.
Na veel gestuntel met onze oude website zijn we bij Optima Media terecht gekomen. Binnen no time kon men ons concept vertalen. In slecht een paar weken hadden we een compleet nieuwe site waar menig station jaloers op is. Wat ons betreft Smooth & Funky webdesign
Als je opzoek bent naar een partij die onbetrouwbaar is, geen eens in oplossingen wil denken en je bezoekers bewust verkeerd informeert, dan is Optima Media het juiste bedrijf! Update: Er is meerdere malen telefonisch contact geweest dus dat jullie zeggen mij niet te kennen is lariekoek, jullie incompetente behandeling van potentiële klanten weerspiegelt in onderstaande reactie en het "gijzelen" van domeinnamen is strafbaar, omdat het retentierecht niet van toepassing kán zijn.
Wij zijn nu ruim een jaar klant bij Optima Media. Ze hebben voor ons een nieuwe website ontworpen en SEO gedaan. Wij staan nu op alle zoekwoorden op de eerste pagina van Google, kapsalon ijsselstein, kapper ijsselstein, kapsterijsselstein en nog een hele rits aan zoekwoorden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid