facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Zadelhoff Veilingen en Taxaties

Van Zadelhoff Veilingen en Taxaties

Info

De snelste manier om uitsluitsel te krijgen of goederen bij ons geveild kunnen worden, is het via de e-mail sturen van een digitale foto.

Geschiedenis

Van Zadelhoff veilingen en taxaties ontwikkelde de interactieve veilingmodule Digiveil. Dit maakt het mogelijk om te kopen op een veiling zonder in persoon aanwezig te zijn. Kortom: vanachter uw computer kunt u actief deelnemen aan onze veilingen.

Naast het inbrengen van goederen zijn officiële taxaties en ontruimingen ook mogelijk. Om afspraken te maken of voor informatie, kunt u altijd bellen of e-mailen.

Verkopen:

De snelste manier om uitsluitsel te krijgen of goederen bij ons geveild kunnen worden, is het via de e-mail sturen van een digitale foto. Onze taxateur zal deze foto bekijken, waarna wij contact met u opnemen. Verdere afspraken (transport e.d.) kunnen dan gemaakt worden. Na het maken van een telefonische afspraak (035-6247170) is het tevens mogelijk om bij ons langs te komen met de goederen die u in wenst te brengen. Na telefonisch contact kan de taxateur aan huis langskomen.

Pas als wij tot verkoop overgaan rekenen wij commissie. Deze wordt in overleg met onze taxateur bepaald bij de inbreng. In geval van bijvoorbeeld transport, ongekeurde edelmetalen die gekeurd dienen te worden of eventuele opslag of schoonmaakkosten en reparaties van uw artikelen ten behoeve van de verkoop rekenen wij kosten. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met u als inbrenger.

Inmiddels zijn er veilinghuizen die onder een bepaald getaxeerd bedrag niets innemen. Dat is bij ons niet het geval. Dit betekent overigens niet dat alles veilbaar is. Onze taxateur zal van uw goederen een inschatting maken. Het kan dus zijn dat u te horen krijgt dat (enkele van) uw goederen niet bij ons geveild kunnen worden. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in kunst en antiek, bieden wij tevens een zeer uitgebreid scala aan andere goederen aan: auto's, etnografica, wijnen, designmeubelen, tuin-ornamenten en zelfs een vliegtuig. U ziet, wat u ook aan te bieden heeft, het loont altijd de moeite om contact met ons op te nemen.

Niet alle goederen kunnen wij apart veilen. Daarom besluiten wij soms artikelen samen te voegen tot een koop. Deze kopen worden zorgvuldig geselecteerd, met als doel een hogere verkoopprijs. De voorwerpen krijgen vrijwel direct een barcode en worden in het computersysteem gezet. Ons computersysteem maakt het mogelijk het hele veilingproces, van inbreng tot veiling tot afgifte te volgen. Vervolgens wordt er een foto gemaakt voor de online catalogus. Ongeveer een week voor de veiling krijgen alle spullen een catalogusnummer en wordt alles op zijn plaats gezet. Wij gaan uiteraard zeer voorzichtig met uw spullen om!

Kopen:

Tijdens de kijkdagen kunt u onze catalogus verkrijgen. Hierin vindt u een omschrijving van de artikelen en de opbrengst die zo ongeveer verwacht wordt. U kunt de catalogus ook via de e-mail ontvangen en circa een week voor de veiling op deze site downloaden.

Mocht u iets gezien hebben dat u graag wilt kopen, dan kan dat op verschillende manieren: via onze site direct bieden, een automatisch bod invoeren of een handgeschreven koopopdracht tijdens de kijkdagen inleveren.

Mocht u een of meerdere kavels aankopen, dan betaalt u 27% opgeld en €1,- nummergeld op het bedrag waarvoor het artikel is aangekocht (of anders aangegeven in afwijkende veilingen).
Als u biedt krijgt u altijd voor het bevestigen een rekenvoorbeeld.

U wordt door ons telefonisch of per e-mail benaderd als we een of meerdere artikelen voor u hebben kunnen aankopen. Dit gebeurt een dag na de laatste veilingdag.

De zaterdag na de veiling moeten de goederen afgehaald en betaald zijn.

In uw aankoopbevestiging staan de afhaaldagen en tijden.U kunt contant betalen, pinnen of het geld overmaken.

Goederen die u zelf niet kunt vervoeren, kunnen wij ook komen halen of bij u langs brengen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Voor afspraken kunt u altijd bellen. Tevens is het mogelijk om aangekochte goederen van niet al te grote omvang op te laten sturen via de post of onze bezorgservice. De kosten hiervan zijn afhankelijk van gewicht, waarde etc.

Van dinsdag t/m zaterdag is ons kantoor geopend tussen 10:00-12:00 uur en 13:00-16:00 uur. Voor inbreng zijn wij geopend van donderdag t/m zaterdag tussen 10:00-12:00 uur en 13:00-16:00 uur.(en op afspraak) De openingstijden tijdens de kijkdagen zijn van zaterdag en zondag van 10.00-17.00 uur


Adres: Nieuwe Havenweg 53A, 1216 BL Hilversum
Telefoonnummer: 0031356247170
Stad: Hilversum
Route: Nieuwe Havenweg 53A
Postcode: 1216 BL



op zoek naar gerelateerd: Van Zadelhoff inloggen, Van Zadelhoff inbreng, Veiling catalogus, Veilinghuis Hilversum Van Spengen, Veiling Hilversum, Van Spengen veiling, Zadelhoff vastgoed, Peerdeman veiling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kok Veilingen De Kok Veilingen 877 meter Geweldige eigenaar bieden is lastig maar met een beetje oefening komt het goed.
Veilinghuis Van Spengen Veilinghuis Van Spengen 2 km Mooi bedrijf, prettig personeel en mooie collectie goederen.
Recensies
Koper, wees op je hoede! Gebreken zijn veelal niet of zeer slecht zichtbaar op de foto's en er wordt al helemaal geen melding van gemaakt in de omschrijving, hetgeen je toch wel mag verwachten van een veilinghuis dat ook internationaal online actief is van de kavel bestaande uit 6 glas in lood panelen was er maar 1 heel. Op zijn zachtst gezegd misleidend. Management schuift alle verantwoordelijkheid van zich af. Buyer beware! Defects are often not or very poorly visible in the photos and there is certainly no mention of them in the description, which you would expect from an auction house that also operates online internationally of the lot consisting of 6 stained glass panels only 1 was intact. Misleading to say the least. Management refuses all responsibility.
Online kan je niets kopen bij dit veilinghuis. De informatie klopt niet altijd en wanneer blijkt dat iets achteraf niet blijkt te werken schuift men het af dat men dit zelf maar had moeten checken ter plekke. Volgens mij slaat online veilen dan enorm de plank mis. Klantonvriendelijk alom.
Ben je een koper of een verkoper? Dat maakt een groot verschil bij de beoordeling van dit veilingbedrijf. Nooit eerder was ik bij Zadelhoff geweest. Op uitnodiging van een medewerkster bezocht ik een kijkdag. Ik geef hierbij dus mijn indruk weer als kijker. Allereerst werd ik vriendelijk verwelkomt zowel door de medewerkers als de directie. De veilingcatalogus kost 5 euro maar je kunt ook de catalogus gratis raadplegen op computers. Dat is vooral nuttig als je iets speciaals zoekt. Er is een bar waar je voor 2 euro muntjes iets kan drinken of een ijsje kunt kopen. Er zijn keurig onderhouden toiletten alleen een garderobe ontbreekt. Maar in mijn geval kon ik toch mijn dikke winterjas in bewaring geven. De hal is ingedeeld in genummerde segmenten ieder met een specifiek thema maar erg logisch vond ik de indeling niet. Mijn belangstelling gaat uit naar antiek speelgoed, fotocamera’s, geluidsapparatuur en kunst. Zadelhoff kiest ervoor om waardevolle en minder waardevolle voorwerpen bijeen te houden als ze behoren tot één lot. Zo kan het gebeuren dat ergens in een hoekje een berg vrijwel waardeloze camera’s ligt met daartussen kostbare Leica accessoires Visoflex 1 of 2 met balg als ook een moderne Leica en een middenformaat Bronica. Weggestopt in een andere hoek ontdekte ik een Revox bandrecorder A77 compleet met afstandsbediening. Maar niet in de catalogus opgenomen. Her en der antiek, blikken speelgoed waaronder stoommachines en een complete treinset jaren ’30. Ik zou alles bij elkaar hebben gezet. En dat is ook direct mijn bezwaar tegen deze kijkdagen: het geheel deed nogal rommelig aan waarbij ik mij overigens wel realiseer dat Zadelhoff zich vooral presenteert op het Internet. Zadelhoff is een veilingbedrijf waar kunst en kitsch, porselein, heel veel klokken, camera’s, wasmachines en televisies ter veiling worden aangeboden. Ik denk dat dit ook de kracht is van het veilinghuis. Wie antiek en kunst zoekt met een hoge verzamelwaarde zal elders moeten zijn.
In deze tijd van corona is het moeilijk om aankopen ta gaan bezichtigen en ophalen ,zeker vanuit het buitenland .Door deze maatregelingen laat ik aangekochte goederen verzenden ,en heb als eens onaangename ervaringen hoeveel sommige veilinghuizen aanrekenen voor verzending. Het was een aangename ervaring bij uw veilinghuis om te zien hoe veel aandacht is besteed aan verpakken en verzending, en vooral ook de verzendingskosten die laag worden gehouden , in tegenstelling van sommige veilinghuizen .Ik koop al vele jaren bij Zadelhof en zal dat blijven doen , voor mij top, als het goed is mag het ook eens gezegd worden, Proficiat voor al uw medewerkers , Vriendelijke groeten ,Casteels
Wat mij opvalt van het veiling team, dat elke vraag per mail, snel en zeer vriendelijk en duidelijk, met een prettige toon, beantwoord wordt. Zo fijn, ook als je een kleine koper bent. Afhandeling aankoop ook razendsnel. Thanks team
Zeer blij verrast toen een beeld dat ik had ingebracht voor aanzienlijk meer dan het getaxeerde bedrag werd verkocht. Overigens zeer vriendelijke werknemers en eigenaar kom hier al jaren. Zeer tevreden
Ik koop en verkoop al vele jaren hier als zeer tevreden klant. Personeel is TOP !!!! En de collecties altijd gevarieerd en goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn Compliment!
Ga als koper niet uit van de eerlijkheid van dit bedrijf. Laat staan dat je ze ergens op kunt aanspreken. Daar zijn ze niet van gediend. Expertise wat betreft munten hebben ze niet? Ze bieden willens en wetens valse munten aan met hoge richtprijzen conform cataloguswaarde en noemen dit dan naslagen. Beëindigen vervolgens eenzijdig het @mailcontact. Kortom in mijn optiek is klantvriendelijkheid voor dit bedrijf onbelangrijk. Voor informatie over dit voorval vraag gerust aan mij om verdere info. Ik zal persoonlijk dit veilinghuis nooit aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid