facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Tol Dier XL

Van Tol Dier XL

Info

De grootste dierenspeciaalzaak in regio Uithoorn!

Geschiedenis

In december 2014 opende wij de deuren op een nieuwe locatie; Een indrukwekkende dierenspeciaalzaak van ruim 1000 m2.

Met een grote grote aquariumafdeling, hengelsport en een groot assortiment voor hond, kat knaagdieren, vogels en pluimvee!

Adres: Wiegerbruinlaan 83, 1422CB Uithoorn
Telefoonnummer: 0297564126
Stad: Uithoorn
Route: Wiegerbruinlaan 83
Postcode: 1422CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dierenwinkel aalsmeer, ranzijn, grote dierenwinkel, dierenwinkel mijdrecht van zuylen, dierenwinkel vinkeveen, dierenwinkel lindeboom mijdrecht, grote dierenwinkel zuid holland, grote dierenwinkel noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Canin Royal Canin 7 meter
UniQ Benelux UniQ Benelux 430 meter Beste barbara door jou inzet via unique heb jij me geplaatst als 53 jarige bij een su...
Wanka s winkeltje Wanka s winkeltje 775 meter Wat een super leuke vrouw die je zo goed helpt en echt super service verleent echt ee...
KynoSophia KynoSophia 1 km KynoSophia biedt gedragsbegeleiding op maat en privétraining voor honden aan in de re...
Recensies
Uitgebreide recensie; De winkel is goed bereikbaar, maar bij aankomst niet direct duidelijk waar de inrit zit. Het is een mooie winkel met een scala aan kleuren qua producten. Dat geeft een vrolijke uitstraling. De winkel is goed verlicht en overzichtelijk ingericht. Rolstoel vriendelijk pand met ruime paden. Het winkelpersoneel is zeer vriendelijk en open voor een praatje. En als ze iets niet in de winkel hebben dat je nodig hebt, kun je dat aan ze aangeven en bestellen ze dat voor je. Tevens bieden ze ook de service van hulp bij het inladen van artikelen in de auto. Handig bij zware artikelen en bulkverpakkingen die daar dus ook worden verkocht. Honden mogen mee naar binnen. Bij de kassa staat een sierlijk dienblad met keuze uit snoepjes voor de hond. De hond kan er gratis eentje krijgen. Nog een service voor honden die ze verlenen is het gratis wegen van je hond, op een hondenweegschaal zoals je die ook bij je dierenarts zou vinden. Ze verkopen er ook dieren: konijnen, cavia's, hamsters, vogeltjes en vissen. Het viel mij op dat er in deze winkel rekening word gehouden met het welzijn van de dieren die ze verkopen. De hokken hebben een warme uitstraling, met voldoende voeding, water, goed slaapplekje en speelgoed. Ze verkopen aardig wat artikelen die het reizen met dieren vergemakkelijkt. Denk aan fietsmandjes, comfortable karretjes voor achter de fiets en wandelwagens, om maar wat te noemen. Ook kun je er houtskool kopen. En hout voor houtkachels en openhaard. Dat is een leuk extraatje vind ik. Er is een hele goede prijs-kwaliteit verhouding op de meeste producten.
We zochten een kleine tweede cavia. Werden goed geholpen en kregen veel tips. Gezond dier en niet bang voor mensen.
Een hele fijne en mooie dierenzaak Veel mooie spullen voor mijn hondje
Mooie grote zaak.hadden alleen niet wat ik nodig had.
Een goede winkel en dichtbij. Ruim assortiment voor dieren en hengelsport liefhebbers.
Super geholpen door Van Tol dier xl. Nieuwe valkparkiet en Nieuwe kooi met makkelijke wieltjes om hem overal te kunnen plaatsen. Bedankt.
Zo goed geholpen!!! Heb een probleem met aquariumlampen voor een aquarium tafel en de verkoopster ging het vragen aan haar baas....en die ging bellen....en nu kan ik ze toch volgende week komen halen!!!!! Super tof!!!!!
Prima dierenwinkel, groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!
Externe aquarium filter/pomp gekocht, maar ik kwam er niet uit met het aansluiten! Beetje gestresst gebeld en wat denk je...er kwam iemand bij mij thuis om even te kijken wat het probleem was, zo'n service heb ik nog nooit gehad! Erg blij mee nu! Wel iets om over na te denken als je zo'n pomp op internet besteld! Dankjewel lieve mensen!
Voor vele soorten huisdieren kun je hier goed slagen. Bedrijf heeft genoeg vriendelijk personeel rondlopen. Een echte aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid