facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UniQ Benelux

UniQ Benelux

Info

UniQ Hondenvoer voor unieke honden



"Bij Unique Uitzendbureau Marktplein Uithoorn kunnen we je helpen aan een passende vacature in jouw regio. Bekijk onze vacatures in Uithoorn door te klikken op de website-button. Onze intercedenten helpen jou graag op weg naar je nieuwe baan."
Adres: Ondernemingsweg 52E, 1422 DZ Uithoorn
Telefoonnummer: +31653735577
Stad: Uithoorn
Route: Ondernemingsweg 52E
Postcode: 1422 DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Canin Royal Canin 428 meter
Van Tol Dier XL Van Tol Dier XL 430 meter Uitgebreide recensie; De winkel is goed bereikbaar, maar bij aankomst niet direct du...
Wanka s winkeltje Wanka s winkeltje 1 km Wat een super leuke vrouw die je zo goed helpt en echt super service verleent echt ee...
Recensies
Beste barbara door jou inzet via unique heb jij me geplaatst als 53 jarige bij een super bedrijf. En dankzij jou ik nu weer in vaste dienst binnenkort. Wat jij en je collega s doen inderdaad unique met hoofdletters!! Gevoel voor opdrachtgever en mensen die willen werken. Alles klopt bij jullie salaris communicatie ect. Radio reclame op sky radio klopt go for it. Ik heel blij en ja je hebt bij jullie echt je eigen intercedent die door t vuur gaat voor je. Barbara ga je zeker missen en dank voor je aandacht luisterend oor en koppel techniek. Jij weet de goede persoon die wil werken cq zijn motivatie te plaatsen bij zijn toekomst. Gr wim
Mijn eerste ervaring met Unique en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.Ze zijn professioneel en vriendelijk .
Unique Uitzendbureau, met name vestiging Uithoorn, is een super goed uitzendbureau! Ik ben er trots op om voor deze vestiging te werken en zo hun visitekaartje te zijn! Unique Uitzendbureau maakt hun naam waar want je bent voor hen geen nummer maar een uniek persoon. Als je werkzaam bent voor Unique dan kan je diverse gratis online cursussen / opleidingen doen. Dus >>> zie je een leuke ‘Unique-baan’? Bel de vestiging en ik weet zeker dat je met een glimlach aan de telefoon zit!
Leuke en persoonlijke benadering, er wordt met je meegedacht. De mensen van Unique Uithoorn zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Uitbetalingen altijd op tijd en hulp als dat nodig is. Ik heb er uiteindelijk een superleuke vaste baan aan overgehouden. Aanrader!
Heel fijn persoonlijk contact. Ze hebben mij al 3x geholpen met een baan. Ook fijne contractuele mogelijkheiden. Suggesties heb ik opgestuurd via email.
Professioneel, persoonlijke benadering, de medewerkers van Unique Uithoorn staan altijd voor je klaar. Veel aan gehad! Zeker aan te raden!
Een uitzenbureau die persoonlijk met je meedenkt. Altijd openstaat voor vragen. En ze proberen net even een stapje extra voor je te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid