facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Tilburg Mode Ravenstein

Van Tilburg Mode Ravenstein

Geschiedenis

DE 7 VOORDELEN...

1. Gratis kleding vermaken
Zes dagen per week werken onze coupeuses aan het innemen van rokken, het inkorten van broekspijpen of het uitleggen van een naad. Uw kleding wordt gratis op maat gemaakt. Indien mogelijk, klaar terwijl u wacht!
2. Gratis parkeren
Bij ontspannen winkelen hoort ook een goede bereikbaarheid. Daarom vindt u bij Van Tilburg Modeeen ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.
3. Alles onder een dak
Man of vrouw, jong of oud; bij Van Tilburg vindt u de laatste mode voor iedereen. En bovendien vindt u alles onder één dak in een gezellige ambiance.
4. Vaste klanten voordeel
Met de Van Tilburg klantenkaart krijgt u bij iedere aankoop 5% van het bestede bedrag bijgeschreven op uw persoonlijke Van Tilburg spaarrekening! Vraag hier uw klantenkaart aan!
5. Topmerk collectie
Bij Van Tilburg mag u topkwaliteit verwachten. Het is dan ook niet voor niets dat u alle topmerken in mode terugvindt in onze collectie.
6. Gastvrije ontvangst
Winkelen bij Van Tilburg is een gezellig dagje uit! De medewerkers van Van Tilburg doen er alles aan om deze dag zo aangenaam mogelijk te maken en helpen u graag met het uitkiezen van uw outfit!
7. Gratis koffie
Bij Van Tilburg geniet u tussen het winkelen door van een lekker kopje koffie of thee. Even gezellig relaxen!



Ruim honderdvijfentwintig jaar vakmanschap

Van Tilburg: Een familietraditie om trots op te zijn. Het kleermakersatelier van Johannes van Tilburg groeide in ruim honderdvijfentwintig jaar uit tot een van de grootste modezaken van Nederland. Van Tilburg biedt een totaalconcept aan topmerken in mode voor zowel dames als heren. En: alles onder één dak.

Toonaangevend
Het succes van Van tilburg is vooral te danken aan de kwaliteit, het vakmanschap, de service en de grenzeloze passie voor mode. In Nistelrode, Ravenstein en Schijndel staan op alle afdelingen modeprofessionals voor u klaar om u deskundig te adviseren. En ieder seizoen presenteert Van Tilburg u de nieuwste trends en collecties van toonaangevende merken en namen. Bij Van Tilburg winkelt u altijd up to date!

Beleef de mode, laat u verrassen bij Van Tilburg. U bent van harte welkom!

Adres: Saksenweg 2-4, 5371 CB Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-411490
Stad: Ravenstein
Route: Saksenweg 2-4
Postcode: 5371 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Tilburg Nistelrode, Van Tilburg Ravenstein koopzondag, Van Tilburg Online, Van Tilburg Nistelrode openingstijden, Van Tilburg Nistelrode openingstijden zondag, Van Tilburg openingstijden, Van Tilburg Nistelrode merken, Rabe mode voor Dames Van Tilburg Ravenstein
Recensies
Totaal niet meer de zaak zoals hij vroeger was. Medewerksters totaal niet op één lijn, ongeïnteresseerd en ook bij afrekenen, van alles alleen de riem meegenomen, lang moeten wachten omdat winkelpersoneel met elkaar stond te praten!
Mooie winkel met veel keuze en zeer behulpzame mensen.
Mooie zaak goede service vriendelijk bediening
Winkel met kledingassortiment in alle soorten, maten en kleuren. Daarbij goede ondersteuning door vriendelijk personeel. Prima allemaal. Daarbij goede parkeergelegenheid.
Nog nooit zo onbeschoft behandeld. De eigenaar denkt echt dat ze heel wat is. Ga niet naar Ravenstein mensen. Gewoon naar Nistelrode daar wordt je wel goed geholpen.
Super winkel en super verkoopster heel fijn behandeld, en een heerlijk kopje koffie met appeltaart. 10 +
Mooie winkel, met fantastisch mooie kleding met een goede prijs kwaliteit verhouding. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. De vriendelijke eigenaresse vaak zelf aanwezig heeft voor iedereen oprechte en vriendelijke aandacht. Heerlijke koffie met gratis appelgebak maakt je bezoek sowieso de moeite waard en is de zo genaamde kers op de taart.
Ik was afgelopen zaterdag in Ravenstein bij van Tilburg Mode. Wat wordt je hier fantastisch geholpen . De klant is hier echt nog koning . Vakkundig personeel deze mevrouw straalde neemt alle tijd voor een uitgebreid advies. Mooie kwaliteits kleding die zelfs voor me vermaakt word . Na afloop genieten van een heerlijke bak koffie met super lekkere appeltaart. Een winkelbeleving die ik nog niet kende maar iedereen toewens. Prijs misschien ietsjes meer maar dat is meer dan de moeite waard .1000% een aanrader.
Toen papa ziek was en moeilijker goed in de kleding te krijgen meermalen geweest. Zooo lief, behulpzaam, zorgzaam. Zeldzaam goede service. Beslist niet goedkoop, maar mede dankzij van Tilburg in Ravenstein heeft papa er tot op het laatst erg netjes uitgezien
Vandaag met onze gasten gewinkeld bij van Tilburg Mode in Ravenstein. We werden hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart.Daarna kon er gewinkeld worden met hulp van de dames van van Tilburg. Wat hebben ze genoten van de aandacht! Onze gasten hebben mooie kleding gekocht. Dank je wel van Tilburg Mode in Ravenstein voor jullie gastvrijheid!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van Tilburg Mode Ravenstein.

Ravenstein kledingwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Saksenweg 2-4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van Tilburg Mode Ravenstein adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van Tilburg Mode Ravenstein. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van Tilburg Mode Ravenstein delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Draad-kracht Draad-kracht 587 meter Vlak voor sluitingstijd konden we toch nog even een biertje proeven. De barman/eigena...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid