facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Draad-kracht

Draad-kracht

Info

Draad kracht: de pagina voor originele zelf maak mode voor kinderen en volwassenen!"Lokale brouwerij, proeflokaal, terras en streekproductenwinkel."

"Lokale brouwerij, proeflokaal, terras en streekproductenwinkel."
Adres: Louise Julianalaan 25, 5371ER Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0618888993
Stad: Ravenstein
Route: Louise Julianalaan 25
Postcode: 5371ER


Recensies
Vlak voor sluitingstijd konden we toch nog even een biertje proeven. De barman/eigenaar vertelde ons allerlei leuke verhalen over de brouwerij en Ravenstein. Zeer interessant, gastvrij en lekker! Biertjes gekocht voor thuis!
Goede service! Je voelt je altijd welkom : fijne plek om een lekker koude rakker te nuttigen op een mooie locatie echt een aanrader.
Lekker bier goede ambiance
Deze stadsbrouwerij in Ravenstein heeft enkele bijzondere smaakvolle bieren. Hun namen verwijzen naar lokale fenomenen.
Prachtige locatie! Hebben hier een lekker bierproeverijtje gedaan. Het bier was heerlijk, ook werden er leuke verhalen over verteld. Zeker een aanrader!
Leuke plek en de geproefde Bastion best Brabants bier 2016 smaakt best. Super dat er wat nootjes meekomen ben dat gewend geraakt in Vlaanderen en hoewel borrelnootjes mijn inziens het bier en zijn aroma's kunnen verstoren is deze mix redelijk neutraal en blijft de smaak van het bier standvastig overeind
Zeer leuke brouwerij gevestigd in de molen De Nijverheid in Ravenstein. Op het terras voor de molen is het gezellig zitten, maar binnen is ook een bar. Ze brouwen heerlijke biertjes, met een variatie aan soorten. Daarbij serveren ze ook brood van de molen en andere streekproducten. In het winkeltje bij de molen zijn de bieren op fles te koop, evenals vele andere producten. Op zaterdagen is de molen open voor bezoek, en het is zeker de moeite waard om boven te kijken naar de binnenwerken. Er werken enthousiaste mensen, zowel op het terras, in de winkel, als ook de bakkers en molenaars. Een speciale plek om van een biertje, lokaal gemaakt product of van de molen zelf te genieten!
Gezellig, puik bier vriendelijke bediening !
Was heerlijk zitten op een mooie lokatie naast de molen en het bier was uitstekend bovendien werd er een schaaltje Japanse notenmix bij gezet..prima service
Afgelopen zaterdag de molen en de brouwerij bezocht. Natuurlijk genoten van een lekker biertje op het mooie terras voor de molen. Het brood is ook een aanrader om eens te proberen. Blijft mooi om te zien hoe mensen dit in stand houden. Komen zeker nog eens terug op een volgend fietstochtje.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Draad-kracht.

Ravenstein kledingwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Louise Julianalaan 25 ravenstein kleding (merk) kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Draad-kracht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Draad-kracht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Draad-kracht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid