facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Stratum Techniek

Van Stratum Techniek

Info

Van Stratum zorgt dat het werkt!

Voor bedrijven en instellingen rond Eindhoven realiseren wij alle elektrotechnische installatie werkzaamheden

Geschiedenis

Van Stratum Elektrotechniek B.V. zorgt dat het werkt. Wij ontzorgen u en uw bedrijf of organisatie op het gebied van technische installaties.

Ons bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt licht- en krachtinstallaties. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van noodverlichting, data-netwerken en glasvezeltechnieken, energiebesparing en beheer, inspecties en thermografie.

Van Stratum profileert zich als multidisciplinaire dienstverlener waarin wij intensief samenwerken (one stop shopping) met partnerbedrijven zoals W-installateurs, koeltechnische bedrijven, beveiliging en telecombedrijven.

Wij werken voor bedrijven, instellingen en (semi-)overheden in de regio Eindhoven die actief zijn in de industrie en utiliteit.

Van Stratum investeert als partner in een langdurige professionele relatie met u en uw bedrijf.

Onze organisatie is sterk in het vinden van oplossingen voor uw technische problemen en we onderscheiden ons door onze kwaliteit en flexibiliteit.

Wij staan garant voor goed werkende installaties die u nodig heeft voor uw bedrijfsprocessen. Onze professionele en betrouwbare manier van werken zorgt voor uw bedrijfszekerheid.



"Van Stratum Techniek ontzorgt u en uw organisatie op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties.Ons bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt licht- en krachtinstallaties, toegangscontrole, intercom, camera’s, noodverlichting, data-netwerken, glasvezeltechnieken, beveiliging, energiebesparing, inspecties en thermografie.Wij werken voor bedrijven, instellingen en semi-overheden in de regio Eindhoven.Van Stratum Elektrotechniek is snel, flexibel, kwaliteit goed en werkt altijd veilig!Wat doen we nu precies? Alles, van engineering, installatie tot en met onderhoud, storingen en beheer van alle soorten gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Wij houden daarbij de regie, zodat u verder kunt met uw werk."
Adres: Industriepark 13, 5663 PG Geldrop
Telefoonnummer: 040 28 000 28
Stad: Geldrop
Route: Industriepark 13
Postcode: 5663 PG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J Kramer Elektrotechniek J Kramer Elektrotechniek 595 meter Fijn bedrijf, denken goed mee en komen op tijd.
Linders-service Linders-service 1 km Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Invisua lighting b.v. Invisua lighting b.v. 2 km Invisua Lighting develops, produces and sells innovative dynamic LED lighting solutio...
Recensies
Geweldig bedrijf met veel ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid