facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J Kramer Elektrotechniek

J Kramer Elektrotechniek

Info

Elektrotechniek

Adres: Hout West 3, 5664 EW Geldrop
Telefoonnummer: 0403400008
Stad: Geldrop
Route: Hout West 3
Postcode: 5664 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Stratum Techniek Van Stratum Techniek 595 meter Geweldig bedrijf met veel ervaring
Linders-service Linders-service 1 km Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Recensies
Fijn bedrijf, denken goed mee en komen op tijd.
JKramer heeft onze zonnepanelen geplaatst. Van tevoren zijn ze komen kijken en een uitgebreide uitleg gegeven. Daarna een passende offerte ontvangen en akkoord gegeven. Vorige week hebben ze deze geplaatst. Ik heb dit bedrijf ervaren als betrokken bedrijf met gepassioneerde medewerkers die het project tot in de puntjes afwerken. Vandaag zijn ze zelfs nog even teruggekomen om een gebroken regel te vervangen ivm leggen van grondkabel en een afdekkapje op een kabelgoot te plaatsen. Goed werk!
Zonnepanelen installatie laten maken op ons woonhuis. Goed en eerlijk advies gekregen, installatie is snel en professioneel uitgevoerd en een kleine tegenvaller werd zonder gezeur en met perfecte service opgelost. Beleefde werknemers met nette en professionele uitstraling. Je hoeft niemand achter de broek aan te zitten of constant in de gaten te houden dat het wel conform afspraak gemaakt wordt. Ik raad ze van harte aan!
Telefonisch wilde ik een vraag stellen.moest maar een mailtje sturen.,,??
Compleet als het om elektrotechniek gaat. Super fijne service en ook al over meerdere mooie projecten met zonnepanelen gehoord.
Leveren goed werk op elektriciteit gebied en solarsystemen. En klant gericht advies op zonnepanelen systeem.
Zeer vakkundig personeel. Komen netjes hun afspraken na en leveren super goed werk af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid