facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Spronsen Makelaars

Van Spronsen Makelaars

Info

Uw actieve makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht voor verkoop en aankoop van bestaande bouw, nieuwbouw, taxaties, NWWI en BOG.



"Jouw actieve woningmakelaar voor verkoop, aankoop en taxaties.Professioneel NVM kantoor met een flinke dosis enthousiasme, geopend van maandag t/m zaterdag!"

"Jouw actieve woningmakelaar voor verkoop, aankoop en taxaties.Professioneel NVM kantoor met een flinke dosis enthousiasme, geopend van maandag t/m zaterdag!"
Adres: De Schoof 8, 3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078-6812566
ln.sraalekamnesnorpsnav@ofni
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Schoof 8
Postcode: 3341 EB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: funda van spronsen, makelaar hendrik ido ambacht, van spronsen nieuwbouw, makelaars zwijndrecht, wisse makelaar, van spronsen app, estate makelaar, funda hendrik ido ambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wisse Makelaardij & Hypotheken Wisse Makelaardij & Hypotheken 244 meter Wisse en specifiek Ewout heeft uitstekend geholpen in het begeleiden van de verkoop v...
Estate Makelaar Estate Makelaar 2 km Wij hebben zeer goede ervaringen met Estate Makelaar. Onze woning is verkocht via Ma...
Recensies
Nog vóór dat het huis op Funda stond contact opgenomen met van Spronsen. Mij werd gezegd dat ik de eerste beller was voor dit huis. Ik kon geen afspraak maken, het was nog te vroeg. Vraagprijs was niet bekent, van Spronsen had nog geen sleutels, brochure nog niet samengesteld. Een kwartier nadat ik mail met info van het huis enkele dage later ontvangen had, heb ik een bezichtigings-afspraak gemaakt. Ik heb meerdere mogelijkheden voorgesteld maar Oene Mulder had het 'erg druk'. Afspraak zou na anderhalve week kunnen. Twee dagen voor mijn bezichtigings-afspraak werd ik gebeld door de secretaresse: mijn afspraak werd geannuleerd omdat de woning verkocht was. HUH??? Hoezo klantvriendelijk, waar is de beleefdheid, wie is er nu arrogant, wat heeft een afspraak voor waarde voor deze makelaar, ......?? Ik voel me gepasseerd, onheus behandeld en niet serieus genomen. Als van Spronsen mij als klant toekomstige koper serieus had genomen was ik op de hoogte gebracht van de gang van zaken, ik heb per slot toch duidelijk aangegeven dat ik interesse heb in die woning. Mijn huidige huis zal in de toekomst zeker niet door van Spronsen verkocht worden.
Wij zijn voor zowel de koop als de verkoop van ons huis zeer goed geholpen door van Spronsen Makelaars. Ze schakelen snel, houden je goed op de hoogte van alles, ontzorgen je in veel zaken en de meiden op de backoffice doen ook echt heel goed en netjes hun werk. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Dus van ons krijgt van Spronsen Makelaars een dikke vette 10!!!
Wij hebben ons huis bij van Spronsen verkocht. Vanaf het moment van waardebepaling hadden wij al een goed gevoel. Je bent hier geen nummertje. Ik kan het echt iedereen aanbevelen om bij van Spronsen te gaan. Elke medewerker die wij hebben gesproken was vriendelijk. Bij elke vraag kregen wij altijd snel antwoord. Wij wilden nog even na denken of wij het gingen verkopen. Dit was geen probleem. Totaal niet opdringerig. Toen wij eenmaal hadden besloten dat wij het gingen doen was het binnen 2 weken verkocht. Ze nemen goed de tijd voor ons als verkoper maar ook zeker voor de koper. Wat erg belangrijk is in deze markt. Voor ons echt de nummer 1 makelaar!!!!
Top makelaar! Wij zijn heel enthousiast over Van Spronsen Makelaars en bevelen deze van harte aan. Remi Kruizinga heeft ons gedurende het verkoopproces op een zeer professionele en plezierige wijze begeleid. Zijn deskundigheid en proactieve houding hebben er voor gezorgd dat onze woning heel snel verkocht is. Het contact verliep heel prettig. We werden goed geadviseerd en continue op de hoogte gehouden. Ook complimenten voor het hele team dat ons altijd vriendelijk en snel te woord stond. Kortom: Van Spronsen is een aanrader!
Vanaf het eerste contactmoment met Van Spronsen Makelaars hadden wij het vertrouwen dat de verkoop van ons huis in goede handen was. Tijdens het gehele proces is er op een prettige en open manier met ons gecommuniceerd en viel de deskundige en professionele aanpak ons op. Zelfs de kopers gaven onze makelaar, Remi Kruizinga, een compliment over de prettige en rustige sfeer waarin zij het huis konden bezichtigen. Het resultaat mocht er zijn, binnen 1 week was onze woning verkocht. Wij kunnen Van Spronsen Makelaars dan ook van harte aanbevelen en bedanken hen voor de fijne begeleiding.
Met van Spronsen Makelaar al meerdere jaren een positieve ervaring. Alle processen lopen erg soepel bij Van Spronsen. Van het secretariaat tot aan de makelaar wordt alles keurig gecommuniceerd. Iedere bezichtiging wordt netjes afgestemd met de verkoper. Vervolgens wordt met de aanwezige kennis van de markt een gezamenlijke keuze maakt. Er is ruimte om met elkaar te sparren en uiteindelijk gezamenlijk het doel te bereiken. Alle werknemers staan je keurig te woord en weten allen de inhoud van je dossier. Een persoonlijke benadering die echt mijn complimenten verdiend. Van Spronsen vind ik persoonlijk echt een aanrader voor iedereen! Nogmaals bedankt en ga zo door! Mvg, Kenneth Valke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid