facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Estate Makelaar

Estate Makelaar

Info

Actieve regio-makelaar met een enthousiast en gedreven team van 4 aangesloten zelfstandige makelaars. No cure no pay werkwijze, opvallend anders! Bel voor een adviesgesprek 088-1231000

Geschiedenis

Estate Makelaar is als regio-makelaar actief in H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal.



"NR1 woningmakelaar in uw regio. -1-Hoogste verkoopprijs -2-Laagste kosten -3- Beste service. Transparant & Opvallend anders!"
Adres: De Veldoven 6b, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 088-1231000
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Veldoven 6b
Postcode: 3342 GR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: binnenkort te koop hendrik-ido-ambacht, verhuurmakelaar hendrik-ido-ambacht, Estate Makelaar Den Haag, Estate Den Haag, Estate Makelaar courtage, Te koop Estate, Rotterdam Estate funda, De Hoge Bogerd 182 Hendrik-Ido-Ambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Spronsen Makelaars Van Spronsen Makelaars 2 km Nog vóór dat het huis op Funda stond contact opgenomen met van Spronsen. Mij werd gez...
Wisse Makelaardij & Hypotheken Wisse Makelaardij & Hypotheken 2 km Wisse en specifiek Ewout heeft uitstekend geholpen in het begeleiden van de verkoop v...
Recensies
Wij hebben zeer goede ervaringen met Estate Makelaar. Onze woning is verkocht via Marco van der Kruk en hij heeft ons goed begeleid in het hele verkooptraject. Wij hebben met verschillende makelaars een oriënterend gesprek gehad om onze woning te verkopen en Marco is wat ons betreft onderscheidend in zijn werkwijze. Hij laat zich niet leiden door 'lijstjes', maar handelt uit eigen kennis en ervaring van de lokale woningmarkt. Ons gevoel over zijn werkwijze is succesvol gebleken, want onze woning is binnen enkele weken naar alle tevredenheid verkocht. Positieve punten voor ons zijn o.a. flexibel, goede bereikbaarheid ook buiten werktijden, kennis en ervaring en persoonlijke benadering en contact.
Marco heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Bij het eerste gesprek was er al een klik. Bovendien denkt Marco goed mee over de strategie. Ons huis is in drie weken tijd verkocht. Helemaal top dus.
Voor de verkoop een aantal makelaars in de buurt uitgenodigd. Marco sprong daar door zijn rustige houding, matchende advies en scherpe tarief ver bovenuit, de keuze was snel gemaakt. Binnen twee weken na de eerste kennismaking is de woning gefotografeerd en te koop gezet. Marco zijn expertise heeft geresulteerd tot een soepele onderhandeling en verkoop van de woning waarop wij uitermate tevreden terug kijken.
In december 2022 heeft Estate Makelaars onze woning verkocht. Marco's werkwijze hierbij hebben we als erg prettig ervaren. Marco is snel, to-the-point en hield ons goed op de hoogte tijdens dit proces. Dankjewel Marco. Van harte aanbevolen!
Ben heel blij met de service van Estate Makelaar. Marco van der Kruk heeft ons goed begeleid bij de laatste verkoop van het appartement van onze moeder. Daar waar wij ietwat zenuwachtig werden, bleef Marco rustig en is het appartement toch nog snel en goed verkocht tijdens een veranderende huizenmarkt. Mijn moeder is vaak verhuisd en bij de laatste 3 verhuizingen heeft Marco ons iedere keer heel fijn begeleid en van advies voorzien. Bedankt Marco en het team van Estate Makelaar!
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met de verkoop van onze woning. In een teruglopende markt heeft Marco ons huis heel goed in de markt gezet. En door zijn kennis van de markt en zijn kopers heeft hij echt het verschil gemaakt. Korte lijnen en een duidelijke communicatie. Aanrader! Alleen ons ziet hij voorlopig niet meer…
Marco heeft goed zicht op de markt en heeft voor de verkoop zeker het verschil gemaakt Estate makelaars komen hun afspraken na, goede communicatie; voor, tijdens en na de verkoop. Zowel de makelaar als het kantoor waren goed bereikbaar. Uiterst tevreden!
Wij hebben onze woning via Estate verkocht. Goede begeleiding en communicatie. Marco heeft een vlotte verkoop gerealiseerd naar tevredenheid van koper en verkoper.
Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkooppresentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid