facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Mossel Outdoor

Van Mossel Outdoor

Info

Van Mossel Outdoor, dé SUV specialist



"Een van de belangrijkste onderwerpen bij de aanschaf van een occasion is zekerheid. Bij Van Mossel zijn we trots op onze occasions en bieden deze dan ook graag aan met onze 7 Zekerheden. Zo weet u altijd dat u een occasion koopt die betrouwbaar is en voorzien is van de zekerheid waar u naar zoekt.#1. Ruimste keuze – Uit 6000+ occasions#2. Betrouwbaar – Al meer dan 70 jaar#3. Scherpste prijs – Voor topkwaliteit#4. Alles onder 1 dak – Verzekeren en financieren#5. Onderhoud – Altijd bij u om de hoek#6. Familiepas – Met vele voordelen#7. Garantie – Altijd 6 maanden"
Adres: Bedrijfsweg 17, 5061 JX Oisterwijk
Telefoonnummer: +31132055557
Stad: Oisterwijk
Route: Bedrijfsweg 17
Postcode: 5061 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van Mossel Occasions, Van Mossel voorraad, Van Mossel Oisterwijk openingstijden, Van Mossel Suzuki Vitara, Van Mossel Waalwijk, Van Mossel BMW x1, Van Mossel aanbiedingen, Van Mossel ŠKODA Voorraad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autonexxt Autonexxt 54 meter Top bedrijf met top service hebben mij een hele goede gebruikte vw crafter geleverd
Du Parc Luxury Cars & Art Du Parc Luxury Cars & Art 248 meter Du Parc B.V. is een schitterende zaak waar ze luxe en exclusieve auto's verkopen. Moo...
Dekrie auto's B.V. Dekrie auto's B.V. 915 meter Afgelopen week hebben wij een Ford Kuga Vignale uit 2017 gekocht bij Dekrie Auto's. W...
Recensies
Vrijdag 16-06-23 mijn auto opgehaald. Professioneel en attent geholpen door Tomi. Wist zelfs dat ik jarig was en ik verliet dan ook meer dan tevreden met lekker flesje op de bijrijdersstoel deze prima garage.
Recent ben ik bij Van Mossel Volkswagen Oisterwijk in contact gekomen met Liam van Roon, verkoopspecialist. Liam heeft mij meegenomen in de verschillende mogelijkheden en van passend advies voorzien, hij weet waarover hij praat en wat het beste bij mij als klant past. De offertes welke vervolgens zijn opgesteld mocht ik erg snel ontvangen en het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Eenmaal akkoord was vorige week het ophalen van mijn nieuwe auto een feestje. Niet enkel omdat ik een nieuwe auto heb maar de complete aflevering waarbij Liam nog eens alles rustig heeft uitgelegd zodat ik met een gekoppelde telefoon, verwarmde auto en de nodige veiligheid de garage mocht uitrijden. Top service!
Koffie en cakejes prima. Waardeloze service. Werden geopperd om vroeger dan vroeg te komen, want er "staan na 2 uur advertentie al zeker 5 afspraken gepland voor de auto". Wij waren de eerste. Auto van 17.000 euro zat vol krassen en diepe putten tot het metaal. Bleek normaal voor een auto van 3 jaar oud en 20.000 km gereden volgens onze adviseur. Mijn opmerkingen werden bestempeld als uiterst kritisch en kreeg het verwijt "wij komen hier samen toch niet uit, want voor jou is het nooit goed" naar mijn hoofd. Niet meedenken in oplossingen om onze twijfels weg te nemen, want "de auto wordt toch wel verkocht". Wij hebben inmiddels een mooie Fiesta bij een ander filiaal van van Mossel gekocht, maar dit filiaal zouden wij niet adviseren. De bekeken auto staat er overigens nog steeds. Of we even snel de verkoop wilden aftikken voor de maximale 750 euro voordeel, die dat weekend zou aflopen. Dit was overigens een extra leugen, want de actie loopt nog steeds. Wat een blamage.
Vorige week hebben we hier een mooie auto gekocht en zijn hem deze week komen halen. Bij koop gelijk een mooi voorstel neergelegd, beide kanten wat water bij de wijn gedaan om tot een deal te komen en de auto is afgeleverd zoals afgesproken. Hele prettige samenwerking met Dennis en zijn collega’s van Mossel Oisterwijk bedankt !
Deze supervriendelijke verkoopadviseur Dennis Unk heeft mij enorm goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Ik had veel gesprekken waarin hij met veel geduld al mijn vragen beantwoordde en veel betrouwbare informatie gaf. Ik kon met een gerust gevoel de aankoop doen en ben heel heel erg tevreden met mijn prachtige auto. Van Mossel Outdoor Occasions Oisterwijk is echt een aanrader !!
Ontzettend goed geholpen door Van Mossel Outdoor Occasions Oisterwijk bij de aankoop van mijn auto, met name door Liam van Roon. Service was goed, extra informatie over de auto werd opgevraagd en de communicatie was open en eerlijk. Mede daardoor het vertrouwen om de auto, zonder proefrit, aan te schaffen. Daarnaast ook goed bereikbaar, ook voor de kleinste dingen en zelfs even een appje was niet te veel gevraagd! Heel fijn! Ik ben erg tevreden!
Ik ben erg tevreden over de service van, van Mossel Outdoor en de geleverde auto. De verkoper was vriendelijk, professioneel en kundig. Er was ruimte voor kritische punten van onze kant, die direct op werden gepakt door de verkoper. Vandaar dat de service en uiteindelijke afhandeling van de verkoop voorspoedig verliep. Ben je op zoek naar een mooie, goede auto, dan raad ik zeker aan om eens te gaan kijken bij dit bedrijf.
Aan een ieder die het wil lezen, Afgelopen week heb ik bij Van Mossel Outdoor een jong gebruikte Volvo XC90 gekocht. Opvallend was de correcte en fijne wijze waarop ik als klant ben behandeld. Er is open en eerlijk gecommuniceerd over de auto en we hebben mogelijkheden van inruil van de huidige auto besproken. Ik ben nu dus de gelukkige eigenaar van een fantastische auto die zij via hun eigen leasemaatschappij in België hebben laten importeren. Hele goede auto en aantrekkelijk geprijsd. Precies wat ik zocht. Mijn advies; kijk regelmatig of de auto die je zoekt in hun grote voorraad aanwezig is en sla toe als er een verkrijgbaar is. Bas Daanen heeft mij zeer prettig geholpen en van advies voorzien. Over een paar jaar ga ik zeker weer kijken wat ze hebben. Voor nu ben ik even voorzien. Zoals het hoort dus; mijn verwachting werd overtroffen!
Twee weken geleden een mooie occasion Renault Captur bij Dennis Unk gekocht. De vriendelijke, relaxte en niet opdringerige houding van Dennis is heel prettig. Een klein deukje in het portier is op kosten van de garage weggehaald. Top! We zijn erg blij met de aankoop. Wat ons betreft een dikke voldoende voor van Mossel Oisterwijk .
Batterij van de sleutel was leeg en werd gratis vervangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid