facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekrie auto's B.V.

Dekrie auto's B.V.

Info

www.dekrie.nl
Heusdensebaan 52 T: 013-5213636
5061 PS Oisterwijk E: [email protected]

Geschiedenis

Dekrie Auto's is erop gericht om u een zo breed mogelijk assortiment van auto’s aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs! U heeft bij ons de keuze uit maar liefst 250 occasions in alle soorten en maten.

U heeft de keuze uit personenwagens, bedrijfswagens en op verzoek, kunnen wij u ook nieuwe auto's aanbieden. Onze occasions zijn aantoonbaar dealer-onderhouden en voorzien van een Nationale Autopas. Ons doel is om al onze auto's aan te kunnen bieden tegen de scherpste prijs. Al met al bieden wij u hiermee dus de zekerheid om uw droomauto bij ons te kunnen kopen.

Voor uw gemak en comfort presenteren wij onze auto's in onze ruime showroom van maar liefst 3000 m2 ! Oisterwijk ligt centraal en dat zorgt ervoor dat de reistijd voor iedereen uit het gehele land goed te doen is.

Dekrie Auto's is hét occasioncenter waar u met een gerust hart een degelijke occasion koopt tegen de scherpste prijs!

Graag tot ziens in Oisterwijk!

Team Dekrie Auto's

Adres: Heusdensebaan 52, 5061 PS Oisterwijk
Telefoonnummer: 0135213636
Stad: Oisterwijk
Route: Heusdensebaan 52
Postcode: 5061 PS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dekrie auto review, Dekrie verkocht, Autowereld Dekrie, Autobedrijf Oisterwijk, Autobedrijf Oisterwijk tweedehands, Auto dekkers Oisterwijk, Auto Vlijmen, De Toekomst Auto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pricar Automobielen Pricar Automobielen 361 meter Onbehulpzame medewerkster achter de postbalie
Du Parc Luxury Cars & Art Du Parc Luxury Cars & Art 716 meter Du Parc B.V. is een schitterende zaak waar ze luxe en exclusieve auto's verkopen. Moo...
TS Trucks TS Trucks 739 meter Vakmannen ! Prettig zaken doen. Komen afspraken na en helder in de communicatie. Aanr...
Van Mossel Outdoor Van Mossel Outdoor 915 meter Vrijdag 16-06-23 mijn auto opgehaald. Professioneel en attent geholpen door Tomi. Wis...
Autonexxt Autonexxt 969 meter Top bedrijf met top service hebben mij een hele goede gebruikte vw crafter geleverd
Youngtimer Factory Youngtimer Factory 2 km Youngtimer Factory is gespecialiseerd in youngtimers en bijzondere automobielen,colle...
Amazing Tuning 4 all Amazing Tuning 4 all 2 km Gewoon een gezellige club die iedereen accepteert zoals die is. Heerlijk! Aanrader. D...
Recensies
Afgelopen week hebben wij een Ford Kuga Vignale uit 2017 gekocht bij Dekrie Auto's. We zijn super blij en tevreden met onze nieuwe aanwinst. Tevens een goede deal kunnen krijgen voor mijn oudere Ford Mondeo uit 2005 wat ik ook bij Dekrie had gekocht. Het is een betrouwbaar bedrijf met een hele goede service. En mijn complimenten aan John, een zeer ervaren autoverkoper en vriendelijke man. Al met al een top bedrijf! Groeten uit Maastricht
Vorige week een prachtige Volvo v60 bij Dekrie auto's gekocht. Bij aankomst werden we goed ontvangen en kregen we genoeg en eerlijke informatie over de auto. De voorbanden waren glad, dus hier zijn zonder problemen 2 nieuwe kwaliteits banden opgezet. Mijn oude auto voor een mooie prijs kunnen inruilen en ook voor de volvo heb ik zeker niet te veel betaald. Ik rijd nu een week met mijn nieuwe auto en ik ben super tevreden over alles.
Gisteren een prachtige Peugeot 308 SW gekocht bij dit bedrijf. Allervriendelijkst ontvangen en John nam alle tijd voor ons. Na een proefrit bleek, dat dit de wagen was voor ons. Onder genot van een lekker bakkie koffie werden de papieren in orde gemaakt en konden we huiswaarts vertrekken in onze prachtige en goed onderhouden wagen, uitgezwaaid door de eigenaar en John. Nogmaals super en bedankt!
In november een volvo v70 gekocht waar een probleem met de versnellingsbak mee ontstond. Dekri heeft toen meteen een nieuwe versnellingsbak geplaatst. Niet veel later scheurde een cylinder. Ook nu super goede service van Dekri, er is een gereviseerde motor in geplaatst. De reparaties zijn heel netjes uitgevoerd. Over de problemen met de auto steeds goed in gesprek geweest met Dekri, heel vriendelijk geholpen. Kortom, zeer tevreden over de geleverde service na verkoop. Ik kan iedereen Dekri aanraden!! Constant Rutten, Zeist.
Vanochtend ben ik samen met mijn vader bijzonder warm ontvangen bij dit autobedrijf. En mijn interesse ging niet uit naar een dure auto. Er werd alle tijd voor ons genomen, en we kregen alle gelegenheid om een proefrit te maken. Daarna hebben we vlot een hele goede deal kunnen sluiten. Voor alle duidelijkheid, de auto die we hebben meegenomen was volledig gedocumenteerd met facturen en boekwerken. Compleet met alle toebehoren en 2 sleutels. Precies wat ik zocht, en op een hele fijne manier. Dat verdient zeker 5 sterren op deze plek!
Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven. Kocht een volvo en enkele dagen na aankoop ging check-engine lampje branden. Dekrie heeft alles keurig opgelost en mij in de tussentijd een leenauto geleend. Probleem was overigens niet snel gevonden maar Dekrie gaf niet op. John is een eerlijke verkoper!
als ik kon, zou ik een negatief punt hebben gegeven. Bij het kopen van een auto zijn ze erg aardig, verbergen de gebreken van de auto, vermijden contact bij het indienen van een klacht, schrijven na een paar dagen terug of helemaal niet. ze doen er alles aan om de koper de schuld te geven. ik zal dit bedrijf nooit meer gebruiken!!
Een Audi A3 gekocht die op de binnenplaats stond, op de foto wat strakker, bij aankomst wat minder. Toch besloten een proefrit te maken, bleek bijzonder goed te rijden en onderhouden geweest en wel van de eerste eigenaar. Besloten tot aankoop waarbij onderhandeling mogelijk was, wat aan de bumper gedaan en langs de restyler geweest en nu een toonbare en prima rijdende occasion. Al met al dik tevreden !
Uitzonderlijk attente medewerkers en eigenaar. Zeker aan te bevelen!
Afgelopen maand een mooie , een goed werkende auto kunnen bemachtigen. Vriendelijke verkoper met goede service. Zeker een aanrader .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid