facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Horne Hoeve

Van Horne Hoeve

Info

Met een grote speeltuin, mooie kinderboerderij, zonnig terras en (h)eerlijke lunch/ diner is Van Horne Hoeve de ideale recreatieplek voor de hele familie! We hebben ook heel leuk ponyrijden voor kinderen!

Geschiedenis

Met een mooie grote overzichtelijke speeltuin, kinderboerderij waar kinderen onze lieve dieren mogen aaien en knuffelen in onze speciale 'knuffelweide', een groot zonnig terras en heerlijke lunch en diner is de van Horne Hoeve een ideale recreatieplek voor een dagje uit met de hele familie! Al onze faciliteiten zijn gratis toegankelijk!

De van Horne Hoeve ligt aan de rand van het natuurgebied "Weerter- en Budelerbergen", waarmee dit onze locatie tot een ideaal rustpunt maakt voor fietsers, wandelaars en ruiters die een van de vele mooie routes rondom onze locatie aan het volgen zijn. U kunt bij ons echt tot rust komen, zelfs wanneer u de rekening krijgt!

Tot snel bij van Horne Hoeve!

Label

Speeltuin, Kinderboerderij, Fiets-/ eetcafé, manege



"Van Horne Hoeve biedt een unieke combinatie aan van een buitenspeeltuin, kinderboerderij, paardenmanege en een gezellige horeca. Wij bieden lunch, diner, ponyrijden voor kinderen, buitenritten, paardrijlessen en kinderfeestjes!"
Adres: Trancheeweg 22 , Weert 6002 ST, NL
Telefoonnummer: 0495 587 591
ln.eveohenrohnav@ofni
Stad: Weert
Route: Trancheeweg 22
Postcode: 6002 ST


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart van horne hoeve, van horne hoeve zoover, van horne hoeve openingstijden, wandelroute van horne hoeve, stal van horne hoeve, trancheeweg 22 weert, van horne hoeve entree, speeltuin weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sluis De Sluis 1 km Gezellig normaal restaurant zonder poespas. Super service , gastvrij . Komt niks te k...
Flavours Flavours 4 km Heerlijk gegeten, fijne service en mooie akoestieke ruimte waar je heerlijk als groep...
Recensies
Speeltuin/kinderboerderij en manege. Je kan er een pony ritje doen vanaf 10 min. Ze hebben kinderboerderij je kan een zakje voer kopen om aan de diertjes te geven. Er is ook een eetgelegenheid waar je lekker kan lunchen of een gebakje kan halen. Veel is uit eigen streek en zelfgemaakt. De prijzen zijn ook goed te doen. Eigen consumptie is niet toegestaan! De speeltuin erbij is allemaal oud zo worden ze niet meer gemaakt, maar nog wel heel.
We hebben een huifkar tocht gedaan van ongeveer een uur de tocht liep voornamelijk over de weg een een klein stukje bos. De kinderen mochten omste beurt ook even sturen en kregen naar afloop een men diploma De chauffeur deedt het erg leuk en kon ook veel vertellen over het paard laura wat een mooi verzorgd trekpaard is. Naast de huifkar zijn we ook de speeltuin in gegaan en een broodje genomen van de horeca het broodje was simpel maar toch ook goed. Er zijn genoeg speeltoestellen die misschien een beetje verouderd zijn maar werken nog goed de kinderen hebben er immers plezier mee.
We hebben ons met veel plezier laten verwennen door het vriendelijke personeel op het terras. En op het terras om ons heen een plezier te zien hoe ouders van hun tafel genoten, terwijl de kinderen onbezorgd genieten van de zeer kindvriendelijke speeltuin. Een aanrader voor oud en jong.
Gisteren middag heerlijk in de zon gezeten totdat we in het huisje konden . Lekker bier ,goed frietje gegeten . Vriendelijk personeel.
Het idee is leuk en kinderen kunnen zich hier prima een tijdje vermaken. Echter vond ik het eten/drinken en de bediening wat minder. Koffie en cappuccino waren echt niet te drinken, automaatkoffie met een bittere nasmaak. Broodjes waren ok, maar niet bijzonder voor wat je ervoor betaalt. Bediening zou wat vriendelijker en attenter mogen zijn, mist sturing.
We hebben hier een paar keer heerlijk gegeten en het personeel is erg aardig. Tip: ga binnen zitten als je wil eten vanwege de wespen. De kinderen kunnen ondertussen lekker in de speeltuin spelen waar veel toestellen staan. Daarnaast hebben we een keer een huifkartocht gedaan van ongeveer een uur wat een hele leuke belevenis was. De man vertelde veel en op een heel leuke en rustige manier. De kinderen mochten om beurten ook de teugels van het paard vasthouden wat ze natuurlijk heel leuk vonden. Toen we klaar waren, kregen ze nog een mendiploma. Kortom, een leuke plek waar je van alles kan doen.
Heerlijk met ons kleinkind geweest,mooie locatie erg leuke aankleding ,en zeer vriendelijk personeel en lekker eten wat wil je nog meer...wij gaan zeker nog eens terug..
Net een weekendje geweest met onze pony's. Wat een geweldige service en klantvriendelijkheid. Mijn dochters zijn heel tevreden en ik ook. Een echte aanrader voor als je vakantie stalling zoekt. Prachtige omgeving en hele vriendelijke mensen.
Zeer mooie manege en zeer vriendelijke mensen.
Mijn dochter van 1.5 heeft zich uitstekend vermaakt in de speeltuin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid