facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flavours

Flavours

Info

Welkom bij restaurant Flavours. Een uniek concept bij ons in de regio. Groots genieten van pure smaken en mooie wijnen. Dat alles in een huiselijke sfeer.

Adres: Hoogstraat 28 , Weert 6001 EV, NL
Telefoonnummer: 0495 451 022
ln.sruovalftnaruatser@ofni
Stad: Weert
Route: Hoogstraat 28
Postcode: 6001 EV


Openingstijden

Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 18:00-01:00
Zaterdag: 18:00-01:00
Zondag: 12:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: flavours weert, flavours betekenis, flavours weert bistro, flavours rotterdam, flavours weert michelin, flavours den haag, flavours vertaling, flavours melsele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Horne Hoeve Van Horne Hoeve 4 km Speeltuin/kinderboerderij en manege. Je kan er een pony ritje doen vanaf 10 min. Ze h...
Recensies
Heerlijk gegeten, fijne service en mooie akoestieke ruimte waar je heerlijk als groep of met z'n twee een avond kan spenderen. Zeker de ster waard! Goed aanbod wijnen en chapeau voor de keuze bij de gerechten. Er zijn nog aantal puntjes die op de i mogen om het echt helemaal af te maken voor de beleving wachttijd tussen gerechten was net 5 min te lang, krukje voor de tas, bekleding van de stoelen. Maar dat doet allemaal niets af aan de gerechten en de zeer vriendelijke nette service.
Culinair Genieten!!! Wat een geweldige avond hebben we gehad bij Flavours. Heerlijk genieten van de uitstekende sfeer en het geweldige 7-gangen diner met wijnarrangement bij deze toppers. De verrassende wijnen bij de sublieme gerechten maakten het plaatje compleet! Beslist n aanrader!!! Ron en team, tot de volgende keer weer!!!
Op n zaterdagmiddag spontaan gereserveerd om s'avonds te gaan eten bij Flavours. Gelukkig was er nog n plekje voor 2. Geen moment spijt van gehad. Prachtige culinaire avond gehad met gerechten die die hun naam eer aan doen Flavours! Niet alleen t eten was sterren niveau maar ook de ambiance en t hele team. Zij weten wat belangrijk is; hun gasten een avondje heerlijk verwennen! Top! Deze zaak staat genoteerd voor herbezoek!
Heerlijk culinair gegeten. Het zijn gewoon kunstwerken op het bord. We hebben genoten van het 7 gangen menu met bijpassende wijnen.Eten: 5/5
Heerlijke gerechten met een goede service. Als attentie een geweldige verrassing vanwege o 's jubileum. Top gedaan! Wij komen zeker terug!
Samen met een ander koppel gaan eten bij flavours, een zeven gangen menu genomen met begeleidende wijnen. Het was helemaal af, van de starter tot het dessert, een voor een smaakbommetjes die ons telkens opnieuw wisten te verrassen. Ook de wijnen, toppertjes, een muskaatwijn bij vis? Qua smaak volledig uitgebalanceerd. Zeer vriendelijk personeel dat je graag op je wenken bediend. Wij gaan zeker nog terug.
Weer fantastisch lekker gegeten, wat een nette goede bediening en niet te vergeten de heerlijke wijnen van Vin Unique
Heerlijk gegeten bij Restaurant Flavours!!! Super bediening en kwaliteit. Echt een avond heerlijk genoten!
Wat een fantastische zaak. Zeer smakelijk opgemaakte borden en fantastisch qua smaak.
Geweldige beleving. Top avond gehad.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid