facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort

Info

Van Hattum en Blankevoort ontwerpt, bouwt en onderhoudt civiele constructies (kunstwerken) voor auto-, spoor-, vaar- en lokale wegen.

Geschiedenis

Van Hattum en Blankevoort ontwerpt, bouwt en onderhoudt civiele constructies (kunstwerken) voor auto-, spoor-, vaar- en lokale wegen.



"Al bijna twee eeuwen verrijken we Nederland met ingenieuze kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies. Van circulaire viaducten, bruggen en afzinktunnels tot sluizen, gemalen, kademuren en waterkeringen. Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpen, bouwen, beheren én onderhouden we deze civiele kunstwerken. Je komt ons tegen in de infrastructuur, energie, havens, industrie en rondom het water. Maar ook binnenstedelijke uitdagingen zoals ondergrondse parkeergarages en kelders gaan wij graag aan."
Adres: Lange Dreef 13, 4131 NJ Vianen
Stad: Vianen
Route: Lange Dreef 13
Postcode: 4131 NJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Directeur Van Hattum en Blankevoort, Omzet Van Hattum en Blankevoort, Van Hattum en Blankevoort LinkedIn, Van Hattum en Blankevoort geschiedenis, Van Hattum en Blankevoort zuid, Van Hattum Infra, Van Hattum en Blankevoort Dordrecht, Van Hattum en Blankevoort VolkerWessels
Recensies
Goed bedrijf, juiste mensen op de goede plek
Een VolkerWessels Top bedrijf
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van Hattum en Blankevoort.

Vianen bouwbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Lange Dreef 13 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van Hattum en Blankevoort adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van Hattum en Blankevoort. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van Hattum en Blankevoort delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid