facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van HAM

"Bij HEMA Leusden maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Claverenbladstraat 49 , Leusden 3833 JB, NL
Telefoonnummer: 033 494 1999
Stad: Leusden
Route: Claverenbladstraat 49
Postcode: 3833 JB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lumniscient Software Lumniscient Software 404 meter Wat een fantastisch gebouw, super locatie en een super goede organisatie. Het is groo...
Regi Star Regi Star 882 meter
EB Design EB Design 1 km Enorm klantvriendelijk
Letech Letech 2 km
Recensies
In nieuwe handen komt dit nationale warenhuis weer tot recht. Ik zag verrassend nieuw aanbod naast het bestaande. Ook "broodje rookworst" smaakt nog steeds goed.
Als een kind behandeld worden door de mevrouw van "de klantenservice" omdat je per ongeluk niet gezien had dat de kassa waar zij achter stond de "servicebalie" is. 1 kassa open en 15 minuten in de rij. Eerst en vooral de laatste keer in deze hema. Ga wel in Amersfoort, vriendelijker en zelfscan.
Deze bedrijfsleider geeft graag zijn weekend hulpen de schuld van fouten.lekker collegiaal ook zijn veel bestellingen blijkbaar een plausibele reden om fouten te maken. Fouten die voor mij als klant wel vervelende gevolgen heeft en een moment verpesten die nooit meer overgedaan kan worden. Nooit meer!!!!
Nette winkel, gemiddelde grootte. Ik ben gek op hun kleding voor mezelf en de kinderen. Ook spulletjes voor kinderfeestjes, huisinrichting, eten en cadeautjes
Ik loop er vaak even doorheen maar koop er niet vaak wat. Prijs/kwaliteit is niet geweldig. Raar assortiment, van kleding tot brood en vleeswaren en gebak maar ook klein gereedschap en schrijfwaren.
Mooie winkel, die wat toevoegt aan de Hamershof. Vooral de studie afdeling pennen, schriften, enz. heeft leuke producten.
Een nieuwe inrichting en heel veel heen en weer lopen om dingen te kunnen vinden. Of dit nu een verbetering is dat weet ik niet. Ik ervaar Hema als een visieloze onderneming. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Wat een Hema-zonder gezicht is er in Leusden! Op Koningsdag gesloten. Geen tompoucen. En op andere dagen sfeerloos. Bedrijfsleiders, die anoniem door de zaak lopen. Wat mag je van het personeel verwachten!?
Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Personeel vriendelijk, behulpvaardig en heeft kennis van zaken. Assortiment is prima.
Achja, het is een HEMA. Wat is erover te zeggen? Veel leuke spulletjes: kleding, kantoorartikelen, eten, snoepjes maar natuurlijk ook foto's uitprinten. Fijn om een HEMA in de Hamershof te hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid