facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumniscient Software

"AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid."
Adres: Croessrak 16 , Leusden 3833 KP, NL
Telefoonnummer: 06 26450080
Stad: Leusden
Route: Croessrak 16
Postcode: 3833 KP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van HAM van HAM 404 meter In nieuwe handen komt dit nationale warenhuis weer tot recht. Ik zag verrassend nieuw...
Regi Star Regi Star 945 meter
EB Design EB Design 2 km Enorm klantvriendelijk
Letech Letech 2 km
Recensies
Wat een fantastisch gebouw, super locatie en een super goede organisatie. Het is groot, maar voelt heel klein. Prettig dat de "Big Boss" ook gewoon is gebleven. Top werkgever!! Goede sport faciliteiten!!
AFAS Software, een bedrijf dat naast het ontwikkelen en instandhouden van bedrijfssoftware vooral ook werkplezier en zorg voor het personeel hoog in het vaandel heeft staan. Vandaag een rondleiding gekregen door het mooie complex en mogen kennismaken met hun bedrijfsvisie, dat gesteld is op veel meer dan geld verdienen. Het welzijn van het personeel staat duidelijk op de eerste plaats.
Als je accountant bent, helemaal top. Maar als ondernemer die met het systeem moet werken kan je alvast in een hoekje gaan huilen. Alles wat je als ondernemer belangrijk vind zit er niet in. Maar als account leef je los op alle termen en duizend keer klikken.
Goede gratis verzorging door AFAS bij 1000 vrouwen zingen voor vrede. Bedankt AFAS
Ik kwam op een normale doordeweeks dag langs voor een cursus en de experience is alsnog geweldig! Prachtig pand, goeie service, fijne training, inbegrepen drankjes, lunch en een borrel achteraf. Oh en live pianospel van Jan Veen tijdens het lunchen. Echt super, ik kom graag terug :
Werken wij sindskort mee maar heel veel inveseeert in de dure cursussen achteraf toch spijt. Beloven dat ze alles kunnen maar tot nu toe heb meer werk gehad dan automatiseren.
Prachtig uniek object gelegen aan de Inspiratielaan. Ken hun software niet, maar wanneer er een parallel kan worden getrokken tussen hun gebouw en hun software is innovativiteit en functionaliteit waar ik aan denk.
Schitterend en moderne accommodatie. Zeer geschikt als vergader locatie en om een evenement te organiseren
Helpdesk echt zo slecht bereikbaar. Zitten op de inspiratielaan 1 maar kunnen zo verhuizen naar de frustratie laan 1
Prachtig innovatief Experience Centre. Klaar voor nu en de toekomst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid