facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gorp Uitvaartzorg

Van Gorp Uitvaartzorg

Info

Met liefde geregeld

Geschiedenis

Onze uitvaarten:
✔ persoonlijk
✔ op maat
✔ betaalbaar

Adres: Hoofdstraat 32, 5171DD Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416851405
Stad: Kaatsheuvel
Route: Hoofdstraat 32
Postcode: 5171DD



op zoek naar gerelateerd: Van Gorp uitvaart condoleanceregister, Recente overlijdensberichten Kaatsheuvel, Condoleanceregister Waalwijk, Condoleanceregister Monuta, Van Gorp overleden, Condoleanceregister DELA, Condoleanceregister tekenen, Memori Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambianze Bloem & Sfeer Ambianze Bloem & Sfeer 567 meter Ambianze heeft voor ons de decoratie van onze trouwlocatie en de corsages verzorgd. A...
Piëtas B.V. Piëtas B.V. 2 km Het beantwoorden van uw vragen en het werken op een begraafplaats vraagt veel kennis ...
Recensies
Wij hebben een zeer goede ervaring met van Gorp Uitvaartzorg. Ondanks de emotionele situatie van een overlijden waren we heel positief verrast door de warme, zorgzame, liefdevolle en begripvolle houding van de medewerkers van Van Gorp Uitvaartzorg. Lowie en zijn team hadden de regie op een hele prettige manier in de hand terwijl er ook ruimte was voor emotie en het verlies. Alles werd tot in de puntje verzorgd. Ik ben zeer tevreden hoe alles verlopen is en wil daarom van Gorp Uitvaartzorg zeker aanbevelen.
Mijn vader heeft daar tot ons groot verdriet zijn laatste levenloze dagen gehad. Maar de mensen hebben hem in die dagen goed verzorgd en met erg veel respect behandeld, ook iedereen stond voor ons klaar bij van Gorp. Met name veel lof voor Mieke hoe ze het allemaal voor ons geregeld en gedaan heeft nogmaals bedankt. Wij zijn gelukkig nog van Dela naar van Gorp gegaan op het laatste wat ook een wens was van mijn vader. Ik zou het iedereen aanraden hier zijn dierbare de laatste dagen door te laten brengen!
Wij hebben met Robin en Brenda de uitvaart geregeld en zijn zeer tevreden. De aandacht, hulp en adviezen waren zeer goed. En heel welkom. Mede door jullie een heel mooi afscheid kunnen regelen. Heel erg bedankt hiervoor, en voor alle hulp die jullie geven in die toch moeilijke tijd.
Op basis van een paar aanbevelingen uit onze directe omgeving kozen we voor Lowie van Gorp voor de uitvaart van mijn vader. In de verwarrende en emotievolle periode na zijn overlijden hebben we erg veel steun gehad aan Lowie's sympathieke en gestructureerde werkwijze. Maar ook, en dat vond ik erg belangrijk, aan zijn begrip, empathie en toewijding. Er moest zoveel geregeld worden in zo'n korte tijd, dat we soms tot laat op de avond nog met elkaar aan tafel zaten en er de volgende ochtend vroeg alweer zaken geregeld waren. Bovendien was de uitvaart, niet onbelangrijk, helemaal zorgeloos geregeld. Dank je wel Lowie
Wij hebben een paar weken geleden mijn vrouw en onze moeder verloren. Hierdoor zijn we in contact gekomen met Lowie van Gorp. We wilden geen standaard uitvaart. We hadden onze eigen eigenzinnige ideeën over de uitvaart. Lowie heeft ons hier perfect in begleid. Zelfs om 11 uur 's avonds zat hij bij ons thuis om mooie foto's en muziek uit te kiezen die we konden gebruiken. Van Gorp uitvaartzorg heeft ons op de best mogelijke manier geholpen. Wij zijn hen hier heel dankbaar voor.
Lieve Mieke en team, Hartelijk dank voor jullie lieve en goede zorg en ondersteuning voor ons allemaal. We hebben ons mam en oma een afscheid kunnen geven zoals we dit gezamenlijk, met wat sturing van jou, hebben kunnen doen. Alles was perfect geregeld, ook de lieve nazorg en het persoonlijk contact was erg fijn. Bedankt hiervoor, namens ons allemaal! Fam. Ophorst
Toen onze oom Adrie opgenomen werd in het Hospice kregen wij de vraag om zijn uitvaart te regelen. We klopten aan bij Lowie. Hij heeft ons bij de hand genomen en we hebben samen met hem de wensen van onze oom besproken. Toen het tijd was om definitief afscheid te nemen heeft Lowie ons veel werk uit handen genomen en ons enorm geholpen om er een mooi persoonlijk afscheid van te maken. Door zijn betrokkenheid en aandacht voor de kleinste details kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid. Lowie, dankjewel!
Hoi Lowie en Team, Namens onze familie bedankt voor alles!!!! Jullie zijn zeer warme en toegewijde mensen die perfect weten wat we nodig hadden. Jullie hebben ons moeder en ons met veel liefde begeleid deze periode. Alles was tot in perfectie geregeld! Bedankt voor alles Lowie!
We hebben Lowie van Gorp en zijn team leren kennen als zeer warme en toegewijde mensen die perfect hun vak verstaan en met veel liefde en geduld de families begeleiden. Altijd tot in de puntjes en perfect - met liefde - geregeld.
5 sterren voor een uitvaart. Het is een beetje vreemd. Maar in het geval van Van Gorp Uitvaartzorg is het welverdiend! Lowie heeft alles tot in de puntjes geregeld, we hebben nergens om hoeven te vragen en alles was helemaal duidelijk. Zo hebben wij onbezorgd ons Pa een mooie crematie kunnen geven. Perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid