facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambianze Bloem & Sfeer

Info

Ambianze Bloem & Sfeer

Geschiedenis

Ambianze Bloem & Sfeer is een bloemenspeciaalzaak aan de Gasthuisstraat 120 in Kaatsheuvel. Gespecialiseerd in boeketten, bruiloften, uitvaart, accessoires, sfeeraankleding en bedrijfsaankleding.



"Ambianze Bloem & Sfeer is een bloemenspeciaalzaak aan de Gasthuisstraat 120 in Kaatsheuvel. Gespecialiseerd in boeketten, bruiloften, uitvaart, accessoires, sfeeraankleding en bedrijfsaankleding."
Adres: Gasthuisstraat 120, 5171 GJ Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416 - 85 39 88
Stad: Kaatsheuvel
Route: Gasthuisstraat 120
Postcode: 5171 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Maranta Bloemen Kaatsheuvel, Droogbloemen Waalwijk, Fleurop Goirle, Bloemenzaak Goirle, Planten Kaatsheuvel, Bloemenabonnement Waalwijk, Bloemenwinkel Loon op Zand, Bloemenzaak Loon op Zand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Gorp Uitvaartzorg Van Gorp Uitvaartzorg 567 meter Wij hebben een zeer goede ervaring met van Gorp Uitvaartzorg. Ondanks de emotionele s...
Bloz kunstbloemen, zijden bloemen en kunstplanten. kunstbloemenonline Bloz kunstbloemen, zijden bloemen en kunstpl... 830 meter Wat een slechte service Niet leveren binnen de termijn,de belofte u krijgt het dan en...
Piëtas B.V. Piëtas B.V. 2 km Het beantwoorden van uw vragen en het werken op een begraafplaats vraagt veel kennis ...
Recensies
Ambianze heeft voor ons de decoratie van onze trouwlocatie en de corsages verzorgd. Alles was tot in detail perfect. Prachtige bloemen zoals we ze graag zouden willen hebben. Netjes op de locatie zelf gedecoreerd. Op de foto's staan de corsages voor de mannen en de armbanden voor de dames. Hartelijk dank Ambianze voor de goede verzorging!
Leuke workshop gehad van Pascal en Fien. Prachtige kerstkrans gemaakt in een heel gezellige sfeer! Volgend jaar weer
Wat een prachtige en creatieve verrassingen weten ze hier te maken! Of het nu een zijden bloemstuk is voor in de entreehal van ons kantoor of voor thuis een droogbloemenboeket met als hoofdkleur blauw: ze weten het op te lossen. En mocht er een keer iets mis zijn dat is helaas ook een keer voorgekomen, dan weten ze het perfect op te lossen. Zéker een aanrader dus!
Elke keer dat ik bloemen koop bij Pascal en zijn team wordt ik vrolijk geholpen en goed geadviseerd. De boeketten die ik koop blijven ECHT lang goed. Meestal wel 2 weken, wat ik uitzonderlijk vind. Heb je een mooi boeket nodig, ga dan naar Ambianze.
Vandaag, 16 april 2022, weer een mooie, kleurrijke bos bloemen besteld. En dat gebeurt met enige regelmaat. De bos stond klaar op het afgesproken tijdstip. En mijn jarige ega was er zeer content mee. De punten werden weer keurig bijgeschreven bij het spaartotaal. Het doel van mijn echtgenote is bijna gehaald. Pascal, we zijn weer zeer tevreden. Succes. Twee jaar geleden Moderne creatieve bloemist. Tweede moderne winkel entree Albert Heijn, Gasthuisstraat 120. Zaak in de Hoofdstraat blijft bestaan. Zij voorzien de zakelijke en de particuliere markt van bloemen en huiskamerdecoraties.
Ze denken mee, zijn creatief en verrassend. Mooi uitgebreid assortiment en deskundig. Echt toppers zijn het!!!
Nou ik vind de kwaliteit niet zo goed. En ook niet vriendelijk geholpen als je met iets terug komt
Zeg het met bloemen! Die kunst verstaat het team van Ambianze. Pascal heeft mij geweldig geholpen bij de inrichting van mijn kantoor. Hij kreeg van mij de creatieve vrije hand op basis van een paar interieurfoto's. Keek naar mijn bedrijfslogo, stijl & uitstraling en verzorgde, zelfs in hectische kersttijd, nog supersnel twee prachtige werken. Duurzaam en blijvend mooi. Ik geniet er nog elke dag van en ontvang regelmatig complimenten. Die geef ik bij deze even door, dank Pascal!
Oh wat een fijne bloemist! Ik had een boeket droogbloemen besteld, en net op de dag dat ik ze wilde ophalen, mega sneeuwval! Contact met ze opgenomen en kon het boeket een week later komen ophalen. Dag later werd ik gebeld met de vraag of ik thuis was, kwam Pascal deze hoogstpersoonlijk afgeven want hij moest toch in de buurt zijn! Over service gesproken! Wow!
Service zoals service hoort te zijn Ik had me vergist in het kopen van de juiste planten en zonder enige twijfel mocht ik alles omruilen en werd ik op mijn wenken bediend Pascal is zeer professioneel en ben blij zo'n goede bloemenzaak in de buurt te hebben met vriendelijke groet Rob van Laarhoven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid