facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gogh Balloon

Van Gogh Balloon

Info

This special shape balloon is build to remember the famous Dutch painter Vincent van Gogh. You can book or hire the balloon for events or for flying.



"De Friese ballonfeesten zijn dit jaar voor de 35e keer vanaf het evenemententerrein aan de Harddraversweg in joure. Het wordt gehouden van 14 t/m 18 juli 2021 Er komen meer dan 15 speciale ballons in allerlei vormen en nog 20 passagiersballons. Er is naast de ballonopstijgingen op het terrein ook veel vertier een kermis-muziekoptredens-VIP tent- Springkussens-foodtrucks-demonstratie ballons etc.De entree op het terrein is gratis. Parkeren kan voor 5 euro in de buurt van het terrein. Volg hiervoor de borden P en neem de afslag Joure West ! Wilt u graag meevaren in een grote heteluchtballon over het prachtige Friese landschap boek dan nu via de site en de tickets worden toegestuurd. : Passagierstickets te bestellen via ballonfeesten punt nl"
Adres: Vegelinsweg 1, 8501 BA Joure
Telefoonnummer: 0513-417503
Stad: Joure
Route: Vegelinsweg 1
Postcode: 8501 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museumcafé De Túnkeamer Joure Museumcafé De Túnkeamer Joure 571 meter Een museumcafé in de prachtige woonkamers van de familie De Jong, de voormalige eigen...
Puzzelmuseum Joure Puzzelmuseum Joure 3 km Geweldig leuk heel boeiend mooi en goed uitgelegd.
Recensies
DE Friese ballonfeesten 2022. Wat is dit toch leuk om elke keer weer mee te maken. Mooie balonnen de lucht in zien gaan en als klap op de vuurpijl de macdonalds ballon! Wel een paar uren geweest en nog even bij de mini kermis langsgeweest. Elk jaar wordt er weer iets moois van gemaakt. Helaas kon het de afgelopen jaren niet doorgaan dankzij corona
Wat een super leuk evenement. Wij kende het niet maar waren toevallig in de buurt aan het kamperen. De ballonnen die we op het evenemententerrein op zagen stijgen landde toevallig weer naast de camping waar we verbleven. Op het terrein was ook een kleine kermis. Goede sfeer. Nu we het weten gaan we volgend jaar weer als het dan weer is!
Goed en mooi georganiseerd. Prima te bereiken met de auto of fiets. Gratis entree en naast veel ballonnen ook eten, drinken, vermaak etc prima geregeld.
De organisatie is misschien wat Boers en ouderwets maar wat onwijs fijn dat er organisaties zijn die dit soort evenementen organiseren. We komen vast nog eens terug.
Leuk evenement. Prima om in de vroege avond een paar uur rond te brengen. Enige minpuntje: ijsjes gekocht. 1 klein bolletje € 2,50 per stuk......
Prachtig weer, prima sfeer. Vrijdag aan het begin van de avond gekeken naar het oplaten van de heteluchtballonnen. Zondagmiddag terug voor de oldtimers. Topuitjes!
Het was een hele mooie avond. Goed overzicht op het voorbereiden en het luchtruim kiezen. Ook veel dingen eromheen een relaxte sfeer.
Was zo waanzinnig om te zien heb heel erg genoten van het Ballonfeest De sfeer was ook super tof
Super georganiseerd, en een gezellig feest om eens heen te gaan.
In 1 woord; FANTASTISCH! Erg leuk georganiseerd. Kermis, eettentjes, ijstentjes en een geweldige sfeer. AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid