facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puzzelmuseum Joure

Puzzelmuseum Joure

Info

Puzzelmuseum Joure is een museum boordevol logische puzzels, breinbrekers en raadsel. Het is bijzonder geschikt voor familiefeesten en groepsbezoeken. Er is ook volop gelegenheid om zelf te puzzelen. U kunt een afspraak maken om het museum te bezoeken.

Adres: Brekken 6-13, 8502 TN Joure
Telefoonnummer: 0513416417
Stad: Joure
Route: Brekken 6-13
Postcode: 8502 TN



op zoek naar gerelateerd: Entree Puzzelmuseum Joure, Legpuzzel Museum, Joure Nederland, Wat is er te zien in Joure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museumcafé De Túnkeamer Joure Museumcafé De Túnkeamer Joure 2 km Een museumcafé in de prachtige woonkamers van de familie De Jong, de voormalige eigen...
Van Gogh Balloon Van Gogh Balloon 3 km DE Friese ballonfeesten 2022. Wat is dit toch leuk om elke keer weer mee te maken. M...
Recensies
Geweldig leuk heel boeiend mooi en goed uitgelegd.
Heel gezellige middag gehad. Met veel uitdagende puzzels. Leuk omlijst met anekdotes van Auke Reyenga. Die de hele middag is bezig geweest met uitleggen. Hoe de puzzels in elkaar zitten en om zijn zeer omvangrijke collectie te tonen. Al met al de moeite waard!
Een plek waar alle problemen verdwijnen en waar je alleen maar aan puzzels denkt. Ik heb een geweldige tijd gehad in het gezelschap van goede mensen.
Super leuk om eens te kijken. Wel op afspraak. Leerzaam. En een goede gastheer
Het is zeer de moeite waard om dit eens te gaan bezoeken. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Ook leuk voor een personeelsuitje voor ca. 10 tot 20 personen. Bij aankomst krijg je duidelijke uitleg van de gastheer. Het is geen museum van legpuzzels, maar van breinkrakers. Zelf mag je hier ook mee aan de slag, waardoor je uiteindelijk uren bezig bent.
We zijn vanmorgen in het museum geweest. We hebben erg genoten. Zijn heel gastvrij ontvangen door Auke. Hij heeft zeer bevlogen gesproken over zijn hobby/verzameling. Daarna hebben we nog heerlijk kunnen spelen, gefrustreerd raken en opgetogen zijn als de puzzel lukte. Aanrader! Onze dochters 4,5 en 9 jaar hebben zich prima vermaakt. Dank Auke.
Wat ontzettend leuk zeg. Een puzzelmuseum door een uit de hand gelopen hobby. En wat is er inderdaad veel. Wij hebben hier een kinderfeestje gehouden. De eigenaar had vooraf een leuke show gegeven met trucs en illusies. Vervolgens was het de beurt aan de kinderen voor een puzzelwedstrijd in 2 groepjes. Na een cupcake en wat drinken mochten de kinderen zelf 'los' in het puzzelmuseum. En wat hebben ze zich goed vermaakt. Als afsluiter werd voor iedereen een ballondier gemaakt. Als ouder of begeleider heb je hier regelmatig een 'oh ja'-momentje. Al met al erg geschikt voor kleine groepen en klasjes of als uitje voor een gezin. De locatie is verrassend. Op een industrieterrein verwacht je zoiets niet. Het vinden is van het pand is wel een puzzel. Het zit aan de zijkant wat verder naar achteren. Top. Dank je wel!
Ongeloveloos wat een leuk museum. Voor groot en klein en oud en jong. Denk vooral niet aan legpuzzels. Hersenbrekers en die- dingen. Je moet er wel tegen kunnen dat je klein- kinderen het beter doen dan jij.
Enthousiaste gastheer die er alles aan doet om zijn gasten een leuke puzzelmiddag te bezorgen.
Ontzettend leuk en verrassend uitdagend. Voor jong en oud. Het zijn geen legpuzzels maar nieuwsgierigheid opwekkende vragen en spelen waar je creatief moet zoeken naar oplossingen. Puzzelen dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid