facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eck Occasions

Van Eck Occasions

Info

27 jaar een begrip in IJmuiden en omstreken, altijd 50 occasions op voorraad.

Adres: Bronsstraat 4, 1976 BC IJmuiden
Telefoonnummer: +31255530049
Stad: IJmuiden
Route: Bronsstraat 4
Postcode: 1976 BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Velserbroek, Goedkope Occasions IJmuiden, Koelemeijer IJmuiden, Garages IJmuiden, Garage IJmuiden huren, Autoservice IJmuiden, Garage IJmuiden te koop, Occasionland IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Wassenaar Auto Wassenaar 168 meter TOP bedrijf , meer dan 20 jaar klant bij auto Wassenaar van Fiat tot Jaguar altijd va...
Chateau Automobielen Chateau Automobielen 440 meter Welkom op onze pagina, Chateau Automobielen is ontstaan uit de liefde voor auto’s. W...
Intensive car care Intensive car care 458 meter Ging erheen om autoband te laten vervangendie ik zelf gekocht had en mijn computer ui...
Cars First Cars First 656 meter
Mossinkoff Automotive Mossinkoff Automotive 3 km Werden door verkoper de winkel uitgekeken omdat hij weg moest. Zeer onvriendelijk.
Recensies
Als je aankomt kan je makkelijk en gratis parkeren voor de deur. Auto’s staan er netjes gepoetst bij. Wij zijn er goed geholpen en na een proefrit hebben wij onze Occasion gekocht. Wij adviseren van Eck aan om heen te gaan!
Top bedrijf , koop er al mijn hele leven auto’s nog nooit klachten gehad .
Een tijdje geleden een Kia C'eed Sportywagon gekocht bij Van Eck Occasions. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van deze zaak en de auto rijdt ook nog steeds als een zonnetje! De eigenaar en het personeel is vriendelijk en betrouwbaar. Voordat we aan de proefrit begonnen, stelden ze zelf al voor om de auto na de proefrit even op de brug te zetten, zodat wij er zelf onder konden kijken. Heel tof! Enerzijds heel fijn om zelf de onderkant van de auto grondig te kunnen inspecteren we kregen alle ruimte en tijd om dit zelf te doen en we konden roepen als we vragen hadden. Anderzijds ook een hele ervaring, wat het traject naar de aankoop van de auto extra leuk maakt! Van Eck Occasions zou ik zeker aanbevelen als locatie voor de aanschaf van een occassion.
Heel slechte service. Had via Internet een auto gezien en gekocht en heb deze op 30 november 2021 opgehaald. Op de terugweg stop ik even bij benzine station en wil de sleutel uit het slot halen wat niet lukt. Bel dus direkt op met de vraag of er een foefje voor is. Nou dat wist hij niet hoor, ik moest de ANWB maar bellen. Daar had ik 24 uur van tevoren een abbonnement genomen. Nu bleek achteraf dat je 48 uur van te voren je abbonement in moet laten gaan anders zijn er kosten aan verbonden. Het bezoekje van de ANWB wat 2 minuten duurden en waarbij mij het "foefje"werd uitgelegd duurde 2 minuten. Nu faktuur ontvangen voor 90 euro. Vandaag gebeld met het voorstel de rekening sam/sam te delen nou hij ging natuurlijk niets betalen de heer Van Eck zei hij. Blij met de auto wilde hem zelfs voor onderhoud bij hen brengen 50 km verder maar vind deze reactie zo'n deceptie. Mag toch verwachten dat je als auto dealer wel wat meer service mag geven zowel bij het telefoontje met de vraag hoe de sleutel eruit te krijgen als bij het verzoek om de rekening van de ANWB sam/sam te delen. Jammer een duidelijk gemiste kans voor Van Eck Occasions.
Na aankoop hele matige service. Je staat er dan echt alleen voor. Denk hierbij na voor de aankoop. Ik kom in het vervolg hier niet meer terug.
Alweer de vierde auto gekocht bij van eck occasions. Een top bedrijf en vriendelijk service echt top. En ga zo door, vaneckoccassions
Keurig bedrijf We hebben bij Van Eck een mooie Kia Ceed gekocht en alles hebben we uitgeprobeerd zonder enige dwang van de verkoper. Geen "glade autoverkopers" maar leuke sfeer en eerlijk advies,prima aanbod en nette prijzen. Kortom... Een aanrader.
Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste auto bij Van Eck, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en rij met veel plezier in mijn Renault Clio. Het contact met het personeel verliep uitstekend en ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik raad het zeker aan om hier je auto te kopen.
Prima bedrijf! Twee weken geleden vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een auto. Ziet er allemaal netjes uit. Auto konden we twee dagen later al ophalen! Na het ophalen bleek er een klein probleem te zijn met de airco, maar we mochten gewoon langskomen en Van Eck heeft dit keurig gerepareerd. Wij zouden er weer terugkomen!
Vorige week een auto gekocht. Testrit gereden en deed het prima, koelvloeistof was erg zwart, die maar een beurtje gegeven. rij je er een week nog geen 150 km mee, heb je in ene temperatuurproblemen en weer een kachelzwarte koelvloeistof. Op de snelweg een motor van wel 110-115 graden En nou blijkt bij de garage dat mijn koppakking lek is, en er word gezegd dat het een klus is van minimaal 500 euro De eigenaar van het bedrijf geeft aan, dat hij hier na ruim een week niks mee kan. En ik de auto heb gekocht met korting. En geen recht heb op garantie. DUS ZEKER GEEN AANRADER.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid