facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chateau Automobielen

Info

Welkom op onze pagina,

Chateau Automobielen is ontstaan uit de liefde voor auto’s. Wij selecteren occasions op onze eerdere bevindingen en ervaringen.

Geschiedenis

Geachte bezoeker,

Wij richten ons op de in- & verkoop en ex- & import van jonge en goed onderhouden tweedehands auto’s, inruil is mogelijk tegen handelsprijzen, en mits het interessant is voor ons in de showroom.

Ons motto is om eerlijke, loyale en betrouwbare zaken met u te doen. Klantcontact en klantenservice staat bij ons zeer hoog.

De tweedehands auto's die wij verkopen zijn goed onderhouden auto’s en daar staan wij dan ook garant voor. Wanneer er een auto bij ons binnen komt, gaat de auto direct naar een Bosch auto garage voor onderzoek en onderhoud. Wanneer er een mankement/defect wordt geconstateerd dan wordt dit direct opgelost.

Wij zijn altijd op zoek naar auto’s dus mocht u wat interessants hebben (ook als handelaar) neem dan even contact met ons op.

Wij zijn voornamelijk op zoek naar de sportievere en luxere uitvoeringen van volgende merken vanaf bouwjaar 2009 (eventueel met een lichte schade mogelijk:

- Audi
- BMW
- Citroën
- Fiat
- Ford
- Mercedes-benz
- Mini
- Opel
- Peugeot
- Renault
- Seat
- Volkswagen
- Volvo

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Chateau Automobielen

Meubelmakerstraat 9A (ingang oude Gamma)
1991 JD Velserbroek

Contact:
www.chateau-automobielen.nl
[email protected]
+31 629433251

Adres: Industriestraat 38B, 1976CV IJmuiden
Telefoonnummer: 0611911063
Stad: IJmuiden
Route: Industriestraat 38B
Postcode: 1976CV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intensive car care Intensive car care 22 meter Ging erheen om autoband te laten vervangendie ik zelf gekocht had en mijn computer ui...
Van Eck Occasions Van Eck Occasions 440 meter Als je aankomt kan je makkelijk en gratis parkeren voor de deur. Auto’s staan er netj...
Auto Wassenaar Auto Wassenaar 508 meter TOP bedrijf , meer dan 20 jaar klant bij auto Wassenaar van Fiat tot Jaguar altijd va...
Cars First Cars First 591 meter
Mossinkoff Automotive Mossinkoff Automotive 3 km Werden door verkoper de winkel uitgekeken omdat hij weg moest. Zeer onvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid