facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Duuren

Van Duuren

Info

Van Duuren is an international freight forwarder. We have a strong pan-European network, we currently cover 39 countries.

Adres:
Telefoonnummer: 0347-357000
Stad: Vianen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: MY Van Duuren, Van Duuren Track and Trace, Van Duuren vacatures, Van Duuren Media, Van Duuren Leiden, Düren, Stuartweg 8a 4131 NJ Vianen, Van Duuren Wie is Wie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trunkrs Trunkrs 248 meter Meest waardeloze bezorgbedrijf ooit. Eerst hele avond thuis gebleven om op het pakket...
Van de Scheur Logistiek Van de Scheur Logistiek 267 meter Dit vervoersbedrijf neemt het niet zo nauw ik had alles vooruit betaald eerst moeten ...
TB Vianen TB Vianen 616 meter Zeer goed geholpen vandaag, snel ter plaatse en vlot weer de weg. Vriendelijke mensen...
Touringcar huren Touringcar huren 645 meter Pouw Vervoer is een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in IJsselstein.
Verburg Transport Verburg Transport 821 meter Transportbedrijf gespecialiseerd in autolaadkraantransport. Vervoer van machines, con...
Parts Express bv Parts Express bv 849 meter Waardeloze bezorgers chauffeur belt niet aan, gooit bon door de brievenbus en als je ...
Kool Transport BV Kool Transport BV 915 meter
IPSVianen IPSVianen 1 km Transport altijd top geregeld, betrouwbare service voor een goede prijs. Willen je al...
Recensies
Vreselijk bedrijf. Mijn pakket heeft daar 8 dagen gelegen en ik heb wel 25 keer moeten bellen wanneer ze nou eens gaan verzenden. Ze beloven terug te bellen maar dat doen ze niet, ze beloven het op een bepaalde dag te versturen maar op die dag geen tracking niks. Weer gebeld is er helemaal niks geregeld. Pardon? Het zou vandaag komen is gister beloofd. Ze liegen dat ze het pakket in het weekend pas hebben ontvangen terwijl ik op de tracking van de leverancier zie dat dat dagen eerder al het geval was. Klantenservice neemt ook heel vaak de telefoon niet op maar als je dan via de administratie belt krijg je ze wel aan de lijn….Echt nooit meer!
Zouden zending bezorgen tussen 8 en 1700. Nooit geweest. Zelf achteraan gebeld. Hun antwoord......was mankement met zending. Kun je dan niet ff laten weten dat je niet komt? Poging 2. Vandaag gebeld. Zou tussen 0800 en 10 uur bezorgd worden. 1100 geen zending. Gebeld met dit bedrijf. Duurt erg lang voor ze telefoon opnemen. Na 6x te hebben gebeld zegt een ongeïnteresseerde dame tegen mij dat de zending niet in auto zit en kapot is. Wat is dit een waardeloos bedrijf. Niet de moeite nemen mensen te informeren en onjuiste info geven. Waardeloos. 1 ster is nog te veel.
Wat behulpzaam. Zulke aardige vrouwen aan de telefoon en ze waren erg behulpzaam. Alles soepel verlopen en ze belden zelfs om af te spreken wanneer het ons uit kwam dat het pakket bezorgd werd!!!! Top!!!! Super tevreden.
Geen sterren! In het verleden veel pallets verstuurd met dit bedrijf. Geen problemen. Besteed nu veel uit aan no-name koeriersbedrijfjes. Rijden liever langs als dat ze stoppen om de pallet mee te nemen! Niet voor rede vatbaar. Service -1. Geen transport meer met dit bedrijf voor mij. Na deze review contact opgenomen door het bedrijf. Bloemetje in de bus voor het ongemak. Uiteindelijk een schikking getroffen waar we ons beide in konden vinden.
Klantenservice bot en kort af. Ik kreeg een Mail voor leveringsafspraak. Maar blijkbaar is dat te veel gevraagd Even voor sluitingstijd. En toen werd er opgehangen. Slechte service!!
Ik had een slaapbank besteld en kreeg een mailtje waarin stond dat ik het gisteren 7-7 zou krijgen tussen 13.00 en 15.00. Ik heb ondertussen een mailtje gestuurd en daarop geen antwoord gekregen. Ook geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Ik denk dat ik dus kan fluiten naar m'n slaapbank en heb dus net zo goed m'n €375,95 m'n hard verdiende geld in de sloot kunnen gooien. Ronduit schandalig dat ik uiteindelijk niks meer heb vernomen.
Correct leveradres opgegeven, kreeg de mededeling dat we gesloten waren om 14.00 uur terwijl we dagelijks tot 18 uur open zijn. na melding niet teruggebeld, zelfs na een week nog de bestelde items niet ontvangen. Onder de noemer lage personele bezetting....jammer, voor verbetering vatbaar.
Ik zou een voorraadlevering voor mijn bedrijf krijgen via van Duuren. Bezorger is twee keer niet komen opdagen, zelfs niet na telefonisch contact. Er is hier de hele dag zelfs s’avonds want de bezorgtijd was ook niet duidelijk voor niks gewacht.
Voor alle Europese bestemmingen. Kwaliteit.
We wachten al 2 weken op een zending die sinds 9/07 in België is toegekomen. We bestelden een dakkoffer en hebben onze reis moeten uitstellen. Iedere keer we bellen hebben ze geen oplossing voor het probleem. " Ik begrijp u frustratie, we mailen nog eens". Als mailen niet werkt dan moeten jullie met een andere oplossing komen. We krijgen steeds hetzelfde te horen. Dat ze niets kunnen doen en dat ze morgen zullen leveren.... En opnieuw stellen we onze reis een dagje uit....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid