facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Scheur Logistiek

Van de Scheur Logistiek

Info

Van de Scheur Logistiek is uw logistieke rechterhand

Geschiedenis

Van de Scheur Logistiek is de perfecte logistieke partner voor iedereen die goederen wil laten vervoeren of opslaan die niet standaard zijn. Goederen die extra zorg en aandacht verdienen omdat ze volumineus, onverpakt, kwetsbaar of kostbaar zijn.

Van de Scheur Logistiek biedt een online bestelservice, heeft geavanceerde opslagfaciliteiten, verzorgt home deliveries en biedt alle diensten voor de logistiek rond promotiecampagnes. De logistieke rechterhand die u bijstaat met logistieke service en praktische oplossingen.

Adres: Placotiweg 1, 4131 NL Vianen
Telefoonnummer: 0347 37 37 14
Stad: Vianen
Route: Placotiweg 1
Postcode: 4131 NL



op zoek naar gerelateerd: Kool Transport Vianen, Auction Logistics, Online Bezorgservice, Industrieel transport, Transport Online, Troostwijk bezorgen, Transport veiling, Van de Scheur Interieurbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Duuren Van Duuren 267 meter Vreselijk bedrijf. Mijn pakket heeft daar 8 dagen gelegen en ik heb wel 25 keer moete...
TB Vianen TB Vianen 360 meter Zeer goed geholpen vandaag, snel ter plaatse en vlot weer de weg. Vriendelijke mensen...
Touringcar huren Touringcar huren 386 meter Pouw Vervoer is een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in IJsselstein.
Trunkrs Trunkrs 515 meter Meest waardeloze bezorgbedrijf ooit. Eerst hele avond thuis gebleven om op het pakket...
IPSVianen IPSVianen 921 meter Transport altijd top geregeld, betrouwbare service voor een goede prijs. Willen je al...
Parts Express bv Parts Express bv 923 meter Waardeloze bezorgers chauffeur belt niet aan, gooit bon door de brievenbus en als je ...
Verburg Transport Verburg Transport 1 km Transportbedrijf gespecialiseerd in autolaadkraantransport. Vervoer van machines, con...
Xmax-Logistics Xmax-Logistics 1 km Transportbedrijf
Beco Vianen Beco Vianen 1 km Me eerste auto hier gekocht, ook me 2de en me 3de. nog nooit motorisch problemen geha...
Recensies
Dit vervoersbedrijf neemt het niet zo nauw ik had alles vooruit betaald eerst moeten wachten totdat ik belde over verschillende dagen 12 X..., volgens hun had ik niet betaald. Na bewijs gestuurd te hebben werd de afspraak ingepland 3 weken later uiteindelijk 4 weken moeten wachten op levering vd goederen. Dit bedrijf is zeer slecht telefonisch te bereiken Jahes was zeker niet onaardig maar ze nemen gewoon de telefoon niet op !!! De chauffeur was wel super aardig en behulpzaam dus dat maakte alles een beetje goed. die vertelde dat ze 2 x per week in onze regio rijden maar ik moest 4 weken in totaal wachten?Chauffeur krijgt een dikke tien maar ik zou dit bedrijf nooit meer in dienst nemen om wat te vervoeren als je het snel wil hebben.
Uitstekende ervaring! Ons transport is voor een uitstekende prijs half Nederland door vervoerd, en op de afgesproken tijd bij ons geleverd. Ook de tussentijdse adreswijziging vanwege onze verhuizing werd direct verwerkt, en de chauffeur was op de hoogte. Over de chauffeur gesproken: zeer plezierig in de omgang, professioneel, en oplossingsgericht. Vanaf nu zullen al onze transporten via Van de Scheur logistiek in Vianen gaan!
Op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur en flexibel. Alles uitstekend verlopen.
Ze werden aanbevolen op de website van Troostwijk maar ze hebben niet eens een gereageerd op onze aanvraag.
De deur was niet ingepakt en beschadigd afgeleverd.
Gisteren toch maar even contact opgenomen of de chauffeurs het misschien in of voor de garage kunnen zetten, aangezien ik de laatste tijd merk dat de meeste bedrijven alles voor de deur gooien en mijn vrouw alleen thuis is en het niet van de straat kan halen. Geen probleem ze zijn met zijn tweeën, dus ze kunnen wel iets extra's doen.. Gooien ze het vanmorgen toch midden op de stoep. Had dat dan even aangegeven dan had ik thuis gebleven. Bedankt voor de slechte service. Mvg, Peter Update!!!!!! en dan thuiskomen en dan blijkt alles te zijn beschadigd.. top bedrijf.. bedankt voor deze mooie afsluiting van mijn werkdag.
De levering is keurig afgeleverd. Maar wij hebben per vergissing 2 x betaald. Onze bank heeft gecontroleerd en zegt dat het inderdaad 2 x is betaald aan Van de Scheur. Maar tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Zij blijven beweren dat zij maar één betaling hebben ontvangen. Volgende week neemt onze bank contact met de firma die de bankkaarten beheerd en die zal dan van De scheur tot de orde roepen. Triestig dat het zover moet komen. Daarom geef ik een één.
Nog niet eens 1 ster waard. Komen afspraken niet na, leveren te laat meer dan 1 maand terwijl spullen klaarstonden bij de ophaal locatie, rijden 3x naar dezelfde locatie met de verkeerde pakbon en halen spullen niet op. Slechte communicatie, uiteindelijk missen er spullen en zijn sommige van de geleverde spullen beschadigd door ondeskundige demontage. Er is na 3 maanden nog steeds geen oplossing of schadevergoeding en ze zijn onbereikbaar. Verkom een hoop ellende en ga met een andere transporteur in zee i.p.v. deze cowboyclub!
Grote mond, kan geen goedemorgen vanaf. Ze zeggen dat je een mail hebt ontvangen of een sms wat niet klopt voor planning. Levering. Meneer aan de telefoon zegt gewoon dat ik zit te liegen en zijn systeem niet terwijl spullen hard nodig zijn. Als ik zo tegen mijn klanten praat dan hou ik er weinig over
Waardeloos bedrijf, kunnen van te voren geen leveringstijd/blok aangeven terwijl ze dit zelf wel "beloven" "wij u vragen om via onderstaande link uw voorkeur voor de bezorgdag en tijd aan te geven" niet dus... Je kunt alleen de dag aangeven en moet dus de hele dag thuis blijven en vrij vragen en de datums die ze aanbieden zijn ook waardeloos... ga toch geen maand wachten. Snel failliet gaan zou het beste zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid