facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Duinkerken, sport & kamperen

Van Duinkerken, sport & kamperen
"Op het gebied van kleding is Van Duinkerken van alle markten thuis. Van winter- tot zomermode, casual, functioneel, sport, bad, outdoor en teamkleding... het is er allemaal! Van Duinkerken heeft een ruim assortiment met de grootste topmerken. Daarbij worden de accessoires om een outfit af te maken of te verbeteren natuurlijk niet vergeten.Ervaar het gevoel van vakantie en vrijheid bij Van Duinkerken. Wij zijn de officiële dealer van Fendt en Hobby caravans. In onze ruim overdekte showroom vindt u een uitgebreide collectie caravans. Met verschillende modellijnen hebben wij voor u gegarandeerd de caravan die bij u past.U kunt bij ons in de winkel, op de eerste etage, de caravans bewonderen."
Adres: Arkerpoort 1, 3861 PS Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033 253 57 14
Stad: Nijkerk
Route: Arkerpoort 1
Postcode: 3861 PS


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Duinkerken kleding, Van Duinkerken wandelschoenen, Van Duinkerken sale, Kampeerwinkel Soest, Duinkerken caravans Openingstijden, Kampeerwinkel Barneveld, Obelink, Hendriks Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuinvoorthuis.nl Speeltuinvoorthuis.nl 2 km Wij hebben vorig jaar bij Buitengewoonvoorthuis onze Akrobat Orbit InGround 305x183 A...
Hengelsport Centrum Nijkerk Hengelsport Centrum Nijkerk 2 km Fijn bedrijf! Helaas had ik een verkeerd artikel ontvangen, maar ik kreeg gelijk snel...
Recensies
Prima caravan specialist in Midden Nederland. Mooie winkel met campeer toebehoren en boven tenten en een mooie grote collectie kleding De werkplaats is TOP. Goede specialisten voor onderhoud, kennis en service. Efficiënt geleid bedrijf. Na omzwervingen in het verleden voor ons het adres.
Wat een ongeïnteresseerde mensen lopen daar rond. Te beroerd je te woord te staan. Je bestelling via internet weten ze in eerste instantie niet te traceren. Aankoop gedaan in de winkel, blijkt bij thuiskomst niet te werken. Weer 50 km terug naar winkel, krijg je geen nieuw product, maar rommelen ze wat in een werkplaats en daar kunnen we het mee doen. We nemen er geen genoegen mee het product is immers een paar uur geleden gekocht maar we kunnen naar huis met een product wat niet deugt. NOOIT maar dan ook nooit meer gaan wij terug naar deze ongeïnteresseerde mensen. Het woord service komt niet in hun woordenboek voor!!
al jaren Niet mijn winkel, maar goed je bent in de buurt en hebt wat nodig. Per ongeluk wat aan een medewerker gevraagd die mij vertelde " je komt maar een keer door de week da's voor de werkplaats". De volgende kampeer-en caravanzaak wilde ons geld wel en heeft direct het artikel besteld en dus nu de flinkeomzet. Doe eens wat aan service gerichtheid en klantvriendelijkheid............
Echt een fijne winkel. Ik zou iedereen aanraden hier te kopen, de service is super. Wij hebben onze koelkast/box hier gekocht. Deze had wat mankementen en met hetzelfde gemak wordt er direct een nieuwe deksel op geplaatst. Klasse!!! Ook nog eens heel vriendelijk personeel.
Wij hebben hier recent een nieuwe caravan gekocht. Uitstekend geholpen door de verkoopafdeling en ook de aftersales was top. Ook in de winkel, met een geweldig groot assortiment, goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel! Werkplaats idem, goed georganiseerd en zeer professioneel personeel. Het nieuwe pand is overigens prachtig, goed bereikbaar en beschikt over uitstekende parkeergelegenheid.
Slechte service! Ik vroeg ik de mail of ze ook vloeren kunnen injecteren en een raam kunnen vervangen. Ik kreeg als enige reactie dat ze wegens drukte in de werkplaats dit onderhoud niet konden verzorgen. Toch knap, dat daar nooit tijd voor zou zijn. Ik vroeg immers helemaal niet of ze dit nu konden inplannen, ik vroeg alleen OF ze dit onderhoud konden doen en niet wanneer. Er kon waarschijnlijk niet genoeg aan verdiend worden, met onze oudere caravan uit 1997. Ik kom daar niet meer.
Ruime en nette winkel met heel veel keuze. Onze bestelling kwam vlotter dan verwacht met duidelijke en keurige communicatie. De bezorgers waren perfect op tijd, netjes en uitermate vriendelijk. Gratis parkeren overigens onder en bij de winkel. Top.
Grote ruim opgezette kampeerwinkel, zo ruim dat het er netjes uit ziet, maar ook niet alles heeft wat ik zocht. Toch maar weer naar de concurrent in Ermelo.
Eerst rustig kunnen rondkijken. Daarna top geholpen door de verkoopster.
Fijne schone winkel met goede parkeergelegenheid. Ruime keuze en vakkundig personeel. Kwamen hier voor wat kleine dingen en gingen uiteindelijk met een volgeladen auto naar huis. Koffie was van goede kwaliteit met een ruime keuze voor iets lekkers erbij. Deze winkel is zeker een aanrader, zal hier zeker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid