facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltuinvoorthuis.nl

Speeltuinvoorthuis.nl

Info

Speeltuinvoorthuis is de specialist op het gebied van buitenspeelgoed, kunstgras en het plaatsen en aanleggen van speeltuinen voor thuis!

Geschiedenis

Speeltuinvoorthuis is de specialist op het gebied van buitenspeelgoed, kunstgras en het plaatsen en aanleggen van speeltuinen voor thuis!



"De specialist voor het luxe buitenleven in je eigen achtertuin. Voor een trampoline, kunstgras, skelters en zwembaden. Wij ontzorgen volledig, van advies tot installatie. Service en advies staan bij ons in een hoog vaandel! Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring helpen wij u graag verder, per mail, per telefoon of in ons experience center in Nijkerk. De koffie staat klaar!"
Adres: Boekdrukker 11, 3861 SE Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033-2600025
Stad: Nijkerk
Route: Boekdrukker 11
Postcode: 3861 SE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelsport Centrum Nijkerk Hengelsport Centrum Nijkerk 443 meter Fijn bedrijf! Helaas had ik een verkeerd artikel ontvangen, maar ik kreeg gelijk snel...
Van Duinkerken, sport & kamperen Van Duinkerken, sport & kamperen 2 km Prima caravan specialist in Midden Nederland. Mooie winkel met campeer toebehoren en ...
Recensies
Wij hebben vorig jaar bij Buitengewoonvoorthuis onze Akrobat Orbit InGround 305x183 Antraciet aangeschaft met half veiligheidsnet. Wilbert heeft ons prettig geholpen en heeft kundig advies gegeven. Ze hebben zich erg flexibel opgesteld in datum 1 week vervroegd en tijdstip van levering. Bij levering bleek er een groene beschermrand geleverd ipv Antraciet. Deze hebben ze na melding dezelfde dag nog vervangen voor de juiste, ondanks dat het buiten kantooruren was en in het weekend. Trampoline bevalt goed: prettige afmeting met twee kids onder 6 jaar, neemt niet veel ruimte in in de tuin en maakt weinig geluid tijdens het springen. Afgelopen jaar al veel plezier van gehad. Absolute aanrader wat betreft bedrijf en product!
Ons zwembad staat, na een vertraging van 2 weken dinsdag binnengekomen en dezelfde avond nog keurig thuis bezorgd Top service ik kan niet anders zeggen.laat de 30 gr maar komen. Nogmaals super bedankt.trudie van heerikhuize
Ontzettend positieve ervaring. Wilbert, de eigenaar, communiceert goed, denkt mee en denkt in oplossingen. Begon al bij het eerste belletje voor het plaatsen van een trampoline. Wilbert was toch in de buurt, dus kwam meteen even langs. Goed advies en belofte om binnen 3 weken te kunnen plaatsen. En dat heeft hij ondanks grote drukte waargemaakt! Met als resultaat een mooie ingegraven trampoline! Zou zeker opnieuw zaken doen!
Half februari een zwembad als pre- order besteld en aanbetaald. Zou in april binnen zijn "ik kon er nog net als laatste besteller bij". Eind april een mailtje dat het bad de week er op binnen kwam. Echter; Geen zwembad, dus gemaild; geen reactie. Naar een ander adres gemaild; weer geen reactie. Gebeld; niet aanwezig, Weer gebeld; ik bel u vanmiddag terug. Volgende dag maar weer zelf gebeld; hele zwembad bleek er gewoon niet te zijn. Nu dus maar een maat kleiner exemplaar besteld bij een ander bedrijf voor ik helemaal geen zwembad heb. In plaats van 20 euro goedkoper uit te zijn ban ik nu 50 euro duurder uit, maar mijn zwembad is wel al binnen! Voor mij de laatste bestelling geweest. Update; Inmiddels is e.e.a. netjes gecompenseerd door Buitengewoonvoorthuis waarvoor dank! vr. grt.
Bij levering van het zwembad bleken er een paar onderdelen te missen en beschadigingen aan de liner. Na hier over een mail te hebben gestuurd al vrij snel reactie om een foto van de beschadiging te sturen en het nummer van de ontbrekende onderdelen. Snel daarna werd er een pakket bezorgd met de ontbrekende onderdelen en een geheel nieuwe liner. Wat een top service!
We hebben het zwembad met overkapping van Exit Toys besteld. De overkapping is echt van toegevoegde waarde, zeker gezien het feit dat je al heel vroeg in het seizoen kunt zwemmen op deze manier. De transparante overkapping warmt het water zeer snel op en houdt een hoop verontreiniging van buitenaf tegen. Bij ons was er helaas een tweetal scheuren in het overkapping zeil, waarschijnlijk door een stiksel fout. Na een mailtje naar de leverancier werd ons meteen toegezegd dat er een nieuw zeil opgestuurd zou worden. Goed opgelost dus!
Tijdens de zoektocht naar een trampoline stuitte ik op dit bedrijf bij ons in de buurt. Na mijn bericht kreeg ik snel een duidelijke en uitgebreide reactie, na adequaat advies en een goed voorstel hebben wij de trampoline hier aangeschaft. Afspraken zijn keurig nagekomen! Een aanrader dus!
Een trampoline in de voortuin aan laten leggen, inclusief het uitgraven. Prima resultaat, fijne medewerkers en netjes gewerkt. Van te voren alles goed doorbesproken in de showroom. Erg tevreden aldus.
Onze zwembad was stuk en hebben vrijdagmiddag om 14.45 uur nog snel een nieuwe besteld, want dag erna hadden we een kinderfeestje. s'Avonds werden we gebeld met het bericht dat ze onze bestelling met notitie hadden ontvangen en dat er een medewerker al onderweg was om diezelfde avond al te leveren! Top service en voor ons alles op tijd voor een mooi feest! Dank jullie wel!
Bestellen bij Speeltuinvoorthuis.nl is ons enorm goed bevallen: persoonlijk contact, een extra stapje zetten om eerder te kunnen leveren en uitstekende service bij omruilen en naleveren. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid