facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Wal Makelaars Franeker, Harlingen e.o.

Van der Wal Makelaars Franeker, Harlingen e.o.

Info

Vind ons ook op Twitter!

Geschiedenis

Compleet advies in wonen: verkoop | aankoop | (NWWI) taxaties | huur & verhuur | BOG; styling en fotografie.

Noord 58 Franeker & Zuiderhaven 7 Harlingen

Producten

Verkoopbemiddeling, Aankoopbemiddeling, Verhuurbemiddeling, Taxaties, Taxaties BOG, Zorg en vastgoed



"Al bijna 50 jaar jouw vertrouwde makelaar in de regioVan der Wal Makelaars is een begrip in de makelaarswereld. En dat is niet voor niks.Al sinds de jaren 70 zijn wij actief in de regio Noordwest Friesland. Onze kantoren zijn gevestigd in Franeker en Harlingen.Door onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor het vak weten wij, zelfs in lastige tijden, de markt in beweging te brengen.Verfrissend, vernieuwend en actiefTijden zoals deze vragen om een verfrissende en actieve aanpak. Mede door een optimale presentatie en gebruik van nieuwe media, zetten wij ons aanbod volop in de kijker."
Adres: Noord 58, 8801 KR Franeker
Telefoonnummer: 0517-395225
ln.sraalekamlawrednav@ofni
Stad: Franeker
Route: Noord 58
Postcode: 8801 KR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: makelaar harlingen, de waard makelaars, van der wal makelaar franeker, vdwalmakelaars franeker, funda franeker, funda harlingen, van der wal makelaars zaltbommel zaltbommel, groen makelaars franeker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jos Slippens Jos Slippens 288 meter Jos Slippens per 1 mei 2014 makelaar/taxateur bij Hoekstra Makelaars
De Waard Makelaars en Taxateurs De Waard Makelaars en Taxateurs 961 meter In het begin waren wij opzoek naar een makelaar welke goed bij de doelgroep paste van...
Recensies
Duidelijkheid, transparantie en eerlijkheid zijn wel de kern woorden van onze samenwerking. Een fijn team van mensen die ons door de verkoop hebben geloodst.
Deze makelaar heeft helaas nooit tijd, na 6x bellen en vele excuses heb ik de makelaar nooit kunnen bereiken. Bij de bezichtiging was hij verhinderd, maar was er wel een van de telefonistes aanwezig. Bij de eindinspectie was hij ook verhinderd, en was er ook niet een andere medewerker beschikbaar. Kortom bij de aankoop van mijn pand heb ik de makelaar nooit bereikt of gesproken, hoe erg ik ook mijn best heb gedaan. steeds het excuus, hij belt u terug, ik zet het nu op de interne mail, dan kan het niet fout gaan, en zo voort. gelukkig was de verkopende partij erg vriendelijk, en heb ik mijn vragen daar kunnen neerleggen. Deze aankoop had beter zonder makelaar geweest, minder ergernis, net zo veel werk, en ook nog goedkoper.
Zeer ruim assortiment in woningen. Per mail, telefoon of sociale media altijd goed bereikbaar en we worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Via de website kun je een eigen profiel aanmaken waardoor je persoonlijke zoekopdrachten kunt instellen. Zo wordt je iedere x geïnformeerd over nieuwe woningen die aan jouw zoekcriteria voldoen.
Super vriendelijke service en informatief! Had ik deze mensen maar eerder gebeld!
Dienstverlening leren kennen als vriendelijk, geduldig en kundig.
Vertaald door Google Ik heb een appartement aangevraagd, met alle gegevens salarisoverzicht, etc.. Daarna al tijden geen reactie, telefonische vragen werden weggewuifd. Ik moet wachten Tot slot de informatie dat de verhuurder eerst alle documenten zou controleren en vervolgens zou beslissen wie het appartement mag bezichtigen. Grotesk! Origineel Habe mich um Wohnung beworben, mit allen Daten Gehaltsnachweis etc.. Danach ewig keine Reaktion, Rückfragen am Telefon wurden abgewimmelt. Ich müsse warten. Schließlich die Auskunft, der Vermieter würde erst alle Unterlagen prüfen und dann entscheiden, wer die Wohnung besichtigen darf. Grotesk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van der Wal Makelaars Franeker, Harlingen e.o. met het openbaar vervoer


Franeker, Voorstraat 220 meter
74
97
Franeker, Voorstraat 230 meter
74
97
Franeker, Theresia 320 meter
74
Franeker, Theresia 330 meter
74
Franeker, Vijverstraat 350 meter
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid