facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Waard Makelaars en Taxateurs

De Waard Makelaars en Taxateurs

Info

Als we ú kunnen helpen dan horen we het graag!



"Zoekt u een makelaar in Franeker en omstreken? Ruim twee decennia geleden zijn we in Franeker een makelaardij begonnen. Wie met De Waard Makelaars en Taxateurs in zee gaat, zal zien dat er het uiterste aan gedaan wordt om voor uw bezit de juiste koper te vinden.We verkopen niet alleen huizen en bedrijven, maar doen ook aan grondverwerving. Een expertise waarvoor u niet bij elke makelaar terecht kan. Wij kennen de juridische haken en ogen. U kunt bij ons terecht voor een Gratis waardebepaling van huis, kopen van een woning of het verkopen van uw woning. Daarnaast zijn we REV gecertificeerd taxateur voor Taxaties van woningen, bedrijven en expert op gebied van zakelijk vastgoed voor een scherp tarief."
Adres: Hertog van Saxenlaan 80, 8802 PP Franeker
Telefoonnummer: 0517-393931
Stad: Franeker
Route: Hertog van Saxenlaan 80
Postcode: 8802 PP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Wal Makelaars Franeker, Harlingen e.o. Van der Wal Makelaars Franeker, Harlingen e.... 961 meter Duidelijkheid, transparantie en eerlijkheid zijn wel de kern woorden van onze samenwe...
Jos Slippens Jos Slippens 1 km Jos Slippens per 1 mei 2014 makelaar/taxateur bij Hoekstra Makelaars
Recensies
In het begin waren wij opzoek naar een makelaar welke goed bij de doelgroep paste van de potentiële kopers. Jan de Waard jr. heeft ons uitstekend geholpen om ons huis snel en effectief te verkopen voor een goede deal. Daarnaast hebben wij een fijne sparrings-partner gehad tijdens het hele proces van het verkopen van ons oude en het aankopen van ons nieuwe huis. Ben jij op zoek naar een partner die jou de wegwijs maakt in het verkopen of het aankopen van een huis, dan is Jan de man.
Wij hebben geen goede ervaring met deze makelaar taxatie niet realistisch gaat met zijn taxatie uit van geen realistisch omgeving,voor ons nooit meer een samenwerking met deze makelaar.
Van begin tot eind prima geholpen door Jan de Waard jr. Aankoop nieuwe woning en verkoop huidige woning. Ik zou iedereen dan ook deze makelaar van harte aanbevelen!
Zeer fijne makelaar, plezierig ontvangst en fijne samenwerking!
Duidelijk, menselijk en goede communicatie. Voelde mij meteen op mijn gemak bij het eerste gesprek. Heel professioneel en had er gelijk vertrouwen in dat het goed zou komen. Heel erg bedankt!
Goede hulp gekregen bij verkoop van mijn huis en hij heeft ook nog advies gegeven bij aankoop van een nieuw huis top
Snel netjes eerlijk
Prettige en goede service! Er wordt flexibel meegedacht en de communicatie is vlot en helder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid