facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Straaten Makelaardij

Van der Straaten Makelaardij

Info

Van der Straaten Makelaardij. Wij helpen je graag bij de verkoop en verhuur van je woning. Aankoopbegeleiding of een taxarierapport nodig? Bel ons!

Geschiedenis

Welkom bij HET makelaarskantoor voor de gemeente Cranendonck. U kunt bij ons terecht voor het verkopen, aankopen, verhuren en taxeren van uw woning.

Wij zijn lid van VastgoedPRO en geregistreerd bij Vastgoedcert.
Heeft u een (NWWI) taxatie nodig voor een financieringsaanvraag bij aankoop van uw nieuwe woning, bij een erfenis of bezwaar op een WOZ-beschikking, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Op zoek naar een nieuwe woning, raadpleeg ons uitgebreide woningaanbod op onze (mobiele) website of facebook.com/vanderstraatenmakelaardij.

Natuurlijk kunt u ook dagelijks bij ons binnenlopen. U vindt ons in het centrum van Budel aan de Nieuwstraat 18a.
Er is voldoende parkeergelegenheid zowel voor als achter ons kantoor.



"Een woning verkopen of kopen is een intensief proces. Zakelijk, maar zeker niet zonder emoties.We hebben het er vaak over in ons team: "Hoe zou je zelf geholpen willen worden, in dat soort spannende tijden?" Makelaar Hans van der Straaten en zijn team begrijpen dit gevoel.Van der Straaten makelaardij is niet voor niets uw makelaar voor verkoop, verhuur en woningtaxaties."
Adres: Nieuwstraat 18 a, 6021 HS Budel
Telefoonnummer: 0495525131
Stad: Budel
Route: Nieuwstraat 18 a
Postcode: 6021 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huijers makelaar Budel, Huijers Vastgoed, Makelaar Cranendonck, Casa Nostra Budel, Huijers Vastgoed Makelaardij Facebook, Makelaar verstraaten Budel, Makelaar Maarheeze, Makelaars Budel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huijers Vastgoed Makelaardij Huijers Vastgoed Makelaardij 63 meter Jan krijgt van ons 5 sterren omdat hij ons de kans gegeven heeft om iets te bemachti...
Casa Nostra Makelaardij Casa Nostra Makelaardij 151 meter Slechte communicatie, dus zeker geen aanrader
Recensies
Hans. Eerlijke, nette makelaar. Geen capsonus. Ik kocht 25 jaar geleden bij hem mijn huis. Super blij mee geweest, altijd. Vroeg hem nou. Doet helaas niks meer in Belgie. Wou toch wel weer helpen .... Zeker aan te bevelen ! Topper
Aanrader! Ze nemen de tijd om duidelijk uit te leggen hoe ze werken en zijn open en eerlijk richting zowel koper en verkoper. Visuele presentatie werd uitbesteed aan een hierin gespecialiseerd bedrijf wat ook duidelijk een vak apart is.
Wat heerlijk om hier dagelijks met Erica en Wendy ons beste beentje voor te zetten en te zorgen dat veel mensen een nieuw 'thuis' vinden! Geeft ons veel energie!
Netjes correct en goede informatie gekregen met fijne afhandeling.
Kundig advies, goede service, snel kordaat opgetreden.
Fijn geholpen, al is het een dik jaar geleden
hebben verstand van zaken,fijn geholpen
Goed contact en hulp bij alles
Gewoon een bedrijf wat woningverkoop begeleid
Gewoon zeer duidelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid