facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huijers Vastgoed Makelaardij

Huijers Vastgoed Makelaardij

Info

Huijers Vastgoed Makelaardij: al meer dan 13 jaar de onderscheidende en actieve makelaar voor de regio Cranendonck - Eindhoven - Weert en de Belgische grensstreek.

Geschiedenis

Je makelaar voor de regio Cranendonck - Eindhoven - Weert en de Belgische grensstreek met een realistische kijk op de woningmarkt. Persoonlijk contact, creatieve en flexibele werkwijze.

Graag ben ik je van dienst!

Jan Huijers

Adres: Nieuwstraat 28b, 6021 HS Budel
Telefoonnummer: 0495-497117
Stad: Budel
Route: Nieuwstraat 28b
Postcode: 6021 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Funda Budel, Van der Straaten Makelaardij Facebook, Te koop Budel, Maarheezerweg 22, Budel, Casa Nostra makelaar, De Reiger 6 Budel, Appartement te koop in Budel, Funda Budel Maarheezerweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Straaten Makelaardij Van der Straaten Makelaardij 63 meter Hans. Eerlijke, nette makelaar. Geen capsonus. Ik kocht 25 jaar geleden bij hem mijn ...
Casa Nostra Makelaardij Casa Nostra Makelaardij 213 meter Slechte communicatie, dus zeker geen aanrader
Recensies
Jan krijgt van ons 5 sterren omdat hij ons de kans gegeven heeft om iets te bemachtigen waar we zielsgelukkig- en dolblij mee zijn.
Geen aanrader en niet netjes. Gevraagd om een taxatie uit te voeren. Ondertussen volgt hij zijn eigen agenda en probeert op de emoties in te spelen. Het blijkt dat je niet weet waar je aan toe bent als je hem inhuurt.
Uiteindelijk geen huis via hem gekocht, maar hij heeft ons vele huizen laten zien.
Toon je intresse in verhuur, Die man doet geen moeite om je even te melden dat het verhuurd is.
Jan Huijers makelaardij overtuigde met persoonlijke begeleiding, bereikbaarheid, altijd goede zin en prettige communicatie.
Geen prettige ervaring mee.
Wij hebben de taxatie van ons huis uit laten voeren door Huijers Vastgoed Makelaardij. Fijne, snelle en professionele service. Top!
Een eerlijke en betrouwbare makelaar.
Makelaar Jan Huijers heeft ons van A tot Z bijzonder deskundig en adequaat begeleid met de verkoop van onze woning alsook met de aankoop bemiddeling en begeleiding van een andere woning die we via hem hebben aangekocht. Voor de volle 100% lof !!! voor de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inlevingsvermogen mbt tot de woning ! Voor de volle 100% lof voor het inlevingsvermogen naar zowel de verkoper als naar de koper. Wij bevelen deze makelaar van harte aan !!!
Deze makelaar Jan Huijers gevraagd voor een snelle en correcte NWWI taxatie. Binnen enkele dagen was de NWWI taxatie al gereed : H e l e m a a l s u p e r. Ook goed bereikbaar ook al was het carnaval... belt ook vaker keurig terug. Bedankt en veel succes met jullie Makelaardij :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid