facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Panne woningmakelaardij

Van der Panne woningmakelaardij

Info

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij. Aangesloten bij de NVM.

Geschiedenis

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse Social Media. Niet voor niets was ons in 2015 samen met 4 andere kantoren genomineerd voor de verkoopmakelaar van het jaar award West-Nederland!

Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam.

In het door ons ontwikkelde makelaars-volg-systeem kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo waren wij het eerste kantoor dat actief met videoclips met voice-over werkte. Wij lanceerden de introductie van interactieve plattegrondtekening. Wij zijn trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie en pikten laatst nog als eerste de vrijwillige veiling op. Wij hebben een eigen Woonmagazine en ons kantoor is 6 dagen per week geopend. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Op Social Media zijn wij ook actief: op Twitter en op Facebook. Op Facebook zijn wij zelfs opnieuw trendsetter met de introductie van een eigen Facebook pagina. Deze is voorzien van een winactie: like us en maak kans op een gratis jaarabonnement van een woonblad naar keuze!



"De makelaar die onderscheidend te werk gaat en met regelmaat trendsetter is binnen de markt. Kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu op zoek bent naar een huis, verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur of een gratis waardepaling , wij helpen u graag! Wij zijn ontzettend actief op social media, waar de nieuwste woningen en bedrijfspanden direct worden gepresenteerd. Wij zijn aangesloten bij de NVM en kennen de regio Zuidplas e.o. als geen ander. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen."
Adres: Dorpsstraat 9, 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0031180332222
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Dorpsstraat 9
Postcode: 2912 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van der Panne stille verkoop, Van der Panne Zevenhuizen, Van der Panne steigerbouw, Hans van der Panne, Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel, Funda Nieuwerkerk aan den IJssel 's-Gravenweg, Scheele Makelaars, Van Leeuwen Makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Panne bedrijfsmakelaardij Van der Panne bedrijfsmakelaardij 0 meter Heldere informatie en een gevarieerd aanbod.
Makelaar Lagendijk Makelaar Lagendijk 162 meter Arjan Lagendijk is een fantastische vent! Wij hadden hem ingeschakeld als aankoopmak...
Van Leeuwen Makelaardij O.G. b.v. Van Leeuwen Makelaardij O.G. b.v. 854 meter We hoorden pas op dag van oplevering dat de koper het appartement direct weer ging ve...
Goud Bedrijfshuisvesting Goud Bedrijfshuisvesting 1 km Kundige bedrijfsmakelaar. Prettige samenwerking
Watertuinen Watertuinen 2 km Eigenlijk waren we bang om hier te eten. Na alle reviews te hebben gelezen die groten...
Recensies
Een aantal opmerkingen over van de Panne en makelaar Rody. Deze verkoopmakelaar in de hand genomen dit voorjaar. Het huis werd in eerste instantie in de stille verkoop gezet i.p.v. op Funda zonder overleg, terwijl dit niet de afspraak was. Regelmatig het gevoel dat Rody niet voor de belangen van de verkoper was maar voor de koper. Haalt niet het onderste uit de kan. Door eigen toedoen een hogere prijs voor het huis gekregen door de makelaar aan te moeten sturen. Administratie was niet op orde, belangrijke juridische stukken misten in het koopcontract. Op het onbeschofte af communiceren. Arrogante benadering tot zelfs ophangen in het midden van het gesprek. Verder een sterk vermoeden dat de makelaar niet onafhankelijk was. Dat achterblijvende klantenkring in Nieuwerkerk belangrijker is dan de verkopende vertrekkende partij. Kortom een nare nasmaak.
Mensen wees gewaarschuwd! Deze makelaar neemt zijn klanten niet serieus en is onbetrouwbaar. Wij hebben een bod via de officiële pagina van de makelaar en na bezichtiging gedaan op een object hetgeen geaccepteerd is door de verkopende partij. In de tussentijd dat wij bezig waren om de financiering rond te maken heeft de makelaar het verkocht aan een andere partij zonder ons op de hoogte gebracht te hebben. Ondeskundig met asociale streken.
Wat een plezierige maar ook professionele makelaar Van der Panne, in het bijzonder Rody en zijn team. Heel tevreden over de inzet en het resultaat, goede verkoop van ons mooi gelegen tweekapper in Nieuwerkerk aan den IJssel
Goede makelaar , zeer vlotte en degelijke begeleiding van het meewerkende personeel. wij zijn er blij mee.
In februari '22 ons prachtige appartement in Capelle aan den IJssel te koop aangeboden via van der Panne woningmakelaardij. Naar aanleiding van een soepel en professioneel eerste gesprek met Kim hadden wij een goede eerste indruk van 'van der Panne'. Al snel kregen wij alle details toegestuurd en een account via Move. De digitale omgeving van Move werkte erg prettig voor ons. Op deze manier kan je makkelijk documenten uploaden, ondertekenen en bekijken. De bezichtigingen werden begeleid door Rody & Kim. De bezichtigingen verliepen geheel naar wens en de biedingen begonnen. Vooraf had Kim een inschatting gemaakt en deze inschatting is geheel uitgekomen. Wij zijn erg blij met het resultaat en het prettige verloop van de verkoop. Van Der Panne bevelen wij ten zeerste aan!
Wij zijn fantastisch geholpen bij vd Panne makelaardij. De vijf sterren zijn voor Rody, die ons enorm verrast heeft door proactief met ons mee te denken. En ondanks de huidige gekte op de woningmarkt hebben wij voldoende ruimte gekregen om een keuze te maken. Bedankt!
Zeer goed en professioneel geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Rody nam ruim de tijd voor de bezichtiging en als er vragen waren konden we altijd contact opnemen.
Wij zijn op zoek naar een vrijstaande woning en kwamen een interessante woning tegen bij Van der Panne. Na de bezichtiging zijn we meerdere keren gebeld door Rody, wat we liever niet gewild hadden. Hij wilde onze mening weten van de bezichtigde woning, deze hebben we gegeven. Echter werd hier bijdehand en onrespectvol op gereageerd. Wat beter kan? - Dat jullie niet de geïnteresseerde meerdere keren gaan benaderen per telefoon. Als iemand echt geïnteresseerd is, nemen ze zelf wel contact met je op. - Dat er niet zo bijdehand en onrespectvol gecommuniceerd moet worden
Prettige dienstverlening van zowel de makelaar als ook de ondersteuning op kantoor: snel, altijd beschikbaar ook in het weekend. Paste goed bij onze stijl: snelle acties, korte klappen maken en gewoon gaan voor een goed resultaat. En niet onbelangerijk levert Van der Panne ook uitmuntende stroopwafels:!
We hebben onze woning vlot verkocht via Van der Panne. We hebben volgens mij iedereen in het team wel een keer aan de telefoon gehad en zijn altijd goed geholpen. Ook via de online tool worden vragen snel beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid