facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Panne bedrijfsmakelaardij

Van der Panne bedrijfsmakelaardij

Info

De facebook pagina van de bedrijfshuisvesting afdeling van het innovatieve en onderscheidende makelaarskantoor.

Geschiedenis

Innovatief en onderscheidend. En een beetje eigenwijs, maar dat siert ons.

Of u huurder bent of verhuurder, koper of verkoper, particulier of institutionele belegger: wij zijn uw makelaar voor alle soorten commercieel onroerend goed zoals kantoorruimten, bedrijfsruimten, winkelruimten en beleggingen.

Ons team bestaat uit 8 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. En ruim 15 jaar ervaring heeft opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam.

Wat mag u verwachten?
Een resultaatgerichte aanpak met optimale communicatie in een prachtig werkgebied onder de rook van Rotterdam. En het grootste NVM Business kantoor voor de regio Zuidplas.

De kwaliteit van onze bedrijfsmatige taxaties heeft er voor gezorgd dat wij op de shortlist staan van diverse banken en vele zakelijke opdrachtgevers ons weten te vinden. Door gebruik te maken van het Taxatie Management Systeem van het TMI bieden wij u de garantie dat uw taxatie voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaards in de markt èn dat deze onderbouwd is.

Onze expertise blijft actueel door permanente educatie. Wij onderschrijven de richtlijnen van o.a. NVM business en het Taxatie Management Instituut. Ons VastgoedCert Bedrijfsmatig Vastgoedkeurmerk garandeert u dat u op onze deskundigheid en vakbekwaamheid kunt vertrouwen.

Wij gaan graag voor u aan de slag, neemt u contact op voor een afspraak?

Adres: Dorpsstraat 9, 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-332222
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Dorpsstraat 9
Postcode: 2912 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Panne woningmakelaardij Van der Panne woningmakelaardij 0 meter Een aantal opmerkingen over van de Panne en makelaar Rody. Deze verkoopmakelaar in de...
Van Leeuwen Makelaardij O.G. b.v. Van Leeuwen Makelaardij O.G. b.v. 854 meter We hoorden pas op dag van oplevering dat de koper het appartement direct weer ging ve...
Recensies
Heldere informatie en een gevarieerd aanbod.
Fijn makelaars kantoor met vriendelijk personeel wat altijd klaar staat voor je.
Enthousiaste makelaar die online inzage geeft in alle activiteiten in het verkoopproces. Alles is snel en efficiënt verlopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid